alocatie pe card

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

kiekeboe eu stiam ca alocatia se da pana face copilul 18 ani
singurii care te pot lamuri sunt cei din str hambarului, dac atot te duci acolo sa ai certificat de nastere copil, plus copie, copie C.I. poate rezolvi pe loc..

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

kiekeboe eu stiam ca alocatia se da pana face copilul 18 ani
singurii care te pot lamuri sunt cei din str hambarului, dac atot te duci acolo sa ai certificat de nastere copil, plus copie, copie C.I. poate rezolvi pe loc..

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Luna asta am constatat si eu ca nu am banii pe card, asa ca trebuie sa merg la posta. Oare ii mai gasesc daca ma duc pe 30? Daca nu trebuie sa merg in hambarului dupa ei?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Daca nu sunt la Posta, trebuie sa mergi In hambarului. Mi-au explicat ca au schimbat procedurile de plata , si ,, s-a uitat!!???? " de cei care au solicitat plata drepturilor benesti pe card.SE va plati pe card in viitoarele luni. cel mai bine da un telefon sau mergi pina acolo daca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiekeboe spune:

Adriana - multumesc pentru informatie !
Intre timp am ajuns si eu la pomul laudat ... inarmata cu tot ce am citit pe aici ...
Copiile de C.i. si C.nastere au fost utile - am reusit sa cer niste alocatii ratate, mi s-a spus ca le voi primi in martie ... atentie, insa, "restantele" mai vechi de 3 ani nu se mai platesc.
Cand a venit insa vorba de extras de cont ... nu lucreaza cu ING sau Raiffeisen ... numai BCR, BRD, Transilvania, BancPost, ProCredit si CEC..., dar nu exista nici o lista cu bancile respective !
M-am dus la Transilvania si mi-au spus (exact asa cum citisem pe-aici pe undeva) ca la fiecare alocatie se opresc 2,1 RON doar pentru transferul banilor IN cont (deci fara sa te atingi macar de ei). Nu vreau sa fac din tantar armasar, dar cand ma gandesc sa mai dau si cadou 10% din suma ... am impresia ca trebuie sa fie macar o banca unde sa nu se opreasca acest comision ...

Poate cineva sa-mi spuna (cat de cat sigur) la ce banca din Bucuresti se poate primi alocatia intreaga ? Macar sa nu ma duc sa intreb pe la toate ...

Multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Am gasit in cutia postala instiintare sa merg la posta sa-mi ridic alocatia+stimulentul, eu avind conventie de card. La posta am intrebat ce s-a intimplat, de ce mi-au venit la posta, iar d-na de la posta mi-a zis ca s-au sistat de tot platile prin card si or sa vina doar prin posta. Asa sa fie??? Precizez ca aceste drepturi sint pt. luna ianuarie 2008.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

A mai primit si altcineva banii prin posta in loc de card? Se pare ca se repeta povestea de luna trecuta.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Mi-au raspuns cei de la Hambarului: mie, cel putin, imi intra iar banii pe card. Azi dupa-amiaza.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

dianad pe ce luna iti vor intra pe card? cred ca pe ianuarie, nu?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Da, pentru ianuarie. Pentru decembrie, spre disperarea mea, a trebuit sa merg la posta luna trecuta.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput