ginecolog din Ploiesti
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor!
Sunt incepatoare pe acest forum. Spuneti-mi si mie un medic ginecolog bun in Ploiesti. Imi cer scuze daca s-a mai discutat, dar eu nu gasesc nimic. De ceva vreme incerc sa fac un bebe si nimic. Cred ca am ceva probleme si as vrea sa merg la un medic "testat". Pe cine imi recomandati?
Raspunsuri
clyo spune:
buna,
bine ai venit
te asteptam aici, la mamici (si nu numai) de Ploiesti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97145&whichpage=9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
puffy10 spune:
Buna clyo!
multumesc de "invitatie" , sper sa ajung cat mai curand in clubul imi doresc tare mult. Dar pentru asta cred ca trebuie sa merg la un medic bun si n-as vrea sa fac drumul ploiesti-bucuresti. Am vazut ca anul trecut a-ti discutat cate ceva de dr. Goraneanu sau de dr. Maria Cernat. Ce poti sa imi spui?
Sunt disperata, vreau un medic bun care sa ma asiste pe acest drum.
Mersic, ptr. raspuns!
Mai astept si alte pareri. Haideti ploiestencelor, la ce medici mergeti voi?
puffy10 spune:
de dr. Ursache Daniela ce parere aveti?
Mi-a recomandat-o cineva, dar astept mai multe pareri? Ce ziceti?
Are cabinetul particular pe langa IPIP, dar lucreaza si la maternitate. Cine mi-a recomandat-o a nascut cu ea si e multumita?!?
Astept pareri!
clyo spune:
Puffy, eu zic sa mergi la Bucuresti, e destul de aproape si sunt mul mai multi medici competenti, mai ales ca-ti trebuie cineva priceput in probleme de fertilitate.
in paralel, cred ca trebuie sa vezi si un endocrinolog.
eu merg la Bucuresti de aproape 4 ani, acolo am si nascut.
sanatate!
puffy10 spune:
te rog, recomanda-mi un medic bun in bucuresti. Nu stiu daca e vorba de probleme de fertilitate, ideea e ca incercam de vreo cateva luni (aproape un an) sa facem bebe si ...nimic. Am facut cateva controale si analize, toate in final (dupa tratamente) au iesit OK. Si asteptam, "muncim" in perioada potrivita si tot nimic. Eu sunt disperata dupa copii si cred ca asta imi dauneaza. Cica nu ar trebui sa mai fiu stresata si poate, poate. Am uter retrovers, dar nu e asta problema. In rest toate analizele mi-au iesit bune.
Ce parere ai de dr. Ursache Daniela? Ai auzit ceva de ea?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Puffy, cred ca mai bine pui intrebarea la sectiunea aspirantelor "asteptand un ingeras in viata noastra"
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
corana spune:
si eu te sfatuiesc sa mergi tot la Bucuresti. In Ploiesti nu prea ai de unde alege, iar maternitatea de aici lasa mult de dorit...
puffy10 spune:
pentru moment (datorita programul de la servici destul de incarcat) o sa merg pe dr. dernat maria si in functie de modul de lucru al tipei o sa vad daca raman la ea sau "ma mut" la bucuresti...azi o sun pe cernat si ...va tin la curent.