Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 30
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by oana_r
geany , ce analize ai facut?
eu am facut in vara ,cmv,herpes si le-am avut ,toxo am avut la sarcina cu matei.
nici una din dr.nu mi-a dat analize de facut.
Am facut analiza sangelui si a urinei impreuna cu antibiograma. Toate au fost gratuite cu trimitere de la medicul de familie.
Geany
8+
pufulet74 spune:
eu le-am facut la Synevo, la oncologie, etajul 1.
------------------------
Flory
8+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
Victo si eu tot la Synevo(Rombel) le-am facut pana acuma.Si tot acolo o sa mi le fac si saptamana viitoare.Dar de ce nu mai vrei sa le faci la Medstar???
A,vorbeam cu Pufu zilele trecute sa mergem impreuna la gimnastica pt gravide.Vii si tu cu noi????
poze
vine bebe
Ramonel
10+
oana_r spune:
Victo, nici mie nu mi-au facut listeria,asta vara cand am facut cmv si herpes si nu am mai fost sa o fac.
in prina luna de sarcina cu matei cand am facut analize mi-a iesit toxo -incert,exact asa scria la rezultat si am facut analiza cred ca de vreo 5 ori si nici un medic nu stia ce sa-mi spuna.doctora care o aveam atunci ba ma chema sa fac avort,ba se razgandea si oricum sotul nu era deacord cu avortul.si mi-am schimbat doctora si am fost si la un medic la infectioase care mi-a spus sa pastrez sarcina si mi-a dat 2 saptamani rovamicina 500 dupa care am facut analiza si a iesit infectia acuta -negativ.
bine,toata sarcina am stat cu stres,am mai discutat cu o doctorita foarte amabila de pe un forum,i-am trimis analizele si mi-a spus si ea sa stau linistita.
matei este sanatos si nu are nici un simptom al toxo congenitale.neonatologul si pediatrii mi-au spus sa nu ma mai gandesc la toxo ca matei nu a dobandit-o.Multumesc lui DD pentru asta.
11+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Victo spune:
Ramo, din pacate nu pot veni cu voi, cel putin deocamdata pt ca pana in iulie eu voi fi in bucuresti, sa termin niste cursuri postuniversitare. dar din vara, cu placere..:)
am auzit si lucruri mai putin bune despre Medstar..acum nu stiu daca sunt sau nu adev., dar iti dai seama, ca orice zvon te pune pe ganduri..
si eu am platit vreo 2 mil pt vreo 5 analize cred, pe care EU le-am cerut, dupa ce am citit pe net, iar o parte -ca, mg etc...- gratuit, cu trimitere de la med de fam.
11+
pufulet74 spune:
Eu va pup, ma duc la job, povestim deseara 
------------------------
Flory
8+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
oana_r spune:
quote:
Originally posted by nicole74
Fetelor eu sangerez
Nicole7 sapt&Ioana Alexandra
poze
suna urgent medicul sau dute la el.
11+ si matei 
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by nicole74
Fetelor eu sangerez
Nicole7 sapt&Ioana Alexandra
poze
Tare????E rosu????Poti sa mergi la doctor sau sa-l suni????Ia repede Urtogestan.
poze
vine bebe
Ramonel
10+
oana_r spune:
deschide cineva un nou capitol?
11+ si matei