Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, care sunteti pe aici, imi spuneti si mie va rog daca acum mi se vad pozele de la "POZE BURTICA SI BEBE"?

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

te vad vargata . Frumoase poze!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Saru'mana!

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Jadi, bine ca e totul OK cu putzosul mic Tudor!
Cristina Ana, eu botez sambata acum(nashika scrie pe je), deci iti cunosc disperarea. Mi-am luat insa o bluza de la baby Expo care va merge sa o mai port si dupa nastere; poze de la eveniment, in tinutele de rigoare le veti vedea sigur pe duminica-luni.
Ce mai vroiam sa zic? Nici eu nu mai stiu. Mai, de karligutza mai stie cineva ceva? Nici pe mess nu a mai aparut!

AndraSapt24 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

JADI-bine ca nu v-a zguduit tare cel cu makina :(((.
Noi ne-am trezit deja,trimit cupilu la gradinitza,fac o cafa si va astept pe DC.
Am intrat in sapt.24,sa ne ajute Dumnezeu pe toate burticile si bebeii

Samurai-lady 24 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mama samurailor, cred ca s-a racit cafeaua aceea, asa ca fac eu alta si spun buna dimineata la toata lumea!

Cristina, se vad si pozele, te vezi si tu super frumoasa, nu-ti fie de deochi! Ai o burtica de nota 10!

Jadi, felicitari pentru feciorasul sanatos si grasunel!

Andra, ramai datoare cu poze si cu detalii legate de botez! Nu de alta, da' trebuie sa avem de unde ne inspira!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor si ca sa aveti o zi buna , raspundem prezenti la mai este ???

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Sunt si eu prezenta la cafea, ca am tensiunea mica:).
Fetelor, aseara am vazut si eu, in sfarsit, caseta de la Herghelegiu, de la ecografia morfologica! Nu pot sa exprim in cuvinte ce am simtit, cred ca stiti si voi foarte bine cum e:). Si-a facut toti banii ecografia aia. Sa-l vad pe asta mic cum da din toate cele, cum se invarte, cum duce manutele la ochi, e o minune, ce mai.
In alta ordine de idei, mi-am luat o perna de la Relaxsys (din aia lunga, in forma de bumerang), ca nu mai puteam dormi nicicum. E o mare inventie, zau. Am dormit ca un bebelus.

BBPuck
24+

Mergi la inceput

Si azi am intrat oficial in saptamana 26!!!

BBPuck
24+

Mergi la inceput

Scuzati, nu schimbasem semnatura:)

BBPuck
25+

Mergi la inceput