Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
am fost sa-mi depun actele pt prelungirea dreptului de sedere,o sa primesc pe termen nelimitat.

Ioana ce sa zic de Dennis ma uimeste cu cate face intr-o zi,sa-l vezi cum danseaza pe melodia Oficial imi merge bine,mor de ras, are un stil de dans tare ciudat.duminica am fost sa mancam inghetata asa frumos a mancat-o nu ma asteptam ,ce mai am baiat mare deja,eu tot bebelus il vad.

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am trecut sa va salut.

Vad ca pina la ora asta ati fost tot ocupate, ca eram pe pagina a treia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va in viteza. Am fost ieri in Zalau la analize si la Dr dermatolog Pop. Verdictul: viroza cu manifestari de scarlatina! Va las, revin azi, acum nu mai pot sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

sanatate multa lui Andrei.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Buna fetelor! Ce mai faceti? E taaare liniste pe aici.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am fost ieri la magazinul Elvirei cu Andrei...A fost innebunit cand a vazut atatea jucarii din reclamele de la TV! I-am zis ca poate alege o jucarie, si si-a ales o testoasa ninja cu tot felul de accesorii, foarte draguta. Imi vine si mie sa ma joc cu ea asa e de faina. I se misca toate incheieturile, poate tine in mana diverse chestii, ma rog a fost superancantat de ea (ca si mine de altfel)Apoi ne-am dus in parc cam doua ore ca a trebuit sa asteptam sa ni se prepare o crema in farmacie.Am fost si la Silvania, el nu a mai fost pana acum cu scarile rulante, i-a placut f. mult. Ce mai, l-am plimbat prin tot Zalaul! va astept la o barfa!

Mergi la inceput

Azi eu fac monologul...Va si va doresc o zi buuuuuna!

Mergi la inceput

Noapte buuuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ciao fetele!
Noi suntem bine, petrecem cat de mult timp putem afara, fetele se bucura de fiecare zi cu soare. Duminica am fost la zoo la Nyiregyihaza, ne-am bucurat de frumusetea parcului, a animalelor, am hranit girafe, ieduti, ponei si cai, iepurasi, canguri, maimute...toate animalele sunt atat de frumoase si se vede ca sunt ingrijite. E un loc care ne-a fermecat, iar Silvia care e topita dupa animale, a fost in lumea ei.

Noi am fost ieri cu Silvi la dr ortoped, voiam mai demult sa mergem dar a trebuit sa lamurim copilul ca nu pateste nimic, doar trebuie sa se uite la piciorusele ei si apoi sa faca putin masaj. Ok, am reusit sa o conving si a fost foarte cuminte si cooperanta, pacientul perfect :)). A facut tot ce i s-a cerut, asa ca de azi mergem la masaj si gimnastica. Are platfus si putina instabilitate pe glezne, de aceea calca inauntru cu talpile. Nu e grav, ne-au spus ca in cateva luni daca e cooperanta si executa bine exercitiile se rezolva, sa speram. Azi la gimnastica a fost la fel de cuminte, a stat fara sa zica "mac" la masaj, apoi la gimnastica s-a minunat si kinetoterapeuta cat de frumos poate lucra cu ea. Acum mai avem si noi de lucru acasa, pentru ca nu putem merge zilnic, sunt exercitii usoare.

Otilia, sanatate lui Andrei, va pupam!

Cami, prietenii tai din Simleu sunt in vizita la voi? Distractie placuta si va doresc gasirea celor mai faine idei si solutii de amenajare a casei.

Pana la urma vacanta planificata ne-a scos din buget si am hotarat sa mergem in Grecia, la Halkidiki sau prin apropiere. Desi am sustinut sus si tare ca io in Grecia nu merg cu masina, vad ca nu am incotro...
Adriana voi unde mergeti in Grecia? Unde va opriti sa dormiti in Ro? Ce motivatie aveti sa mergeti pe la Bechet? hai ca acum o sa te mai bombardez cu intrebari, sper sa nu te superi...

Restul, trageti chiulul???

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Mihaela , noi mergem in Halkidiki , pe bratul Kasandra , localitatea Nikiti . Iesim pe la Bechet ca e varianta cea mai scurta . In total sunt 966 KM pana in Nikiti , cam 16-20 ore de drum , in functie de cat de mult se sta prin vami .
De dormit nu dormim in Ro , preferam sa calatorim toata noaptea , ca sa doarma fetele . Plecam seara pe la 19-20 din yalau ca sa fim in bechet dimineata .

Daca mai ai intrebari , cu mult drag iti voi raspunde .

Azi primesc sandalele si pantofii decupati .... pentru cele interesate !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput