Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Ce ziceti? Hm...imi amintesc de chefurile din "tineretze" cand spre dimineata puneau balade rock...uh...parca au trecut zeci de ani de atunci...Ei...www.youtube.com/watch?v=KtzcOqv_P-4" target="_blank">I'll be there for you
Cred ca am reusit s-o trezesc cu muzik mea...m-a luat putin visarea.
Apropo voi ce faceti pe vantul asta?.Vedeti ca azi am mancarici in "deste"

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu nu mai pot am un copil super marait, ne ies dintii si nu mai avem stare deloc! Se trezeste plangand, roade tot, maraie intr-una mananca des...cred ca dintii sunt!

Propun ca fiecare mama s-i zica puiului ei La multi ani prima ca eu nu ma uit pe lista de fiecare data, asa ca nu am fost niciodata campioana la LMA!!!

Legat de diversificare dupa o pauza de o saptamana am inceput cu banana pasata si diluata cu 10ml laptic...si mergeeee deja mancam jumatate de banana la o masa!Daca aud ca si banana e alergena sau eu stiu ce are eu nu mai diversific copilu!!!

Pup ca urla!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

dar prioritate vor avea cei care sunt lasati cu picioarele goale, fara sosete, asta e cheia succesului in cazul de fata [:))]

...la cit de frig este la mama in apt...,probabil ca am sa o las in piciorusele goale,doar cind o veni canicula...,asa ca n-o sa-si suga "deshtul" prea curind...,dar bun pontul...,bine ca mi-ai zis

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia_p-cand am fost ultima data la Siminiceanu mi-a zis sa incep cu cereale acum cu supica am facut dupa carte si internet
felicitari pt progrese

Si eu sunt de acord ca fiecare mamica sa-si felicite odorul asa o sa stie toata lumea

Si Antonia a inceput sa-si traga piciorutele spre gurita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Eu propun fiecare mamica sa-si anunte cu turle,trambitze si tort sarbatoritul si asha nu va mai fi omisa.

...sint de acord cu tine...nici eu n-am mai urat de mult "lma",sarbatoritilor...si asta pentru ca nu mi-a venit in minte...,nu ca as fi avut ceva cu mamicile lor...,pe bune...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by miraco

Aproape am terminat si eu acfeaua...mmmmm si galusca nu se mai trezi.O astept sa pape.Multumim pentru aprecieri si va promitem si alte poze "coafate" ca in aia nu era nici pieptenata, cel mult netezit parul cu mana.Intre timp mai ascult si eu ceva muzica ...aviz amatoarelor genului www.youtube.com/watch?v=eXSIybSCSBs" target="_blank">rock.
Si am schimbat si semnatura, ca la cate prostioare facem parca ne sta mai bine cu asta.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

beyyyy, m-ai dat pe spate!!
ce gagica beton e fii-ta!
e promisa??? noi ne inscriem la petit!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

Ralumat, multumesc pt. raspuns. Tu ce fel de cereale ii dai lui David?

Danita, multumim de intrebare...:)...dar nu prea avem cu ce sa ne laudam. Dupa 2 zile petrecute la tara, la soacra-mea, cred ca piticu` a cam uitat de rostogoliri. Acolo am dormit pe un pat cu arcuri...nu cu relaxa, ca la noi acasa....si cred ca e mai greu sa te rostogolesti pe ala. Bine, s-a rostogolit si acolo de vreo 2-3 ori, apoi a uitat cu desavarsire ca tre` sa mai faca si sport.:) Cumnatica mea sta cu soacra-mea si are si ea (cumnata) 2 copilasi, iar aia toata ziua asculta manele....mai ales cand tre` sa pape, ca altfel mai greu cu mancarica... Mai nou, si fii-miu e pasionat de manele. Da` macar e bine ca asa sta cuminte....cat e la tara. De vreo 3-4 zile piticu` pare tare interesat de piciorusele lui.Se tot chinuie sa le prinda cu mana si sa le traga spre gurita, dar nu reuseste decat sa le tina in manutze...pt. cateva secunde. In rest, m-a terminat cu suptul manutzelor si...normal ca tot ce prinde cu/in ele..duce la gura. Nu-mi fac griji in privinta progreselor...mai rau e ca nu prea mai mananca, cred ca in curand imi voi pierde laptele ....la cat de mult suge el la san. Nici formula nu-i place prea mult, nu mai zic cum zdranganim tot ce avem la indemana....ca sa termine de papat.
Voi cu ce va laudati? E cumintel Tudor?

Iar ma intorc la cereale..... Fetelor, tot spuneti ca bebeii is tare incantati de cereale....ce fel de cereale le dati? Ca...nu cred ca le place atat de mult orezul..:) Eu cam atat am gasit : "Orez si porumb - cu lapte", Orez simplu (Milupa) si "Orez cu mere" de la Bebelac....dar pe asta nu cred ca o sa-l folosim prea curand, ca are zahar in compozitie. In rest, toate cerealele sunt recomandate dupa 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Eu propun fiecare mamica sa-si anunte cu turle,trambitze si tort sarbatoritul si asha nu va mai fi omisa.

...sint de acord cu tine...nici eu n-am mai urat de mult "lma",sarbatoritilor...si asta pentru ca nu mi-a venit in minte...,nu ca as fi avut ceva cu mamicile lor...,pe bune...

Luna 6-a,a Crinutzei

ok, de acord si eu. ramane asa?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Multumim de pupici si de pastrat in memorie, Bamboletta.

Despre noi, la fel. Eu pragram de birou 9 - 17, Celeste acasa cu bona...si dupa 17 cu mami si abia dupa 20 cu mami si cutati, iar de la 21 face nani. Nu facem progrese extraordinare: nu ne rostogolim deloc, dar papam bine suculetul de fructe(morcoveata + mar+ o felie mica mica de para) si de 2 zile si cite 2 lingurite de zeama chioara (supa de legume cica)

E greu tare de scris de pe la birou...

Mergi la inceput

MIRACO,
superba bubulina ta,dragalasa foc...,foarte frumoasa rochita de botez...,mai,mai...si mamica tare aranjata,te-ai tuns...,iti sta foarte bine...

Noi raportam o vizita in parc cu TEUTZ,ca la cit de scurta a fost nu-i pot spune plimbare...Ne-a prins ploaia...,dar nu ne-a topit...,ne-a placut chiar...,Alessia este o scumpa...,miriia de foame...,ea saracuta vroia sa ne avertizeze ca incepe ploaia...,dar noi...,nu si nu...,nu ne mai saturam de vorba...,data viitoare vom sta mai mult...,doar sa nu ploua iar...

BAMBO,
felicitari ,va miscati repede...,repede s-o ajungeti pe Oana...,bravo...,sa ne pui poze cu "deshtul",cind l-o descoperi...,pina atunci eu am sa i-l bag fortat sa vedem daca o incinta

Bai nene,dar eu citeam la Piersicute...si m-am blocat...,copil de 5 luni merge de-a busilea...,copil de 5 luni s-a ridicat in fund,copil de 6 luni s-a ridicat singur in picioruse...

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput