Salajence (p28)
Raspunsuri - Pagina 27
giulia71 spune:
Mneata Salaj, mneata fetele mele!
Ce faceti?
Eu sunt bine si sunt si bucuroasa ca am fost de dimineata cu mama aici la cardiolog si in ciuda greutatii si diabetului se pare ca sta bine cu corasonu
!
Sunt asa de fericita, nici nu va puteti imagina!
Mai avem o programare pe 23 la pneumolog sa vada si scannerul si gata cu investigatiile aici.
Si ea se simte mai bine si are mai multa incredere in ea!
Eu mai am un ghimpe mare in suflet ca mi-as dori f mult sa slabeasca insa n-o pot convinge si avem mereu dispute
pe tema asta!
Nu renunta la painea asta, of Doamne!
In fine, sunt muuuult mai linistita la capitolul asta!
Alta treaba, care ce puteti sa-mi ziceti de scoala Mihai Eminescu, ne-a fost recomandata si as fvrea si opinia voastra, pls ajutati-ma!
In rest, bine , cu gashca, ne supara vremea ca aici bat frate niste vanturi de te zboara nu alta si mai si ploua!
Calin nu mai vrea sa vina in Romania, acum se intelege bine cu copii dupa strada si mi-a spus clar ca ar vrea sa ramana aici
!
I-am sugerat ca ar fi bine, dar pt moment nu se poate!
Azi sunt mai libera si o sa pap ceva si ma voi odihni!
Va doresc un we placut si pupici dulci la toate, oriunde v-ati afla!
mami de Calin rasfatzat:)
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
cami, bistos nu suntem beteje sau suparate , doar vremea e di[e]vina ca ne tine tot afara.
hai ma zi cum stai cu casuta.sa ne pui poze cu bucataria noua.ok?
miha, sa nu uiti de laptic.io te astept cu flori in gara.e bine asa? cat stai in tara?
giulia , in ce cls o sa fie calinut in ro?cu scolile astea ii o poveste cam lunga.eu in blonzaciunea mea am ajuns la concluzia ca toate-s bune.te orientezi la fata locului , in functie de unde o sa locuiti.din cate stiu Eminescu e o scoala cam aglomerata si pana in cls a IV[inclusiv] elevii au ore de dupa amiaza.ati gasit casutza?
bey, restul gastii unde sunteti?la soare?
va tzuc si mai vin........
va las o tzara de cafea pe masutza
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
piticutz spune:
GIULIA, deci nu aveti poze facute in plimbarile voastre??...
BIANCA, am inteles, ma bucur ca sinteti bine, acuma m-am trezit si am si intrat sa vad care-i treaba aici.
Ma duc sa beau din cafeluta, multumesc frumos de invitatie.
Poze cu bucataria o sa pun cind o sa fac, adica dupa ce e montata la locul ei. Asa, depozitata prin casa, imprastiate corpurle nu arata nicicum, poti vedea in cel mai bun caz culoarea.
Nu uit eu, sigur, ca si ai mei acasa asteapta.
OTILIA, si pe tine te-a lovit caldura, zici?
MIHAELA-nemtoaica, te cred ca esti tare bucuroasa sa te duci in Romania...Simbata trecuta cind i-am condus la aeroport pe prietenii nostri am simtit si eu acolo "miros" de duca...adica mai-mai ca eram gata sa imi fac bagajele si sa dau o tura pina la Simleu...
piticutz spune:
Cita vreme ati stat voi intinse la soare eu am gasit (din nou, ca si mai demult, cel cu Gabii-traznitul)un site undedaca vedeti ce se povesteste...va prapaditi de ris:
http://forum.computergames.ro/7-generalitati/284808-cadourile-si-despartirea.html
Nu am apucat sa citesc toate paginile, dar cu asta ma ocup acuma.
silvana_salajan spune:
Buna sara!Ce mai e nou? Eu v-as spune mai multe da nu poci ca sunt atat de obosita.... De 2 nopti nu dorm bine si s-au adunat.Va
sper sa aveti maine cu cine vorbi.
silvana_salajan spune:
Dar pe unde bantuiti????Eu abia am terminat de facut macare, mai bine spus ea m-a terminat pe mine, caci m-a sleit de puteri. (si nu am facut cine stie ce)
O fi semne de batranete?Va
si va doresc un weekend minunat!
dianalaura spune:
Buna dimineata fetelor....!
Chiar ca e liniste aici..cate un mesaj pe zi....ce sa-i faci, e vreme frumoasa, e weekend...
Pentru noi maine e ziua cea mare...cand mai intru pe aici o sa fiu si eu mamica cu acte in regula....daca totul e bine si intru prima la cezariana, cred ca maine pe vremea asta sunt gata deja....
Tineti-mi pumnii!
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
silvana_salajan spune:
Vai Diana, sigur ca iti tinem pumnii! Nastere usoara, parca asa se spune. Sa stii ca nu trebuie sa te temi. Si eu am stiut care e ziua cea "mare" cu o saptamana inainte, desi eu am nascut normal, insa a fost o nastere provocata. Sa vezi, faza, intr-o joi ma duc la un magazin in Simleu si cumpar o plapumioara albastra, sa pot scoate copilul din spital si ma intreaba vanzatoarea, cam cat mai aveti pana nasteti? Si eu ii zic: maine nasc! A facut aia niste ochi....
Chiar ca e vreme buna. Si noi am iesit numai in maneci scurte, spre marea bucurie a lui Andrei, care s-a saturat de haine groase. Acum ca umbla asa de dezbracat ma intreaba cand vine vacanta
(mereu asociaza vara cu vacanta)Va
pe toate. Sa aveti o duminica placuta!
mihaela_specht spune:
salutare
BIa nu am uitat de lapte sa sti ca m-am tot uitat sa fie cu mai multa grasime dar nu este la Germanika numai 10%maxim eu de ala iau macar nu o sa fim asa unse dupa ce om gusta si noi din praji.
de azi in 2 saptamani in acasa in Simleu abia astept.
Cami tragi si tu o fuga pana acasa :P
aseara la Eurovision m-am nervat tare rau deoaece nemtii nu au dat nici un punct pt ai nostri si am votat dupa 5 numere de telefon.
va pup si ne vedem cat de curand
Bia draga nu ma astepta la gara ca nu viu cu personalu heheheh.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei