Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
OTILIA- ma intreb oare ce tema o sa "inventezi: pentru tortul de la intilnire...Sau faci 2 mai mici? unul cu D si altul cu C
quote:
otiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
M-ati prins: ieri am fost absenta. Drept pedeapsa, eu fac cafeaua in dimineata asta.Cami, draga tu stii ca eu sunt defazata mereu, si nu stiu nicicand cat e ceasul la voi. Mi-ai explicat de o gramada de ori cum sta treaba cu fusele orare, insa eu ma incapatanez sa nu le tiu minte.Fetelor inca nu m-am gandit cum va fi exact tortuletul dar cu siguranta tre sa fie bun. abia astept sa ne vedem.Mai vb azi ca am ore cat casa. Bia nu am net acasa. Dar are sora mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Am uitat sa va spun ca am avut musafiri (o vara de a mea cu familia) dar oricum as fi facut ca zilele astea (maine cred- ca nu stiu in veci data ) implinim 6 ani de casnicie (pe hartie ). Eu nu stiu decat data cununie religioase nu mi s-a parut important de retinut data cununiei civile .

, bag sama ca am cetit pe diagonala sau nu-mi procesa neuronu informatia.sa fiti fericiti , iar andrei a va aduca numai bucurii.LA MULTI ANI!!!! i casa de piatra.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bia, multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineatza la gashca!
Raportez un junior mucos, dar fara alte simptome...Asa k momentan nu-i dau nimik, sper sa nu se agraveze

OTILIA- nici eu nu cred k m-am sesizat
LA MULTI ANI fericiti impreuna, cu sanatate si numai bucurii( scuze de intirziere, nu stiu cum de n-am vazut mesajul tau...cred ca urmaream sa contabilizez doar mesajele din 2 cuvinte, iar celelalte care se incadrau in criterii le-am scapat)
MIHAELA- vazut pozele cu scumpicii nostrii de copii
BIANCA- ti-ai luat tastatura noua?
ELUTZA- si noi ne gindim la tine, stim k esti super ocupata si chiar nu ai timp de forum

O zi buna tuturor

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana nu mi-am luat inca tastatura.azi sper sa ajung in oras.auzi fato ti-ai gresit meseria.da nu-i tarziu.vezi ca se fac cursuri de conta de sucurta durata.sanatate mucosului.daca vrei poti sa-i pui MAR [fato MAR=solutie nazala, nu mar]tuc apasa obrajorii.tare mumos mai e.am vaut pozele.

am vazut pozele de la intalnirea din parc cu copilasii.doamne ce mari au crescut.mihaela, am mai zis-o, Diana e copia fidela a surorii tale.

va tzuc ca am demolatorul in actiune.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

neata

bia am fost ieri la cumparaturi si m-am uitat special dupa lapte condensat,cati ml sa aiba o cutie ca sunt n-spe mi de feluri si cat la suta grasime.hehe 10% ajunge? sa nu fie prea unsa.

miki bine ai revenit printre noi.

am fost azi sa-mi prelungesc dreptul de sedere si nu am rezolvat nimic deoarece le trebe poze biometrice si numai joi sunt gata.pozele de pasaport vechi nu mai sunt bune.eu pana azi nu am mai auzit de asa ceva biometrisch.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

BINE V-AM REGASIT FETELOR, SANATATE SI PUPICI LA TOATE!!!
Dupa o bine-meritata vacanta n Romania, iata-ma din nou "acasa" pentru inca cateva luni.
Gata, s-a stabilit pe 1 august plecam spre Zalau, dar inainte de asta vom da o fuguta rapida si prin iulie ca sa ne alegem casuta!
Voi, ce faceti voi?
Pe cuvant ca m-am gandit de multe ori, oare ce fac fetele mele cum sarbatoresc Pastele!
La noi a fost frumos dar si foarte obositor pentru ca in fiecare zi a trebuit sa mergem in visita sau sa fim visitati si ...vreme de doua saptamani nu a fost chiar usor!
vremea la mama a fost splendida si asta a fost un lucru bun!!!
In rest, toate bune!
Va pupic si abia astept sa ne vedem!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Buna fetelor!

quote:
scuze de intirziere, nu stiu cum de n-am vazut mesajul tau...cred ca urmaream sa contabilizez doar mesajele din 2 cuvinte, iar celelalte care se incadrau in criterii le-am scapat)
Ioana, am ras in hohote cand am citit! Cum zice si Bia, poate te inscrii la un master in contabilitate (ca sunt o garamada in Zalau)Giulia, te asteptam in Salaj cu bratele deschise!Elutza spor la treaba cu cabinetul, nu ne uita.Bia,Miha(elele), Adriana Pt toata lumea

Mergi la inceput

Ce linisteeeeeeeeeeeeeeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

a murit Gil Dobrica..

Otilia liniste intr-adevar pe aici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput