Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
eloise spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Originally posted by GETY
Xandrutza, zi-ne si noua!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eu sunt profa de sport... ar trebui sa ne vedem sa-ti exemplific niste exercitii... de aia ziceam ca pot da meditatii...
febra musculara trece tot cu miscare (aceeasi care a generat-o)... eu am de dat jos vreo 5 kg, am incercat ceva exercitii dar ma deranjeaza taietura, asa ca mai astept... dar pe lili pot s-o "torturez" putin...![]()
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Am dat reply with quote si nu ajunsesem la raspunsul acesta. Atunci...poate ne recomanzi niste exercitii, usoare si fooooaaaaarte eficiente care sa arda grasimile RAPID
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Bun venit Eunice! -ca n-am apucat sa iti spun pana acum-
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
quote:
Originally posted by festinaquote:
Originally posted by Mirabelac
Si cum ai de gand sa scapi de ele, eu nu stiu ce sa mai fac, am mai pus vreo 2 cu sarbatorile astea... vrea sa merg la sala cat mai curand, mai ales ca am diversificat piticu', insa nu ma bazez prea mult pe asta, tot tzatzivor a ramas...
Si al meu tot tzatzivor estedegeaba incerc eu supica cu biberonul ... sau ceai ... sau cu canutza cu cioc ... tot tzitzi vrea, sper ca se hidrateaza suficient doar cu cele 4-5 mese de lapte.
Hehe, iata un nou cuvant in vocabularul limbii romane! Bun cauvant
! Si Vladut tot asa! Ieri am incercat cu o alta firma de cereale (Milupa- orez, porumb si tapioca) si s-a strambat ingrozitor. I le pusesem in supa clara de legume. A, si inainte am incercat sa i dau o linguritza de morcov fiert... i s-a facut greatza si a inceput sa urle.Daca nu accepta un aliment azi, maine, poimaine...ce fac? Trec la altul? de exemplu nu vrea morcov, incerc alta radacinoasa? Nu cred sa am sorti de ezbanda asa... Atunci ce incerc? Fructe n-as vrea sa ii dau inainte de a accepta bine legumele... Please help
! Ma apuca si pe mine spaima si disperarea diversificarii...
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
xandrutza_76 spune:
foarte bune sunt abdomenele si genuflexiunile (zic de astea pentru ca stie oricine sa le faca); cum am mai spus o sa incerc ori filmulet ori descrieri in blog, dar azi e zi de treaba, poate maine ca e duminica si teoretic, stau degeaba... iar pentru brate, tot felul de indoiri si intinderi, cu sticlute de plastic umplute cu apa, sau gantere; a, un exercitiu pentru sani: stand in picioare, bratele indoite in dreptul pieptului, palma in palma, timp de 10 secunde apasati tare cat puteti palmele una intr-alta, se repeta de trei ori; pe parcursul zilei se poate lucra exercitiul asta de mai multe ori; sper ca am explicat destul de bine...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
eloise, daca nu vrea un aliment, faci o pauza de cateva zile si incerci iar. sau incerci cu alt aliment... si revii la alimentul problema... ai nevoie de rabdare... eu i-am dat narcisei primul piure din morcov si pastarnac (astea sunt mai dulci) si i-au placut; dupa aceea am introdus treptat cartoful, galbenusul, carnita... i-am dat si spanac, dar vorba lui lili, not a big fan, desi il mananca pana la urma... acum ii pregatesc alte si alte combinatii; mie imi place ce pregateste mexxa lui sebicu, as papa si eu...
poze cu noi
eloise spune:
Multumim pentru urari
! Da, astazi Vladutu implineste 6 luni! Mi se pare aproape incredibil cum a trecut timpul si ce baiat mare am... Chiar vorbeam cu Lili...cand era nou-nascut bebelusii de 6 luni mi se pareau enormi
...si acum, iata-l si pe el ca a implinit jumatate de an!
Azi dis de dimineata am marcat evenimentul luandu-i amprenta manutzei si a piciorusului. Apoi l-am alintat si l-am pupat si l-am tinut numai in brate...ca era tare marait....ii mai ies 2 incisivi inferiori -cei laterali- adica tocami au spart gingia, amandoi odata, si cei superiori centrali vor iesi curand (gingia e umflata destul de tare). Raceala i-a trecut aproape de tot, au ramas doar mucisorii.In schimb am racit eu destul de urat. Acum am iar manifestari asmatiforme, respir greu, ma dor plamanii, diafragma... tusesc...Of, sper sa treaca.
Peste o ora vom iesi sa sarbatorim la un picnic in natura, cu tortuletz si cativa prieteni. Sper sa avem vreme buna si sa gasim o zona mai putin aglomerata.
Va doresc tuturor un weekend frumos!
Andra si
puiul meu creste...
eloise spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
eloise, daca nu vrea un aliment, faci o pauza de cateva zile si incerci iar. sau incerci cu alt aliment... si revii la alimentul problema... ai nevoie de rabdare... eu i-am dat narcisei primul piure din morcov si pastarnac (astea sunt mai dulci) si i-au placut; dupa aceea am introdus treptat cartoful, galbenusul, carnita... i-am dat si spanac, dar vorba lui lili, not a big fan, desi il mananca pana la urma... acum ii pregatesc alte si alte combinatii; mie imi place ce pregateste mexxa lui sebicu, as papa si eu...
poze cu noi
Multumesc Xandrutza!
Si pentru sugestiile de exercitii! La treaba cu noi!
Andra si
puiul meu creste...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by festinaquote:
Originally posted by Mirabelac
Si cum ai de gand sa scapi de ele, eu nu stiu ce sa mai fac, am mai pus vreo 2 cu sarbatorile astea... vrea sa merg la sala cat mai curand, mai ales ca am diversificat piticu', insa nu ma bazez prea mult pe asta, tot tzatzivor a ramas...
Si al meu tot tzatzivor estedegeaba incerc eu supica cu biberonul ... sau ceai ... sau cu canutza cu cioc ... tot tzitzi vrea, sper ca se hidrateaza suficient doar cu cele 4-5 mese de lapte.
Hehe, iata un nou cuvant in vocabularul limbii romane! Bun cauvant! Si Vladut tot asa! Ieri am incercat cu o alta firma de cereale (Milupa- orez, porumb si tapioca) si s-a strambat ingrozitor. I le pusesem in supa clara de legume. A, si inainte am incercat sa i dau o linguritza de morcov fiert... i s-a facut greatza si a inceput sa urle.
Daca nu accepta un aliment azi, maine, poimaine...ce fac? Trec la altul? de exemplu nu vrea morcov, incerc alta radacinoasa? Nu cred sa am sorti de ezbanda asa... Atunci ce incerc? Fructe n-as vrea sa ii dau inainte de a accepta bine legumele... Please help! Ma apuca si pe mine spaima si disperarea diversificarii...
Andra si
puiul meu creste...
Eu as zice sa-i dai vreo 2-3 zile un aliment si apoi daca nu-i place sa treci la altul. Eu i-am dat supica de legume din prima, intai zeama si apoi supa crema la urma piureul.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai este o zi...grabeste-te!
GETY spune:
Eloise, eu am inceput cu suc de morcov si mar ras. Apoi primele legume au fost: pastarnac radacina, patrunjel radacina, 1 bucatica ccc cartof, morcov radacina. Dupa vreo sapt. si ceva am inceput sa diversificam si legumele. De ex. azi i-am fiert ficatel, conopida, broccoli, morcovel, patrunjel radacina, spanac si marar, la care am adaugat putin untuletz.
O sa le accepte el pe toate, ai sa vezi, cu rabdare zilnic se rezolva.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
mai stiti ceva de cristina si vladic?
poze cu noi