Katie Holmes l-a parasit pe Tom Cruise?
Raspunsuri - Pagina 7
andacos spune:
Si se pare ca s-a intimplat!
http://intouchweekly.hollywood.com/content/cover/img_cover_large.jpg
Se pare ca tot scientologia este de vina si incercarea lui permanenta de a-i controla viatza!
Nu stiu de ce eram sigura ca se va ajunge aici!si se vehiculeaza niste sume enorme in urma divortzului!
Dana
Cristina_C spune:
Sper ca Suri sa ramana cu Kate.
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Mindy spune:
Si eu sper sa ramina Suri cu Kate..
nu stiu de ce dar tot timpul am avut o senzatie ca relatia asta nu va tine mult, prea se vedea pe ochii ei ca nu e fericita linga Tomitza, mai ales in ultima vreme.
Si el mereu cu zimbetul ala fake si inexpresiv
MissParker spune:
Si ei iar au dezmintit totul si - cica - sunt mai fericiti ca niciodata.
Ce sa mai creada omul?
Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cait spune:
Chiar ca nu mai intelegem nimic din toata afacerea asta.
quote:
Originally posted by Cristina_C
Azi scria mare pe coperta revistei "In" ca ar fi insarcinata cu bb2
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ingridnen spune:
azi citeam in ziar ca el a trimis-o pentru "purificare" la scientologii aia ai lor... saraca... cum de se complace oare ?
Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni
Luna75 spune:
astia nu se despart in curand caci interese mari ii tin impreuna (publicitate) + dorinta lui Cruise sa puna mana pe noi adepti insa e clar fata iai sufera din plin
intr-o buna zi va pleca de nu i-au spalt creierii deja
ati vazut-o ce fericita e fara make-up si cand se cearta cu Tom?
eu da - si sigur nici o fata de pe DC care are timp sa stea la un pahar de vorba aici -arata mai bine de o suta de ori ca ea desi stim ca cu make-up,bine imbracata e chiar cea mai frumoasa de pe planeta
andacos spune:
Mey am citi si eu,mie de acum mi se face greatza ca deja cred ca incepe sa-i placa sa fie "sub papuc"!
Auzi scoala de purificare...
Dana