Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA- LA MULTI ANI , cu multa sanatate iti doresc sa te bucuri mult de fete si de Ovi, sa faceti atitea calatorii cite vreti voi si sa iei o multime de premii la concursurile de fotografii
Cum sarbatoresti?
BIANCA-si tie..Noroc cu "neuronul" tau k altfel nu o felicitam pe sarbatorita
CAMI-"odiseea" de 40 de saptamini e pt gravidutze, acolo scrie mai mult Diana
Cu Basescu eu nu am urmarit constant ce s-a intimplat...Nu vreau sa te informez gresit, poate completeaza fetele care stiu mai bine politica
Ideea e ca pe Basescu poporul l-a ales, doar el il poate da jos...Chiar daca e suspendat de Parlament, o sa se faca alegeri anticipate si el poate participa.Daca il alegem iar, isi incepe bine mersi un nou mandat dar pierde cei 2 ani jumate care i-ar fi ramas din actualul mandat...
De ce sa-l alegem iar? hmmm...cei pro-Basescu spun k e singurul care a indraznit sa spuna lucrurilor pe nume, sa condamne comunismul, etc...Evident cei anti spun exact invers, k e comunist, fost securist, etc...
Pina la alegeri o sa ma documentez si eu mai exact sa stiu ce votez

ADRIANA- felicitari pt masina...Ce culoare e ? Rosu cu alb?
MIHA-HA-in Germania ce se spune la TV despre Basescu si despre situatia noastra? Cred k nu prea multe si nu de bine...
OTILIA-esti lipsa la apel...vezi k daca se aduna absentele iti trebuie motivare...

Ca fapt divers..ieri Luca s-a trezit la 6 , azi la 9,30...

Va pup pe toate

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Raportez un copil care tuseste, are la un ochisor "urdor" si ochiul e rosu. Si colac peste pupaza, cand l-am scos de la camin, era plin de bubite rosii pe fata. Cred ca e o alergie. Am sunat dr. Dar numai maine il poate vedea, imi vine sa o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

intru si eu pe fuga sa va salut

am citit tot pe fuga, asa ca nu strigati daca mi-au mai scapat mici mari detalii

io una nu plang dupa basescu, iar daca nu va fi vre'un candidat mai doamne ajuta nu merg la vot, eu una nu-l vad cu nimic mai bun ca jiji

trecand la lucruri serioase mihaela multumim de pozici, sa stii ca mihaita o tot pomeneste pe diana, asa ca va mai asteptam la intalnire in parc

ioana vb maine pe mess?

pe toate

Mergi la inceput

Mihaela, La multi ani!Sa ti se implineasca toate dorintele, si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Mihaela iti doresc tot binele din lume.

Ioana la protv international m-am uitat la stiri,nu stiu ce zic nemtii dar nu cred nici eu ca -s incantati de ceea ce se intampla mai ales ca -s noi in Uniune,sper sa nu-i dezamageasca.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Fetelor si numai bine !Merge netu' ca c...Asa ca pana maine, va tzuc!Va astept de la 9 la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIHAELA La multi ani!!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

MIHAELA, "La multi ani!!!"

Cred ca eu sint ultima de aici care iti ureaza azi, insa nu ultima care iti doreste sa fii fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Mihaela la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va multumesc din suflet, sunteti niste dragute, Cami chiar nu conteaza ordinea, nu suntem la concurs .

Mai vin maine, azi sunt obosita si e tarziu...va pup pe toate .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput