romtelecom

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu mi-am instalat acum un an Romtelecom si s-au miscat repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am acasa pachet cu cablu,net si telefon fix de la UPC.Sper ca nu imi iau bulina pentru reclama.Telefonul(receptorul)l-au dat gratuit.insa deoarece aveam in casa un aparat super dragut l-am folosit.iar aparatul lor l-am exilat in dormitor cu o derivatie(10 m cablu si doi 'papucei" undeva in 4 ron)Comunic gratuit nelimitat cu toti cei care sunt in cadrul aceleiasi firme,pe fix este 0.07 ron in afara orelor de varf si 0.14 ron in orele de varf.iar international este 0.4 ron minutul.Sunt la un abo minim de 9 ron,net-ul 35 ron iar cablu tv 23 ron pachetul de baza.Insa te sfatuiesc sa ai mare grija cu instalatia ,daca o ingroapa in perete sa o puna pe jgheaburi ca mesterii de obicei nu folosesc cablu de calitate iar firma de care vb este obligata sa iti schimbe cablul in casa....ceva triplu ecranat,sa nu dea intoarceri in statie cand bagi net-ul.De acord,sunt amanunte din bucataria lor interna asa ca tre sa recunosc...sotul meu lucreaza acolo,de la el stiu toate aceste amanunte.Mare grija cu dozele(acele locasuri de vizitare)sa incapa acolo si un spliter(acel aparat micut care distribuie semnalul catre mai multe incaperi(televizoare).Ce gandesti acu?Unde dau si unde crapa....am scris aceste lucruri deoarece am intalnit mai des decat crezi aceste cazuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

DUpa parearea mea NU romtelecom. Mie mi-au luat taxa de instalare ( 80 ron). Abonamentul e cel mai mare dintre toate retelele fixe.
Telefonul e bun si pentru alte retele.
Si inca ceva : cand m-am mutat am renuntat la Romtelecom si m-au obligat sa mai platesc inca 2 luni factura. La RDS s-a rezolvat pe loc anularea de contract.
Acum am aflat ca-mi returneaza banii dar trebuie sa fac eu cerere scrisa altfel raman fara ei.

Mergi la inceput