Katie Holmes l-a parasit pe Tom Cruise?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Chiar si mie imi pare bine ,mi s-a parut o mare tampenie sa o oblige sa nasca in religia scientologica,fara sa scata un sunet,bine a facut,bravoooo de 3 ori.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cine era Katie Holmes inainte de Tom Cruz? Nimeni! Cine va fi ea dupa el ? nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Cine era Katie Holmes inainte de Tom Cruz? Nimeni! Cine va fi ea dupa el ? nimeni.

Nimeni, dar libera... si poate si cu ceva banuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu cred ca ne-am bucurat prea devreme. Se pare ca "The Cruiser" inca nu a fost parasit. Dar sper ca se va intampla cat de curand si ii doresc lui Katie sa se trezeasca din spalaturile de creier ale acestui zombie scientolog.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nici mie nu-mi place de el, mi-e antipatic raaaau
Auzi la el,sa oblige fimeia sa nasca fara nici un sunet,eh, a avut noroc ca nu m-a intilnit pe mine (macar ca moasa in sala de nastere ca de barbat nu-l luam nici pt. toata averea)
Si ziceti ca e si putin (mai mult)tzicnit la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

katie holmes nu era chiar nimeni... ca jucase in cateva filme si era foarte bine vazuta si cu viitor promitator..
acum insa chiar ca e nimeni... nevasta din cusca a lui Tom Cruise ...
mie una mi se pare ca a luat-o la vale dar poate isi revine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nici mie nu mi-a placut Tom vreodata in mod special-dar deloc!!!
Dar din cate mai tin minte s-a discutat foarte mult despre un contract prenuptial intre el si Katie inainte sa se casatoreasca....cum se pupa ala cu divortul??

Si de fapt ce e scientologia asta?Ca am citit recent ca si Travolta tot de secta asta apartine,numai ca nu e asa extrem ca Tom.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

hm, era una dintre actritele mele preferate, foarte talentata, ai vazut-o in Batman Begins? nu tom a facut-o faimoasa, era deja. aici, cel putin, era dinainte de tomita.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

In plus, Katie nu e nici actrita aia tipica (gāsca obsedata de Hollywood), am citit ca a fost descoperita pt. "Dawson's Creek" cand era inca studenta, deci o adolescenta normala, cu atat mai mare meritul ei ca a devenit o actrita destul de talentata. Nu pot sa inteleg cum de a reusit acest "iepuras" asexuat (remember dantura lui Cruise din "Top Gun"???) sa-i spele creierii in halul asta...

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

good for her!
imi place de el ca si aspect fizic, insa comportamentul lui e jalnic!

Mergi la inceput