Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!de la 8 m-am trezit dar mai nou beau cafelutza cu sotzul.tare greu se mobilizeaza sa plece la lucru in ultima vreme.mi-a zis azi ca atunci cand vine elisa ii va fi si mai greu.l-am trimis repejor ca mai trebuie sa lucreze cineva si in familie!
jadi imi pare rau de necazul cu masina.lasa bine ca e "putzosul" bine!
bbpuck trebuie sa-mi spui de unde ai luat perna,sau mai bine fa-i o poza si pune-o pe net sa vedem si noi.eu sunt terminata de spate si dorm fff rau.sunt deschisa la orice.....
lary,lia,otim ,aylin, ioana de dimineatza!

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lia - daca intri pe emailul comun , acolo este o lista ( de vreo trei pagini daca listezi) de la o mamica ( imi cer scuze dar nu i-am retinut numele ) tare de tot si cu explicatii care mi-au placut mult , lista se refera si la ce ne trebuie la spital si pentru bebe ...

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, neata

o sa ma uit pe site, saru'mana.
buna ideea ta! nici eu nu stiu in afara de patut si carut ce mai trebuie! chiar ar fi buna o listuta!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ioana acum am citit mesajul tau. Deci nu e singurul nazdravanul din burtica mea, asa cuminte...Sa vezi ce alergam peste un an dupa ei prin parc...Si eu vreau mult de tot sa ajung la IKEA dar nu-l conving neam pe barbat sa ma insoteasca. Cred ca sun o prietena si fac un drum pana acolo si cheltui toti banii ca sa il lecui sa nu mai mearga cu mine...

Lia, in principiu pe langa patut iti mai trebuie o masa de infasat(fie care se ataseaza pe patutz, fie o comoda care are masa de infasat deasupra). E adevarat ca poti improviza masa de infasat pe un birou sau o masa pe care nu le utilizezi frecvent, avand in vedere ca-ti va fi de folos max 3-4 luni, apoi bb se intoarce si e cam periculos sa il cocoti pe masa). Si dupa ce e mai "vanjos" te descurci sa il schimbi si pe pat. Apoi iti mai trebuie un dulapior sau cum spuneam mai sus, o comoda numai pentru lucrusoarele lui bb ca sunt foarte mici si sunt greu de tinut in dulap cu voi. Si ca si mobilier cam atat dupa parerea mea, mai tarziu dupa ce creste ii poti face mobila de tineret, dar pana atunci mai este...Daca patutul nu are o saltea comoda, evident ca iti trebuie si o saltelutza(cele mai bune sunt cele relaxa parerea mea, acum nu stiu, uni ifolosesc din iarba de mare..).

Anto si de la noi pentru durerea de cap, speram sa ajute...

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

"Neata, Alina! E pe pagina anterioara un link catre imagini cu perne speciale pentru gravide. Eu nu mi-am cumparat una, asa ca nu va pot spune cat sunt de comode. Dormeam si eu destul de aiurea, pana mi-am improvizat ceva asemanator din capatul plapumei (il trag intre genunchi in timp ce dorm). Nu-i foarte trandy, dar a rezolvat rapid problema. Uneori, cand mai stau la televizor, imi pun o pernuta intre genunchi si e iar foarte bine...

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

otilia lista e de la jadi,e mortala !
carmena multumesc de aprecieri,pun azi si poze cu gradina ,defapt jumatatea de gradina care e amenajata.
trebuie sa-mi iau perna deaia,m-a luat somnul numai cand am vazut pozele de pe linkul dat de lia

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

neata alina.a

otim, martira sunt si eu. dar mi-e frica de ce se poate intampla, nu ca n-as fi eu martira! ca sunt martira, dar paranoica!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

si de unde se cumpara asa ceva la noi? sau trebuie sa comand pe net?

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, ma inscriu si eu la cafea!

Eu sunt cam buimaca am stat pana pe la 12 noaptea sa imi comand niste printari de poze, am gasit o promotie online in magazinele diverta de poze 10/13 la 19 bani, valabila pentru toata luna aprilie. Am trimis deja 170 de poze de proba sa vad cum ies si daca ies ok o sa imi tiparesc toate pozele cu Vlad ca noi am tot pozat dar nu am printat niciodata si ma cearta lumea ca nu au poze in casa cu noi .

Sotul a venit tarziu adica pe la 2 noaptea asa ca ma gasit sforaind.

Cica sa ma apuc de munca, cum o fi treaba asta? Mai intai o cafea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Am citit si eu lista de pe mail-ul comuln. Suuuuuper lunga, dar foarte tari comentariile! Cred ca am sa fac o varianta scurta, pentru ca nu toate lucrurile de acolo sunt necesare chiar din primele saptamani. Ce mai trebuie o sa luam pe parcurs. In ce primeste mobilierul lui bebe, am retinut: patut cu salteluta si lenjeria aferenta (are nevoie de pernuta? parca stiam ca nu...), dulapior pentru hainutele lui, masa de infasat. Nu stiu daca o sa luam masa de infasat, sa vedem cum ne descurcam...

Lia S24

Mergi la inceput