"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
Rayu, pune bre o poza cu croatu sa-l vedem si noi, tare frumoasa natie e asta, (partea masculina ) io zic ca-s facuti dupe modelul www.mi6.co.uk/sections/articles/images/goran_visnjic.jpg" target="_blank">astuia (nu cunosc nici unu de-a devaratelea insa asa imi inchipui )

sabina, bravo, felicitari! vez ca te ingijorai degeaba

Io votai 'util', nu am votat pentru Sarko si nici acu nu votez pt el, din pacate insa are cele mai multe sanse sa castige. Mie nu-mi place ce zice, nu-mi place temperamentul lui (e coleric), nu-mi place nici caracterul (si-a tradat in trecut partenerii politici, asa si-a construit cariera).
Despre originile nevesti-sii habar n-avusei, acu aflai si io din presa romana, p'aci nu s-a zis nimic despre asta. Stiu ca Cecilia il parasise mai acu vrun an pentru pentru un om de afaceri marocan, aparura amandoi in Paris match. Ca din 'intamplare' jurnalistu' care a scris articolu a fost dat afara imediat dupa aceea, hehe, aia care zic ca se tem de Sarko stiu ei de ce.
Cica cei 2 soti s-ar fi impacat intre timp dar vaz ca Cici n-a fost aseara cu el la speechul de dupa rezultate si prin urmare p'aci se zvoneste ca vom avea un presedinte celibatar. (aviz amatoarelor ...care au sub 1,40m )

Nu-mi plac ideile lui iar alea care imi plac nu prea vad cum o sa le indeplineasca si mai ales nu inteleg de ce nu le pusa in aplicare pana acu, ca partidu pe care il conduce e la putere de 5 ani, el fu ministru important in guvern, cand de interne, cand de finante. Acu in campanie a propus 'schimbarea' (adica il schimbaram din ministru in presedinte) si zisa ca vrea 'sa puna Franta la munca', muhahaha cu alte cuvinte, in ultimii ani, cand tot el fu la putere, staturam impreuna cu burtile in sus, hai sa mai si muncim o tura.

Despre 'performantele' lui ca ministru de interne stie tot mapamondu, el a declansat revoltele din toamna trecuta, din cauza lui lua foc tot parcu auto de Fiaturi panda, cand o fi presedinte o sa tranteasca cate una de o sa ne atace Ghana sau uzbekistanu.

Si Sego are punctele ei slabe dar programul ei e ceva mai coerent, mi se pare mult mai putin oportunista decat Sarko, solutiile propuse de ea sunt ceva mai realiste. Din pacate marele ei defect este ca... e femeie si multi zisera ca nu o vor vota doar din acest motiv Insa ar fi preferabila piticului chiar si numai din cauza de "TSS" cum zic astia p'aci ("TSS = Tout sauf Sarkozy = Orice in afara de Sarkozy).
Din pacate insa, asa cum spusei, are toate sansele de partea lui si probabil va castiga.

Ca sa reviu un pic in romania, ia uite-l si pe liberalu www.cotidianul.ro/index.php?id=10367&art=27710&cHash=b7a194d3co" target="_blank">asta fratilor, isi turna pacientii, asa cevaaaaa Ma miram io de ce devenira majoritatea ultrareligiosi, vor sa ocoleasca si iadu daca de puscarie taman scapara

mai viu

edit ca sa corectez linku din cotidianul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsir!!
Io tot urmaresc zelul parlamentar si nu mai am puterea nici macar sa ma indignez!! ...acu vor sa umble si la www.hotnews.ro/articol_70725-Parlamentarii-dispusi-sa-sacrifice-independenta-editoriala-pentru-a-l-izola-pe-Basescu-in-timpul-campaniei-electorale.htm" target="_blank">timpii de antena.

Vad ca nici prin Franta situatia nu-i roz, insa ma gindesc ca Segolene ar avea si ea ceva sanse de la aia de votara cu alti candidati, nu??? Vad ca diferenta dintre ei, nu-i foarte mare...ba-i mai mica decit fuse aia dintre Nastase si Basescu in 2004!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu sint absolut muta de indignare, pur si simplu nu-mi vine sa mai comentez, doar atit, ma gindesc: oare chiar pot sa faca absolut orice, nu exista o limita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ia sa va dau io tema de casa :-) ca de politica sunteti sastisite

planuiesc ca in viitorul apropiat sa cos doua quilts - dormitor, camera copilului :-) si as dori idei si sugestii: material, model, samd

ecsz: tara arde si baba coase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
planuiesc ca in viitorul apropiat sa cos doua quilts - dormitor, camera copilului :-) si as dori idei si sugestii: material, model, samd

ecsz: tara arde si baba coase

Adeluctza, ce patisi mama cu quilturile?? Anger Management??? Asta vazusi???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

grasutza cu burtiq
ca tot ati cerut:)

Doamna de langa mine e Doina Rotaru, comnpozitoare. Alain a cunoscut-o la concert anul trecut.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Adeluctza, ce patisi mama cu quilturile?? Anger Management??? Asta vazusi???

nu-i o idee rea :-) ma aleg si cu quilturi si cu terapie ... fusei azi la o demonstratie (nu stradala) si vazui niste minunatii de ma apuca pofta de cusut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

grasutza cu burtiq

io nu vad nici grasutza, nici burtiq :-)
arati foarte bine si tu si burtiqul. sanatate si sarcina usoara.

si succese in balticum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, da...burtik frumos, mamica negrasuta, doar gravidutza. :))
Sa fiti sanatosi si sa creasca burtik mare!

adeluts spor!

dorulets multzam de detalii, asteptam turu' 2!

Noi am inceput gimnastica si masaj cu Silvia, sa indreptam niste talpi care calca inauntru si platfus...vreo cateva luni om avea ocupatie...

Sambata mergem la Buc, vin suedejii...tineti pumni!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Sabina, care grasuta, nu esti grasuta deloc, arati super! Ii aratai poza si lui Alain, va transmite salutari la amandoua:) (sau la toti 3 :)

buli, pai de ce si-ar pune mafiosii limite? adica ce motiv ar avea, doar prosti sa fie ca sa se opreasca acusi cand lucrurile merg ca pe roate, nimeni nu protesteaza, nimeni nu face greva, se strang doar semnaturi pe petitii online. muhahahaha, ii doare pe ei fix undeva de petitiile alea, de parca de maine nu pot sa-si faca o lege prin care trebe un miliard de semnaturi ca sa se schimbe ceva. Io zic ca singura solutie acu ar fi o greva generala, d'aia care paralizeaza tot, transporturi, scoli, administratie, sa dureze pana cand isi dau demisia toti netrebnicii din parlament. dar evident, asta ar inseamna "scandal" si lumea s-a saturat de "scandaluri", vrea "liniste". Asa ca tot "liniste" o sa avem d'acu incolo, din pacate....

adelucii, ce-s alea bre, cum le zice pe romaneste ca nu le identific dupe poze?!

mai viu io, ca-s acas azi, luai o zi de conced ca prea ma obosisera aia la munci (apropos, io as vota cu aia de-mi vor propune saptamana de lucru de 1 ora, sper sa apuc ziua aia)

PS vazurati ca mai aparu un potential loc de emigrare, ii zice www.evz.ro/article.php?artid=302098" target="_blank">Gliese 581, zisei io ca DD e ocupat cu adamii si evele de prin alte locuri, d'aia nu mai raspunde la apel

Mergi la inceput