FIV 114

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pussi: Inca nu am gasit.Am fost azi la doua farmacii la mine in cartier si nu aveau.Dar mi-a indicat una din farmaciste sa merg in oras,la o anume farmacie ca cica ar avea.Daca nu,pe vineri s-ar putea sa primeasca si ea. Asa ca acum astept sa vina sotul de la serviciu sa mergem in oras la " cautat" seringi. A avut dreptate Sheri ca nu se gasesc.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Andicu, ce gravidutza frumoasa esti! sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiul vostru.
MOana, multumim pentru informatii, foarte utile.
Kora, nu cred ca exista nr.limita de zile la stimulare, insa desigur, nu se pot intinde pe 20 de zile. Ar putea sa-ti faca punctie simpla daca ramane un singur folicul si daca stai bine cu endo sa-ti faca ET-ul cu un singur embrion. Si eu zic sa-i spui doctorului de macca si chiar sa nu mai iei.
Anyko, facem galerie pentru maine.
Cine mai asteapta rezultat maine? Liliana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Nusy, si eu am cautat in disperare seringi pentru insulina cu ac detasabil (pentru subcutanat) si intr-un final am gasit la o farmacie in Piata Chibrit, pe partea cu magazinul 'La Fourmi', la parterul unui bloc (este langa un magazin de computere parca). Incearca si acolo. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Kora chiar te rog sa-ti intrebi dr de maca sunt curioasa dc sunt singura care a dat vina pe ea.Sigur ca orice medicament are si efecte adverse chiar dc e facuta din plante.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Zouzou - Bafta multa! Progesteronul il faci acum sau n-am inteles eu bine? Utrogest-ul din Germania era fiole?
Korra Pop - Sper ca endo sa creasca si sa ai productie de calitate. Iti tin pumnii!
Anyko - pentru maine !
Moni - Spor la miscare si dieta. Si eu m-am hotarat sa mai slabesc putin asa ca am inceput cu miscare mai multa
Moana - Ai dreptatate cand spui ca ne grabim sa avem si luam tot felul de pastile care poate ne fac rau, dar nu ma pot gandi ca daca stiam de progesteron, maca si altele poate acum alta era situatia in cazul meu. Mai depinde si de ~ a mea nici n-a vrut sa auda de maca. De progesteron injectabil o sa-i spun zilele astea sa vedem ce zice.
Teli - Spor la injectare!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna ziua, ma primiti si pe mine? Eu sunt in asteptarea FIV-ului cu dr. Tutunaru si dr. Matei. Va citesc de ceva timp cu mult interes, am asteptat cu sufletul la gura rezultatul fetelor, am suferit pentru esecul celor care nu au reusit si m-am bucurat pentru proaspetele . Acum pe masura ce se apropie, am intrat in panica pentru ca mi se pare ca sunt foarte multe necunoscute, scheme de tratament, si alte proceduri si mie teama sa nu dau gres.
Kora, iti tin pumnii in continuare si ai incredere ca se vor imbunatati rezultatele pe zi ce trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aldolina: mersic,esti o scumpica, dar eu nu sunt din Bucuresti. Insa,in cazul in care nu gasesc deloc la mine in oras pana saptamana viitoare cand vin acolo,voi lua de unde ai spus tu.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

fetele care au facut doar transfer ce medicamente/tratamente (date de medici sau naturiste ati facut luna respectiva)?
Ati inceput tratamentele din prima zi a ciclului cand ati facut transferul? Sper ca nu se mai face diphereline iar. Eu astept sa-mi termin analizele si dupa o sa il sun pe doctor.
In fine , pentru 2 saptamani am sa fiu iar fericita si plina de speranta
. Dupa aia la cat de nebuna sunt probabil o iau de la capat in toamna cu alt medic, cu actualul nu reusesc deloc sa comunic dar ce sa fac trebuie sa ma duc tot la el ca sa pot lua bebicii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

anyko Nu te mai gandi decat la primavara pana faci beta HCG-ul. De ce sa-ti strici o zi frumoasa cu ganduri negre.... Iti tin pumnii sa fie .

nusy Din ce localitate esti? Poate avem vreo idee si prin alte zone

madlen Iti doresc succes si sa fii curand!

psj Pentru ET cu embrioni congelati are foarte bune rezultate (am citit multe studii clinice) o tableta de piroxicam (Flamexin) luata cu o ora inainte de ET. Poate madalina28 si cris86 pot sa-ti spuna mai multe din ce au mai aflat. Eu am mai citit ca da rezultate bune o stimulare cu clomifen si ET combinat cu inseminare dar asta depinde de doctor.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

PSJ eu urmeaza sa fac ET cu congelati sunt sanse mari sa se prinda pe CM natural ,daca nu se poate se pot lua si medicamente pt imbunatatire mie de exemplu mi-a dat estromfen dar nu iau o sa fac monitorizari pana o sa fiu apta de un ET pe ciclu natural chiar dc asta va dura si 6 luni ,diphereline nu o sa faci,doar pregnyl exact cum ai facut la un FIV normal oricum intreaba-ti dr.Apropos cu ce dr faci?Multa bafta in continuare!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput