Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

asa aiurea merge forumul.nu ma pot loga si deci nu poci pentra ca sa editez.
cami ai trimis colet in ro? cum a ajuns?noi de 3-4 ture am avut niste experiente tare nasoale.acu am decretat : schimbam firma.intr-un colet am primit un soricel.tin coletele in ro si cate 2 luni si mai nou s-au apucat de cotrobatit in colete.pana acum se multumeau cu maruntisuri , dar din ultimul colet au luat nu gluma.cand i-am spus mamei ce am patit si cate-mi lipsesc zice ; stai linistita ca tu esti fericita.ca la altii nu au ajuns decat cutiile aproape goale.iar daca au sunat la firma din state sa reclame au zis : astea-s riscurile , fapta-i consumata.

io pregatesc cafeaua , si o las in termos pe masutza din hol.va serviti voi dimineata.

va tzuc si mai vin.....................

va tzuc apasat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bianca, nu ma speria, te rog frumos!
Ar trebui sa saptamina asta care vine, pe la sfirsit, sa ajunga pachetul la ai mei, ca l-am pus pe 6 martie.
Eu sint asa de nerabdatoare sa il vad ajuns...mai rau decit ei, care asteapta!
Asa ca o sa incerc sa gindesc pozitiv sa nu ma enervez inutil.Cu ce firma trimit ai tai pachet? stii cumva cum se numeste firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Bey, care mi-ati blestemat calculatorul?
K ieri nu am avut net
Noroc ca am gasit nr de telefon de la fete si n-am intilnit pina la urma

Of, of...
Hai de la mine si pt toata lumea sa nu fie suparari(prea mari)

MIKI- da' nu faceam misto, esti culmea...Tu ai zis k vii acasa in 21,nu??? si am propus o intilnire festiva cu toate fetele ca sa va cunoasteti...mno, de ce te-ai suparat?
BIA- pt
Deci ai buget separat pt factura telefondar economisesti la curent...
CAMI -sper sa nu ai surprize neplacute cu pachetul trimis
MIHA-HA-primit PM
Ma bucur ca povestesti despre renovat...Chiar m-ar interesa ce idei novatoare sunt in domeniu la voi...K la anul pregatim si noi un santier si pina atunci colectez...idei
MIHAELA-cind ai timp sa pui din pozele facute
Ma bucur ca le-am cunoscut mai bine pe fetele tale, sunt niste dulci si foarte bine crescute
ELUTZA- pt Mihaitza
ADRIANA-pacat k nu ai reusit sa vii cu fetele, am inteles k erai la magazin, ai primit marfa?
Ce ai de sezon?

Va pup,nu cred k mai intru azi,plecam la bunica mea, e timp frumos, si profitam de aer curat

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineta

miki si eu pot sa spun acelasi lucru ca imi cer "scuze "ca am indraznit sa intru aici desi m.am bucurat foarte mult cand am dat de pagina salajencelor,m-am simtit oarecum mai aproape de salaj de oamenii dragi mie ARDELENI,dar asa ca si la tine de cand am aparut eu au inceput persoane sa dispere la fiecare mesaj scris de mine
.
daaaa vreau sa am n.spe mesaje poate primesc reducere pe undeva cu ele ,de zici ca as strange bani.

IOANA multam de Pm .

Bia cu mare drag si am sa fac tot posibilul sa ajung la Zalau cand merg acasa,oricum de acolo ma aprovizionez cu carti ca la simleu nu prea gasesti mare lucru.

piticutz sunt sigura ca o sa ajunga pachetul in siguranta:)iar ti-am vazut nepotelu doamne frumos poate fi.mi-a trimis dutzu poze.

va doresc tot binele din lume

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!

pt toata gasca.

cami, nu stiu cum se numeste firma.da o intreb azi pe mama.mai cica cu vaporul fac maxim 6 sapt pana in Romania.asta avand in vedere ca din germania vin cu TIR-ul.mno si aici in RO se impute treaba.ca le tin in depozit inca o luna doua ca sa paoata "lucra" in ele si ca sa mai uite si expeditorul ce a trimis.da stai linistita ca o sa ajung bine ca-s sigura ca nu-i aceasi firma.un an de zile a fost OK si am primit coletele intacte si la timp, dar vad ca s-au umplut de bani si nu mai fac servicii de calitate.

ioana ce economie? ma vez tu pe mine instare de asa ceva?io-s risipitoarea sefa .pot concura oricand la "cartea recordurilor".

miki, ai de gand sa apari in zalau si eu nu stiu?bag sama ca am cetit pe diagonala.pai atunci chiar ca facem o intalnire festiva.zi data in care ajungi si cat stai in Ro ca sa ne mobilizam sa punem de-o intalneala.io-s dispusa sa caut locatia.ca normal vreau loc de fumaciosi.

miha sa dai si tu de stire cand ajungi in tara , cat stai si cand ai timp de-o intalneala.OK?

salajencelor azi ce program aveti? pe unde mergeti?

PS ioana , cica ieri nu a mers netul in tot orasul.
va tzuc si mai vin............

Mergi la inceput

bey , nemtoaicelor vaz ca sunteti afectate de dorul de casa.ce pana mea aveti cu deranjatul? ca nu ati deranjat pe nimeni.fiti atente ca daca ne intalnim nu va mai lasa sa fumati .ia urgent in romanika sa va incarcati bateriile si sa ne cunoasteti ca sa vedeti ca nu ne " deranjam" asa usor.

miha baga data si cat stai in tara.auzi daca nu putem sa ne vedem in zlaua, stai linistita ca suntem motorizate si venim noi la simleu.sa ne aduci gumita de mestecat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mey fetelor ..... nu mai fiti asa suparacioase si treceti rpd,rpd la raport .... nu mai bagati atatea in seama , de ex. " de cand am aparut eu au inceput problemele pe aici , etc.,etc.) .... parca ati fi Paula si Andreea , fetele mele .... ia fiti mai cu coloana vertebrala si scrieti la greu in pagina salajencelor .... cui nu-i convine nu citeste si GATA .... asta e , nu ???? Ziceti si voi daca nu am dreptate ? Pai voi scrieti , cine vrea citeste , cine nu , nu .... ce , va simteati cumva atinse de replica Ioanei ???? Probabil se referea asa , in general , nu la cineva anume ....

Fiti fete destepte si va astept cu mare drag in RO pentru a pune de-o intalneala cum nu am mai avut , ca si-n povesti , ok ???? Sper ca nu ma refuzati ca ma supar atunci eu pe voi , k fetele ????

Va pupic , va doresc o duminica minunata si .... sa va treaca rpd supararile ( sa va zic din cantec " supararea cand imi vine , rup camasa de pe mine .... , sper ca voi nu veti face asa ceva ... )

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Adriana nu suntem suparacioase dar culmea ca aceeasi persoana nu ii dau numele sa zica ca fac crize de istericalecums-a exprimat de altfel are treaba nu numai cu mine .
eu daca am avut ceva de spus am scris pe forum nu am trimis PM.asa e frumos sa vada toata lumea.sau?nu ca pe forum suntem dragute si simpatice si pe la spate are ceva impotriva ta.

dada supararea cand imi vine hehehhee
manele de manele

acasa in Romania merg pe 26 mai si stau 3 saptamani.

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

miha ,io-s draguta si frumoasa si in fata si pe la spate.ce zici?
hai ca mai ai putin si o sa ne cunosti ca sa vezi ce ne poate pielea.da-ti zic un secret : sunetem fete de gasca.

Mergi la inceput

ah bia am uitat sa te intreb ce fel de guma preferi HUBA -BUBA sau TURBO .daca m-ai ai vreo preferinta inafara de guma sa-mi zici .
eu o sa beau o palinca de zalau .

Dennis-puiu

Mergi la inceput