Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

guestus, iar m-ai pierdut...
unde cautam eu cultura? te referi la scoala, tzara, orash, la mama, la tata, la pisica, la dispensar???
hai ca nu mai pot de curiozitate....si mai stau doar 10 min. zi-mi repede ca sa pot dormi la noapte!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eee, nu va mai aprindeti asa, oameni buni. daca guestus n-ar fi asa parcimonios cu analizele si s-ar duce si dansul, poate ar descoperi o lipsa de magneziu si ati vazut si voi in reclama aceea unde duce lipsa de magneziu. io suspectez o lipsa..

xio,

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Uite ceva despre subiect: www.evz.ro/article.php?artid=300127" target="_blank">http://www.evz.ro/article.php?artid=300127

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu cred ca ati umplut atatea pagini

Sa va mai spun la subiect: maine dimineata merg sa imi fac tot gratis analizele (la un prieten medic), ca sa le pot compara tot cu cele gratis care le voi face miercuri la laboratorul de analize.
Sper sa nu imi sara in cap mai multi, imi fac de 2 ori pe an analizele gratis
Editez: la sfatul vostru fac de 2 ori, ca sa la compar.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

M-am razgindit ....acum sint pentru analize medicale...mai ales ca m-ati enervat....acum cu analiza medicala mergi la angajator si ala decide...te mai tine pe post sau nu....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

eee, nu va mai aprindeti asa, oameni buni. daca guestus n-ar fi asa parcimonios cu analizele si s-ar duce si dansul, poate ar descoperi o lipsa de magneziu si ati vazut si voi in reclama aceea unde duce lipsa de magneziu. io suspectez o lipsa..

xio,

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

unde duce? ca de asta sunt "suspecatata"

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

daca esti suspecatata, hai ca ti-oi zice: nu mai tii minte reclama cu "tanti aia" care se ratoia la toata lumea, la copil, la barbat (bietul, chinuit intotdeauna..), era nervoasa la tot ce misca, apoi, dupa ce a luat magneziu ziceai ca a fumat oaresce, calm pe toata linia...?
ei bine, inteleseram noi de-acolo ca lipsa de magneziu da depresie si nervozitate (da, si aia si aia). so, fugi iute, ia magneziu, ca te iei de bietii oameni nevinovati pe forum, veeeezi?!

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

a,ba nu...Guestus!!!
asta-i culmea si aia 20 de mil de oameni?!
cum de ai devenit din nervos bolnav?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tocmai si-a facut o colega o lama gratis la morfopat , guestus , iti dau numele ei sa o reclami

Mergi la inceput

N-am lipsa de magneziu. Asa ca le-am mai facut o data si la urgente (ca tot rau imi era azi) si la fel a iesit. La urgente mi-a facut gratis analizele.

asa crestem noi

Mergi la inceput