Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cu analize gratis sau nu, eu tot naspa ma simt.
Asa ca important e sa stie medicii daca ai ceva si sa te trateze bine.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

na, ca m-am luat dupa guestus si nu m-am "analizat" si am dat-o in bara! alaltaieri am facut o colica biliara de toata frumusetea!!!
vezi ce se intampla daca te iei dupa "lupul cel rau"???

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

na, ca m-am luat dupa guestus si nu m-am "analizat" si am dat-o in bara! alaltaieri am facut o colica biliara de toata frumusetea!!!
vezi ce se intampla daca te iei dupa "lupul cel rau"???

ufuf...si daca te analizai aflai inainte...sau cum? ceri tabelul lu mendeleev ...sau ce le ceri tu acolo la analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie mi-au iesit analizele, facute in 3 locuri, foarte bune. Dar o saptamana tot rau m-am simtit si nici la eco nu s-a descoperit (poate totusi a fost ceva cu bila). Acum ma simt bine si imi dau seama ce bine e sa fi sanatos, sa poti face tot (ca o saptamana efectiv am zacut )
Ariel, la eco se vedea ceva poate inainte sa faci, dar la cele de sange nu cred. sanatate

Concluzia: sa nu fi bolnav (cu sau fara analize)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

azi toata lumea buna a avut probleme cu bila...de la basescu pina la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

draga guestus, eu am avut criza de bila acum 2 zile, dar poate a fost doar un presentiment ca va "cadea" basescu!:)) oricum, acum ma doare si capul de mor, sa fie de la bila sau de la basescu? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Guestus, gandesti simplist. Scopul unui control anual este de a evita costurile unei afectiuni nedepistate la timp. Statistic e mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Asa ca nu crapa de dragul bugetului.

Si analizele alea sunt minime, ca daca te trezesti ca vrei ceva mai exotic decat o glicemie platesti. Asa ca nu te mai contrazice doar de dragul contrazicerii.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, am si eu o intrebare.
In maima duc in romania si voi sta pna l in luna iulie.Si cum sunt isarcinata, am zis ca ar fii bine sa platesc CAS si asigurarea medicala.In acest caz va fii pe luna mai si iune cat stau in tara.As vrea sa stiu daca as beneficia de analize de sange gratis, sunt nascuta in iunie, sau daca ar trebui sa platesc ceva la ele, sau consultul, etc.Cat timp trebuie sa ai platit asigurarea medicala sa ai aceste drepturi.
Precizez ca sunt insarcinata, si as vrea sa o iau ca pe o masura de prevenire.Chiar in perioada cat stau acasa, trebuie sa imi fac un control si o serie de anlaiza, ce aici sunt gratis, insa in romania vor trebui platite?
Si inca ceva, daca platesc in Spania, acum ca suntem in UE, teoretic ar trebui sa beneficiez de toate aceste servicii gratis, la fel cum o fac romanii care vin in Spania.Oare este chiar asa, sau doar pe hartii scrie acest lucru.
Multumesc pentru orice raspuns

BASESCU PRESEDINTELE ROMANILOR!

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Guestus , stai sa vezi cat se cheltuie cu statisticile , dar bine ca sunt unii dispusi sa dea bani , ca si alea se fac in sens profilactic si curativ.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

da o analiza de Carbon a facut cineva?

Mergi la inceput