"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Sabina spune:
cum nu-i artista? nu e ea fotomodelu lu mama?
miha, daca speri la vreo intalnire, ai nr meu.desi cam slabe sperante, daca zici ca sunteti super pe fuga....
noi bine, bebe bine,(am fost la eco si l-am vazut cu deschide okii, ii inkide ingrozit de ce-o fi vazut la ma-sa, dupa care se scarpina pe fata siderat ca tot nu-i vine a crede, plus alte minuni de genu asta, 3D-urile astea , tare misto inventie:), conferintele pt Lituania mai prost, da se rezolva
itsme, vezi daca ai proprietati?;-)))
nu stii pe aia cu diogene, avea si el o tivga de baut apa, si cand a vazut un copilas ca bea cu mana de la izvor a aruncat-o si pe aia.
asta libertate, nene, nu zugraveli si reparatii nonstop ;-)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
doru, mi s=-a parut si mie de vis gent-ul.Cu toata vremea mohorata pe care ati prins-o.cred ca pe soare toate minunile alea vorbesc altfel:)
nu mai spun ca roz-ul alexandrei facea super contrast:)parca ieri eram in parc si Sofia o mangaia nonstop:)))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mara03 spune:
doruletz, m-am indragostit de gent! de alexandra cea rozulie ce sa mai zic? e o dulce! si pe langa toate astea, mi-a placut foarte mult pozulica "bicicleta rosie".
mihaela, drum bun si tinem pumnii!
sabina, nastrusnic bebe ghe al tau ;-)))
itsme, multam de incurajari. sigur o sa supravietuiesc...
gata, plec...ne vedem maine la eurovision???
Pegasis spune:
quote:Ha? Iar o facem lata cu nr de postari/minut? Sa pun berea fara alcool la rece...
Originally posted by mara03
gata, plec...ne vedem maine la eurovision???
Sincer, io nu pot sa urmaresc concursul asta. Ma zgirie pe creier, deh, de gustibus... da-mi place s-o aud pe Witchie si sa va citesc comentariile
taticule, ai dat tu de baut... n-ai dat... da de ziua lui Tomita nu scapi.
Rayuela spune:
Maine pe seara asa...cind incepe Iorovizionu??
Eu o sa votez cu Romania din inertie,desi piesa imi pare o porcarie.Da cica neamtzu ar fi roman,asa ca mai avem o alternativa:)Si piesa e chiar bestiala!!!
In schimb pe 19 nu votez din inertie ,ci pentru ca sint plina de draci!:)Am citit pe acilea ca Geoana ar fi o varianta...my god!!.Oricum ,avem de unde alege data viitoare,Becali,Vadim,Geoana,unu si unu!!Inclin sa pun stampila pe Becali next time(asta e gluma,daaaaa???)
Revin
lilanda spune:
Io fusei si-asear' pe-acilea, da' n-avui cu cine sa discut!! ...asa ca ma mutai la generale, unde papa-i sfirteca pe toti (Sabina mai era online, da' ea nu intra din principiu la astfel de muzici, si pe buna dreptate!)...da' acu', editia asta mi se pare tranzitie curata de la dirladauri si seikerimuri (mai sint si din astea prin spatiul greco-turc ), la acorduri mai serioase .
Acu' sincera sa fiu, n-o sa votez cu Romania, ca-i jenanta tare melodia aia, insa la vot, pe 19, ma duc si io ...tot ca-s plina de draci, nah!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
hahaha, eu as fi intrat la distractie macar, dar aseara n-avuram cablu!!
;-)))
ni l-au taiat pt neplata.
intul de precizat ca e platit pana in decembrie
azi l-au reparat cu mii de scuze....
habar nu am ce melodii sunt, nici pe-a Romaniei n-o cunosc, dar daca ziceti voi ca e penibila, va cred pe cuvant:)))))
buli spune:
cind e eurovizionu asta, fratilor?
ca eu habar n-am
am vazut. e miine. todomondo aia mi se par penibili rau, chiar nu merita votati
e frumos rau la Gent, dar Alexandra e muuult mai frumoasa :)
si acum cronica aberatiilor:
www.hotnews.ro/articol_72345-Duminica-au-loc-simultan-doua-mitinguri-pro-si-contra-Basescu.htm" target="_blank">1
www.evz.ro/article.php?artid=303914" target="_blank">2
www.evz.ro/article.php?artid=304528" target="_blank">3
doruletz spune:
nsoir
Gepeta va multumeste la toti de complimente io doar va zic iarasi ca aveti noroc ca pozele n-au sonor!
sabina, asa e, vremea a fost cam urata, ne-a cam plouat da' tot am fost incantati de excursie si de oras. Heheh, acuma o sa-l mangaie alexandra pe bebe ... daca ii da voie sofia bineinteles:)
valeu, ce articole puse buli, io evit sa mai citesc ce se intampla ca ma ingrozesc , pana unde poate ajunge nesimtirea astora fratilor? si din cate citii pe aci incep sa ma intreb daca nu cumva o sa le reuseasca manevra si ne pomenim ca votul o sa fie DA... Pai daca una lume citita si cu acces la informatie continua sa ia partea hotilor ce sa mai zicem de nea vasile de la deveselu?!
Io probabil ca o sa ma duc sa votez pe 19 (desi pica prost ca acilea iar e weekend d'ala lung, de joi pana dumnica) da' daca votul o sa fie majoritar DA atunci jur ca la alegeri votez cu Becali si imi doresc sa si iasa presedinte! pai inseamna ca p'asta il meritam, nu se zice asa?
hehe itsme, sigur ca avu si sego program, din pacate in presa se vorbi mai mult de taioarele ei (deh, era femeie deci automat incompetenta) decat despre ceea ce spunea . De fapt programele celor 2 nu difereau foarte mult, doar in cateva puncte, imigratia (sarko ii trimite acasa in chartere pe ilegali si vrea minister al identitatii nationale (?), sego voia sa regularizeze pe cei ce sunt de mai mult timp aci), sistemul de sanatate, pensiile si celebrul 'timp de lucru', lozinca 'munciti mai mult sa castigati mai mult' care e o aberatie de ametit prostimea. Pai aia 2 milioane de someri unde sa faca maica ore suplimentare, la coada la ANPE? Intai sa-si gaseasca aia de lucru si dupa aia mai discutam despre cele 35 de ore ale alora de muncesc deja.
Cu toate ca pe mine personal nu ma intereseaza absolut deloc sa "muncesc mai mult ca sa castig mai mult". cat as castiga? Sa zicem 20-30% in plus fata salariul actual in schimbul a 50 de ore pe sapt si 10 zile de concediu pe an. Sigur, cu banii astia imi iau o casa cu 5 dormitoare in loc de 3 (sa am unde sa ma odihnesc noaptea pentru o noua zi de munca), un 4x4 in loc de berlina (sa am cu ce sa ajung la serviciu confortabil), doua bone la cupil in loc de una (sa faca cu schimbu pana viu io noaptea de la munca). Pai la ce maica, ce viata e aia? Io vreau sa castig mai mult, nu zic nu, da' vreau si timp liber, sa ma plimb, sa cetesc, sa vaz lumea, sa ma mai intalnesc cu cupila inainte de a face ea 18 ani.
Pana una alta insa nimeni nu s-a imbogatit pana acu din salariu si nu cred ca o sa fiu io prima, marile averi se fac din speculatii financiare iar aia de le detin continua sa se imbogateasca si in somn nu le trebe lor ore suplimentare platite dublu. Iar sarko doar pe aia ii sustine, d'aia s-a si dus piticul pe yahtul mogulului , nimic nu e intamplator.
Da uite ca incep acusa si www.liberation.fr/actualite/societe/253247.FR.php" target="_blank">acilea scandalurile si biletelele, macar nu putem sa ne plangem de plictiseala.
sa trecem la lucruri serioase, inteleg ca maine ne vedem la euroviziune? la ce ora incepe? croatia joaca?
mai viu io pana atuncea
doruletz spune:
revin ca uitai sa-i zic marei despre poza cu bicicleta si lady in red, de fapt, se filma pentru o reclama sau poate vrun film si d'aia statea doamna respectiva pe pod asa golasa in bataia vantului.... Norocu nostru ca am trecut atuncea pe acolo si ea a dat bine si la poza noastra:)