Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
GETY spune:

LA MULTI ANI Bucuriilor nascute intr-o zi de 14. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Merg si eu sa-mi fac o cafelutza, ca mi-ati facut pofta.
Mirabelac, suspectez un iepuras la voi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, frumoase pascute, nici n-aveau cum sa reziste mult timp nepapate.Mi-a placut si Ana in pozica. Si strada respectiva. Cu ccc case si linistita.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
buna dimineata!
e gata!
Adevarat a Inviat, adriana!
festina, incearca sa-i dai lichide cu lingurita, poate in timp va accepta si o canuta...
mirabelac, a avut marina o idee tare buna: o sa incerc sa fac un filmulet si daca se vede bine il pun sa-l vedeti, daca nu m-am gandit sa scriu niste exercitii in blog (cat mai explicit) pe diferite grupe musculare; ar fi bine de mers si la sala, dar la cat de odihnite suntem, cu bebei care ne solicita toata ziua si nu numai, mai sunt si care alapteaza, nu am mai facut efort (gimnastica) cine stie de cand si ar fi totusi, greu, mai faci si o febra musculara, cum a zis gety, care te descurajeaza...
ca veni vorba, asa e si cu hormonii astia, eu am facut tratament din luna a doua pana intr-a saptea...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ianis, Gruia Alexandru, Ana Luiza, Vlad Andrei, la multe lunite!!!

poze cu noi
Mirabelac spune:
Gety pt. David fructele, sunt singurele care le papa cu mare pofta si cantitate mare chiar, un castronel plin. Si noi aveam problema asta cu ceaiul, nu bea deloc, de cateva zile i-am dat baby drink si-i place mult, i-am schimbat si tetina, e de la Nuk si a acceptat-o. Nu stiu ce sa zic cu iepurashul asta, pe gingii nu se vede nik deosebit, de ros - roade tot...
xandrutza asteptam filmuletzul, multumim!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai este o zi...grabeste-te!
matahut spune:
Apropo de hormoni....Dupa ce ca dorm putin si ca vai de mine, am visat ca imi crescuse ...BRABA 

Bine ca era doar un vis.....![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eunice78 spune:
Buna ziua!
Eu in we nu prea am timp sa intru ca sunt cu amandoi copii si e ca la turci la mine.
Multumesc tuturor pentru primire.
Asa e cucuoancea, copii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.
Si Toma e mort dupa tzitzi. La pranz mananca cca 200gr piure de zarzavat cu carnitza/ou/ficat, ii dau si apa cu canitza ( a acceptat-o destul de usor) si tot nu se lasa pana nu trage si niste tzatza. Face o burta...cateodata zic ca plesneste.
Cu somnul de noapte, noi stam asa: se culca la 9, mai suge pe la 4 si apoi pe la 6 se trezeste mai nou sa faca tb mare ( eu am inceput sa il pun pe olitza, ca asa am facut si la primul), apoi are chef de taclale pana la 7 dupa care mai suge un pic si doarme pana la 9. Si a avut vreo trei zile in care s-a culcat la 9 si a dormit pana la 6.30 fara sa pape. Ar fi fost ff bn insa eu m-am trezit pe la 4 si il pandeam cand se trezeste ca ma dureau sanii rau. Insa cel mare se trezeste la 6.30 ( fara ca noi sa il fi trezit vreodata asa devreme), si cum deschide ochii parca i-a bagat cineva bateriile, pas alergator prin toata casa.
Mai intru luni si va mai scriu atunci, acum ma duc in parc cu ei, sa vedeti discutii cu cel mare, care vrea cu toate masinutzele, nu vrea acasa cand tb sa pape cel mic...distractie la maxim.
Week-end placut!
eunice78 spune:
Am uitat sa va zic, eu la prima sarcina nu am avut probleme cu kg ( am facut inot toata sarcina), dar la a doua am stat la pat ultimele trei luni si am luat 17 kg. Acum mai am de dat jos 5 care insa nu vor sa se duca deloc.
Si eu fac sport, in timpul sapt, dimineatza la 7 dupa ce pleaca Petru la gradi si Toma inca doarme. Eu fac tae bo si pilates. Cu regim alimentar...nu mananc fainoase, dar in rest nu prea, ca sunt taaare pofticioasa.
Cine vrea sa ii trimit program tae bo sau pilates poate sa imi trimita pe PM adresa de messenger sau skype si va trimit eu, in timpul saptamanii, in cursul diminetzii ( ca programele sunt f mari si se descarca greu, merg un pic mai repede doar cand e traficul mai mic).
eloise spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
pai ne intalnim... si spun tot!
poze cu noi
Xandrutza, daca detii informatii despre slabit, spune aici, pentru toata lumea, ca sunt mai multe interesate
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...