Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, BBPuck, pentru saptamana noua ! Inca putin si te ajung din urma!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Antoanela23 - ca sa te mai lase in pace durerea de cap

cristina26 - cand noi uram ceva de bine nici soarele nu are curaj sa se puna cu noi , nu fetelor ??? Imi place atitudinea ta referitor la kg in plus , bravo

cristina_ana - esti o mamica super ( m-am uitat la poze ) . Eu pana acum nu am luat nici o nospa , dar de acum ....

vikki - ai grija cu gradina , nu exagera , promiti ???

jadi - bravo pentru rezultatele de la analize si la mai mare , doar colesterolul la mai mic

Samurai-lady si BBPuck - sa o tineti tot asa si la mai mareeeeeeeeee ( cu saptamanile ... )

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Multumesc, multumesc!:)
Tu cand schimbi saptamana, Lia?
Tare matinale mai suntem! Eu sunt in concediu de doua zile, dar ma trezesc doar la 7, cand as putea sa dorm si eu ca omul...
Mai ales azi, ca aseara am fost in Ikea, am stat doua ore in picioare si ma durea spatele de nu mai stiam de mine...

BBPuck
25+

Mergi la inceput

Martea e "aniversarea" noastra! Uneori mai fur si schimb de luni ... Ce-ati vazut frumos la Ikea? Ati si cumparat?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata si de la noi!

anto, mamica cuminte!

cristina_ana, si mie tot de la sarcina de anul trecut mi se trage asta cu pozele!

otim, eu la capitolul no-spa nu stiu ce sa zic. am luat si 2/zi ca sa nu mi se mai intareasca burtica (consecinta - a crescut colul), acum am renuntat la 2/zi...dar in caz de contractii dureroase trebuie luat neaparat. eu tot nu stiu cat de normal e sa ti se intareasca burtica si de cate ori pe zi si de la ce varsta de sarcina.

BBPuck, vreau si eu pernuta, ca si eu ma lupt cu somnul! dar nu prea stiu despre ce e vorba mai exact. imi dai si mie ceva detalii pls?

numai eu schimb sambata saptamana?

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Anculici, felicitari pentru !
Irinusha, esti un fenomen cu slabitul in sarcina.
Carmena, nici la mine nu sint lovituri decit foarte rar; de fapt si si fluturii sint tot rari, cred ca doar o data pe zi, hai sa zic de 2 ori. Astept si eu urmatoarea eco; pina acum, la toate eco bb se misca mult.
Anto, sa treaca capul.
Lia, eu am luat un dulap de 3 metri de la ikea saptamina asta, e in curs de asamblare. Plus o gramada de prostii si accesorii pentru copii, de fiecare data cind ma duc ii mai cumpar cite ceva fetii (si am fost de multe ori).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Buna dimineata, Aylin!
Pana ne raspunde BBPuck, uite aici cateva imagini cu pernuta asta magica: http://store.babycenter.com/category/maternity/maternity+pillows.do
Sper sa functioneze link-ul. Daca nu se vede, da-mi de stire, samai postez o data!

Lia S24

Mergi la inceput

Ioana, o sa muti Ikea la tine acasa! Noi n-am cumparat inca mai nimic pentru bebe, nu pentru ca am fi superstitiosi, pur si simplu asa a fost sa fie. Am eu o fixatie ca trebuie sa aleg fiecare lucrusor cu mana mea si cum eu n-am mai iesit din casa... Inca nu stiu ce mobilier e strict necesar pentru bebe. Bine, patutul e obligatoriu, se-ntelege. Dar pe langa asta ar trebui sa mai iau ceva? Poate mamicile care mai aveti un bebe imi faceti si mie o lista, ca sa nu dau bani pe prea multe prostii.

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata si de la noi...nu asa matinali, s-a cam racit cafelutza...

Otim de informatii. Merg si luni la doctor si sigur fac o eco sa vad nazdravanu' ce cuminte este! Stefi a fost asa cuminte in burtica...si acum e atomic si alta nu.. in fine, nu comentez ca asa mi l-am dorit asa ca trebuie sa imi placa!

Intrebati de Karligutza, stiu ca e plecata din Bucuresti toata saptamana, asa anuntase. De fapt parca si intalneala s-a pus in 19 aprilie ca sa poata reveni si ea in localitate. Sunt sigura ca ii lipseste gimnastica de la degetele in toata perioada asta..

Si eu sunt nasa, de cununie de data asta, pe 07.07.2007. Sunt ingrozita ca o sa fiu "big mama" si habar n-am in ce ma voi imbraca, dar vorba Cristinei, parca nu-mi pasa. Bb sa fie bine, restu' le rezolv io cumva...Ma gandeam sa merg la o croitoreasa ca sigur sar pragul celor "grasi si grasutzi".

Alina.a super frumoasa si gravidutza si sufrageria! Nu indraznesc sa-mi expun burtica pe aci ca va oripilez, tu si Cristina-Ana sunteti niste burtici model! De sufragerie ce sa spun, ca mi-a placut la nebunie combinatia de culori, foarte inspirata, super! Acum eu una astept poze cu gradina, ca parca spuneai ca ai una bucata de gradinutza si binenteles ca mi-s curioasa...

Jadi felicitari pentru rezultatele lui Tudor! Doamne ajuta sa fie totul super bine pana in 27 iunie(am retinut bine, te coafeaza data asa-i??).

Sa auzim numai de bine, pupici si de la noi!
Carmen23+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Aylin - se pare ca sambata ati fost foarte harnici , noi am fost intr-o zi de luni .... Pentru ca eu sunt cea gen "martira " adica sa nu i-au pastila decat cand e mai grav , de aceea nu am luat nospa ( desi mi-am cumparat ) . Acum la control , cand i-am zis la medic ca mi se intareste uneori burtica de ma sperii chiar si eu mi-a zis NOSPA si asta am de gand sa si fac . Si pentru ti-am promis ceva ieri , azi vin cu raspunsul . Ovulele se numesc fenticonazolidin + crema (daca am inteles bine de pe reteta ) pentru candida .

Ioana -

Lia -merge linkul ( am tras si eu cu ochiul )

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput