"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

scuze ca nu am citit in urma,dar sint sub stare de soc:Cum bre l-au suspendat????
Eu il iubesc pe Base
Acu nu stiu ce sa fac ca mi-a expirat pasaportu romanesc,de care nici nu am nevoie,decit in momente de criza,cind trebuie sa votez!!!Eu promit ca iar string rindurile in Göteborg si merem la votat!
Hai Base!!!!!
Edit:acu beau de nervi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, am venit si eu sa-mi declar stupoarea !!! cum sa nu bei dupa asa ceva? Eu personal nu mai stiu(inteleg) de mult cine e bun si cine
e rau din tara aia dar ma iau dupa Rayu asa ca si eu sunt pentru Basescu! (daca e nevoie chiar votez, desi nici eu nu mai am pasaport neexpirat).

Rayou, lasa discutiile astea laterale si te rog treci la treburi serioase, si anume eu vreau poze cu CRI-NO-LI-NA !!! :-)))

Altfel, nu am mai tinut pasul cu voi, Sabina felicitari si la cat mai glorioase compozitii; Tata lu' Toma, ai o lovitura de liniar peste degete din cauza ca te-am prins fumand, iar daca doriti sa emigrati cu adevarat in tara de deasupra unchiului Sam si ai nevoie de informatii, iti stau la dispozitie...

arborico, sunt impietrita de ce s-a intamplat la voi acolo, nu vreau sa zic nimic nelalocul lui dar e prea de tot cu armele astea vandute la aprozar :-(((

Pupici la toti, nu mai am timp sa va bolduiesc (mai bine beau in timpul ala :-)

ah, si La multi Ani Ilie !!! ham-ham ! :-) (ca nu stiu ce altceva sa zic)

PS. revenit sa trag una peste degete si lu' Pegasa, oribil ca fumati mai, nu am nimic frumos de spus la adresa voastra !!! si pentru asta (cum sa te lasi) posed indicatii pretioase (mai stim noi unu, sper sa nu mi-o iau si eu in tampla pt ca ma amestec :-) ...si anume consortul propriu si personal s-a lasat de viciu acum cativa ani cu indrumari de pe o caseta video, pot sa va zic si voua ce si cum ajuta daca va intereseaza ...
PS2. Mihaela si mara si care mai isi face pomana, tineti-ne si pe noi la curent cu situatia Basescu, pliz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vin sa-mi innec amarul cu voi

mi-e o ciuda de mor
rayu si itsme, se poate sa n-aveti nevoie sa mereti la vot pt. ca se zvoneste ca vor sa schimbe legea electorala a.i. base sa nu mai candideze
chiar moliceanu a zis ca besa nu mai are dreptul moral sa catindeze dupa ce l-or suspendat - of of mai mai

pe de alta parte am vazut o parte din discursul lui base din piata univ, si a cam fost de bun simt, cu deraierile inevitabile.
la urma l-a prezentat multimii pe prietenul stolo ... hm

cam astea-s impresiile mele foarte pe scurt si foarte subiective

Mergi la inceput

itsmiule,stiam io ca nu ma lasi singura,buli ,asemenea
Va rog io ,numa opinii pro Basescu in poiana ca altfel iau foc,fac dictatura prezidentiala aici!!
Vin si pozele cu crinolina,dar nu vreau sa-l bage in umbra Bubu pe Base:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Vin si pozele cu crinolina,dar nu vreau sa-l bage in umbra Bubu pe Base:))

asta nu s-ar putea nicicind
pe mine una ma omoara suspansul ... cu crinolina ofcorz

Mergi la inceput

aloo,adunarea in poiana, va rog ,ca-s turbulenta si mi-e ca ies in strada:))
Vreau si io sa stiu asea:
1.daca demisioneaza Base si se fac alegeri anticipate,ce se intimpla cu javrele de penelisti??
2.daca nu demisioneaza,ce se intimpla?
3.daca iese la alegeri Base,ce se intimpla cu parlamentul asta plin de jigodii??Nu dispar??
OF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir..la apel ...bre, io stateam calma, ca or fi iei parlamentari, da' nici chiar atit de dobitoci sa se joace cu chebriturile...ehhh, m-am inselat...is dobitoci!!! Iar cel mai mare si mai mare e domnu' Tariceanu, care mai are tupeu' sa-i ceara lui Base sa-si tina www.hotnews.ro/articol_70274-UPDATE-Tariceanu-Basescu-nu-mai-are-dreptul-moral-sa-candideze-PSD-ia-in-calcul-o-lege-care-sa-i-interzica-lui-Basescu-sa-candideze-la-viitoarele-alegeri-prezidentiale.htm" target="_blank">cuvintul...
Uooof...pune bre Rayu, poze cu crinolina ceea!!..ma duc sa mai consult situatia, ca-s de-a dreptu' socata!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Base nu si-a dat demisia, a fost suspendat si urmeaza in termen de o luna referendumul. Io n-am urmarit stirile, am avut alte brobleme pe cap, noa ce sa fac...nu am cum sa-l ajut pe president, ce va spun stiu de la mama care a stat pe firul rosu toata ziua.

mai viu cand mai aflu ceva
acu' il urmarim pe Calinescu(Florin) la tv, in legatura cu asta

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

mygod,Basescu arde si voo va pasa de crinolina lu fimea:)))
Hai ca v-am pus pozne:
Bubu-Cenusareasa in visele ei,adica fetitz ascultator
Bubu-Rolling Stones,mult mai aproape de adevar:))
Si ca sa va zic ca ma simt oarecum ca Basescu tradat de Tariceanu,adica ceva de genu:"Pina si tu,Bubule???",fimea mi-a zis azi ca o sa ma lase singura acasa(uauuu,ea crede ca e pedeapsa:)) si cind se intoarce o sa ma arunce la gunoi.Oare ce o insemna asta,ca l-as intreba pe tata Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, Bubu e un personaj, ce sa mai discutam :-))) totdeauna cand o vad imi pune un zambet pe fatza, s-o faci artista sau ceva in domeniul expresiv ca e pacat sa se iroseasca asa o expresivitate :-) merci!

bre, eu sunt tot mai uluita cu situatia Basescu. Cum e posibil ca un parlament numit sa voteze sa inlature un presedinte ales??? Ce tara papuasilor lui Mos Craciun mai e si asta? Aia e constitutional? Si pe ce baza? Ca a gasit nu stiu cine un biletel care nu se stie cine l-a scris? Cum e posibil asa ceva in ziua de azi, fara sa fie nici o ancheta sau sistemul judiciar implicat? Doar asa ca s-au gandit ei parlamentarii ca ar fi bine fara el? Dar nu le e frica (rusine) sa-si puna fustele in cap in halul asta, acum ca au fost poftiti la Europa in salon? Acusi o sa fie ca la rusi, o sa inceapa lumea sa cada din casa scarii si sa moara impuscati, te pomenesti, doamne fereste !!!

Oameni buni, iestiti in strada, asa ceva e de neinchipuit! Cred ca asta e un moment cheie, din cate inteleg eu :-(
Ancroaiable!!!

Mergi la inceput