Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by XIO

Guestus , unii oameni au trecut de numaratul pe degete.
Iti trimit o mostra de urina daca tot insisti atat cu analizele mele , numai sa zici adresa exacta.

urina poti sa o tii sa o trimiti lu mata de la tara.

ohohohoooo , deci suntem de acord sa facem misto de altcineva , dar cand se intoarce placa incepem cu injuraturile?
trist , Guestus , trist.
Si mai trist e ca nu stiu ce ar face pisica mea de la tara cu urina(nici nu am pisica si nici nu am stat la tara) Tu erai mai calificat sa numeri , tinand cont defaptul ca te-ai luat constant de analizele mele.
daca vroiai sa spui sa ma duc la mama-mea si sa insinuezi ca e la tara , pai se scrie "ma-ta" , ca vine de la mama ta , iar la tara din pacate nu a pe nimeni si nici nu am avut .
Numai bine si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dilema asta o am si eu....este vb despre matza sau despre mama lui xio ???
oricum, frumos raspuns, guestus! toata stima si mandria! la mai mare, vad ca ai raspunsuri spumoase si alte atribute d-astea!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa mergi sa-ti pui viza de flotant pe buletin pina nu te captureaza

Mergi la inceput

Ei , Guestus , nu te enerva acum
Locuiesc in Timisoara, de cand am fost adusa de la maternitate si pana acum am stat in acelasi apartament , prin urmare nu am astfel de probleme , ar iti multumesc de sfat...prin altceva ai mai trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:

quote:
Originally posted by XIO

Guestus , unii oameni au trecut de numaratul pe degete.
Iti trimit o mostra de urina daca tot insisti atat cu analizele mele , numai sa zici adresa exacta.

urina poti sa o tii sa o trimiti lu mata de la tara.

da-o' ncolo de treaba, mai guestus, ce hal de limbaj mai e si asta?????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

hai ca asta e culmea....adica in loc sa-mi trimita mie urina ii recomand sa o trimita la neamurile ei ...ce e gresit aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:

...ce e gresit aici?

1. lipsa unei cratime.
2. lipsa bunului simtz.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Neamurile mele nu au comentat rezultatul analizelor mele si nici nu au sugerat ca pot mai mult decat laboratorul respectiv pe cand tu da .
Asa ca, din moment ce ai spus deja de cateva ori ca tin degeaba regimul , ca anaizele nu sunt bune si ca tanti nu stie sa numere ma gandesc eu ca te pricepi la asa ceva, daca tot acuzi e corect sa reiei si tu analizele.
Cu placere iti trimit o mostra , cat iti trebuie.

daca nici tu nu stii ce e atat de revoltator Of , of , mai mai .
Ma gandesc cum izbucnea forumul asta daca te trimiteam eu pe tine la rude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ok...m-am luminat! nu era vorba despre matza!!!!
uite asa mai invatam si noi cum sa ne exprimam la oras (MATA - in traducere libera mama lui xio)! noroc cu analizele astea, ca eu la scoala nu am invatat sa vorbesc asa...
ma zi-ne guestus, ca suntem avizi de cultura! poate imi fur si eu un "TACTU"!!! ca da bine aici la oras!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

e uite unde cautai tu cultura...

Mergi la inceput