Salajence (p28)
Raspunsuri - Pagina 25
giulia71 spune:
Salutare!
Nu se aude nici musca pe aci!
Fetelor, v-ati molipsit de la mine, ce-i cu voi?
Un apel, nika?
Io am luat-o pe sor mea de la Lyon si am visitat si Lyonu..
Superb, fara cuvinte!
Am ramas impresionata de cate am vazut si l-am felicitat pe colegu ca am luat bilete sa facem un tur complet al orasului cu autocarul!
In felul asta am vazut cat de mult am putut!
Sora mea e bine, suntem bine cu totii..
Maine baietii au iar liber , dar vom sta acasa sa facem lectii dimineata ca ..ploua!
Hai pupicei...
Mai am oleaca si viiiiiiiinnnnn!
mami de Calin rasfatzat:)
piticutz spune:
GIULIA, da poze nu faceti cind iesiti asa, "pour faire un tour"...?
Ce frumos ar fi sa vedem si noi, celelalte care nu putem vedea altfel, ce e pe-acolo!...
MIHAELA_S, ce sa zic...eu nu am antrenament deloc la mersul pe jos, de cind am venit din Ro, de vara trecuta, nu am umblat la nici un drum facut afara din casa mai mult de un anumit numar de pasi...stau foarte mult din timp in casa, de aceea s-a vazut simbata asa un efort, plimbarea mea...
Mai am vreo 2 luni de stat pe-aici la babe, si pe urma ne mutam, o sa fie alt program, si intentionam sa iesim serile la miscare prin zona, cum fac de altfel o gramada altii pe-aici.
Probabil atunci o sa fiu apta si pentru un drum de Scarisoara ...![]()
ADRIANA, ce fain de tine, cind vin ai tai acasa!...
OLIM, ce mai faci, cum te simti? Probabil activezi mai mult pe la celelalte topicuri mai "in tema", unde sint gravidutele.
OTILIA precis inca nu o fi dat de un computer, pina la ora asta![]()
IOANA, voi ce mai ziceti?
BIANCA, ti-ai luat tastatura noua, pina la urma? Ca nu prea se vede ca o folosesti...![]()
Va doresc la toate o saptamina frumoasa, ma duc sa descarc niste poze, am fost ieri la Rhododendron garden.

piticutz spune:
Se pare ca eu care sint in timpul serviciului am mai mult timp de stat pe-aci.
http://community.webshots.com/album/558960564DYRYLy
un nou album.
Spor la vizionat.
diplodocus spune:
Salutare, intru si eu putin pina nu ma stergeti de pe lista ![]()
Am inceput fizioterapia, si sunt mai bineeee cu spatele
LA MULTI ANI pt mama de CAMI si mama de OTI
9 c intirziere)
BIANCA-chiar asa...daca nu ai tastatura, trimite macar niste emoticoane sa vedem ca traiesti(bine) ![]()
CAMI- m-a amuzat relatarea ta cu plimbarea...VA tin pumnii sa rezistati ultimele 2 luni, cred ca sunt destul de grele...
GIULIA-ce locuri frumoase la Lyon...chiar, sa pui poze
ADRIANA-deci v-ati distrat cu musafirii...nici ploaia nu v-a impiedicat...
MIHAELA-pai si la Zalau e iesire..se pune la socoteala ![]()
MIHA_HA- voiam mai de mult sa te intreb cum a rezistat Dennis pe masina dus-intors spre Ro?
Pupici la toata lumea...
Luca-Mihnea Cel Voinic
silvana_salajan spune:
Am revenit asa cum mi-am promis (ca vad ca nu a citit nimeni
) Ce mai e nou? Bagati mare, ca eram la pagina 3!Aici nik nou. Doar treaba muuulta. Asteptam vacanta.
silvana_salajan spune:
quote:Cami, asta cam asa e! In ultima vreme, tot mai rar pe la calculator.
OTILIA precis inca nu o fi dat de un computer, pina la ora asta
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! In prostimea mea, am uitat sa va multumesc tutror pt urari. Cami, ce fain, ne serbam mamele de-o data.
la toate si o seara placuta tuturor.
piticutz spune:
OTILIA, ba da, a fost cineva pe-aici...aseara cind m-am culcat era mesajul tau cu "revin, promit", si dimineata cind m-am trezit tot ala era ultimul, cel mai ...proaspat.
Chiar ca se aude musca.
piticutz spune:

mai dau un "refresh" mai pe seara, pe cind o sa va treziti voi.
sper ca sinteti bine toate si ca taceti pentru ca va pregatiti de vacanta.
Pe-aici ieri si azi a fost asa de frumos, ca in povesti, cald de dimineata buna, pasari multe "ciripitoare", toata ziua un aer curat si caldut...Am ajutat-o pe sefa mea sa puna florile agatatoare afara, sint superbe si anul asta!
Le-am scos si eu pe fete la aer, pe terasa, tare incintate au fost si ele.
...si uite-asa.
Sper ca pina miine sa va reveniti la normal ![]()
(pina nu de mult eram eu cea mai tacuta, parca)
v-am pupat, probabil ca acuma dormiti somnul cel mai dulce, la voi e cam ora 3 noaptea...