"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Hai ca v-am pus pozne:
Bubu-Cenusareasa in visele ei,adica fetitz ascultator
Bubu-Rolling Stones,mult mai aproape de adevar:))
Intre crinolina si ghitara, io clar votez cu muzica; i se potriveste, mai...zici ca-i fata lu' tata!!!
Rasfoind netu', gasii un articol www.hotnews.ro/articol_70237-Militienii-antiprezidentiali-de-Alina-Mungiu-Pippidi.htm" target="_blank">interesant al lui Pippidi, da' ma enerfai citind presa daneza care, la modul cel mai obiectiv , il citeaza pe Geoana care-si da cu parerea cum ca "Basescu e un proiect ratat" si ca fuse suspendat pentru ca folosindu-se de multime, o "incercat sa controleze institutiile statului, sa se implice in justitie si sa protejeze interese mafiote in economia romaneasca" (asta mi se pare cea mai cinica, hilara si nesimitita acuzatie!!!)...
...ce mai zic aia la TV?? Cre' ca antena 1 jubileaza ....
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Acu' ne uitam la o masa rotunda pe Realitatea TV, sunt analisitii politici mai acatari, au aratat ca Base a iesit in strada si a declarat ca pana luni e inca in functie, abia cand Curtea Constitutionala va "aproba" votul Parlamentului si ca nu-si ca lasa poporul. Vorbea ceva despre campanie electorala, acu' nu mai inteleg, vom alege sau vom merge la referendum...
istme, ceva lume a iesit in strada, nu stiu in ce stadiu mai e adunarea in Buc...
rayu, si mie imi place muuuuult de rockeritza bouboulinutza, super expresiva!
Mihaela si fetele mele
itsme spune:
Mihaela, multzam de stiri.
Uite ca nu se lasa omul cu 1 cu 2: http://www.basescu.ro/
Sa speram ca va reusi sa se tina pe pozitie si lumea-l va sprijini, indiferent ce masinatii vor mai inventa astia.
Lulutz, interesant articol, m-am mai lamurit si eu cum sta treaba.
Pegasis spune:
itsme, una linie peste des'te acceptata . N-am nevoie de caseta ca ma mai lasai o data pt 2 ani.
Azi a fost o zi foarte trista. Cineva drag mie nu mai este printre noi.
Undeva dincolo de amaraciunea si golul care-mi umple sufletul, am avut puterea sa ascult stirile si sa aud citeva comentarii despre ce s-a intimplat azi in parlament. E o mascarada de cea mai joasa speta, dar ne meritam soarta. Oamenii nu au fost la vot atunci cind a trebuit. Acum culegem roadele... Trebuie sa intelegem ca absenta de la vot se plateste.
doruletz spune:
carmen, imi pare tare rau, sper sa treci cu bine peste supararea asta
Despre evenimente io nu mai stiu ce sa zic, cu atat mai putin sa raspund la intrebarile lui rayu.... poate stie careva p'aci ca si io as vrea sa aflu raspunsurile. Io nu m-am asteptat ca or sa ajunga pana aci, nu mi-am inchipuit ca parlamentu romaniei e facut chiar numai din imbecili, sunt fara replica.
(P'aci toate articolele se termina cu aceeasi fraza: "La Roumanie demeure le pays de l'UE le plus exposé à la corruption, selon l'ONG Transparency International."= Romania ramane tara UE cea mai expusa coruptiei, spune ONGul Transparency International.)
Admirai in sfarsit superba crinolina si mai ales pe printesa Bubu!!
gata, ma enervai destul cu stirile astea, ma duc sa ma culc, mai viu io
liris spune:
eu l-am votat pe basescu, desi nu i-am fost fan niciodata.
acum insa nu l-as mai vota deloc. sunt satula sa vad www.expres.ro/article.php?artid=301372" target="_blank">astfel de fufe stind in rindul intii, scotind biletele, mi-ar fi scirba sa vad pe basescu si www.cotidianul.ro/index.php?id=10312&art=27535&cHash=533a892f9o" target="_blank">stolojan (foto) la un loc. stoica si alte vietati care au facut mereu politici scirboase. vedeti (in link) poza aia cu merceologu' comunist fluturind revolutionar steagu' ...?! uha la ce-au ajuns. si multimea aclama... si sunt tineri multi. si ma intreb, sunt eu nebuna, sau oamenilor le lipseste profunzimea?! vederea dincolo de vorbe si aparente...
o adunare ptr basescu in pta universitatii mi se pare o profanare a acelui loc sfint ptr lupta impotriva comunismului.
nu ma intelegeti gresit, am votat intotdeauna pe cel care trebuia (in opinia mea), acum 2 ani juma am facut drumul pina la haga de doua ori ca sa-l votez pe nenea asta, dar nu l-as mai face inca o data.
nu mi se pare ca merita deranjul. de altfel a avut el grija sa fie "popular" cu poporul ... cuvintul care-i place mult. el "lucreaza ptr popor", "lupta ptr popor", intervine la tv cu "buna seara popor si voi restu in studio"..da atentie speciala "poporului"... dar impresia mea proprie si personala e ca n-a facut nimic ptr popor. e drept ca-i bun de gura si are charisma. si poporul o sa-l realeaga. nu am nici un dubiu.
despre astialalti, nici nu merita sa mai comentez ceva. sunt niste viermi nenorociti. scuze ptr limbaj dar cum altcumva sa descriu parlamentul ala?!
eu incep sa ma detasez usor usor. consider ca ro este in necesitatea sa "hit the bottom" ca sa inceapa in sfirsit sa se ridice viguros la suprafata. si nu in frunte cu d'astia ca basescu, berceanu, stolojan, udrea, cocos, musca si altii ca ei. e nevoie de altcineva. a, am uitat, nu gusa...
mereu am fost contra a ceea ce a vrut boboru' ... se pare ca si acum sunt la fel.
gata, ma retrag, sper sa nu va suparati pe mine ca nu-l iubesc pe basescu, dar ce sa zic, mie-mi plac oameni asa ca Coposu, Rizea, Tutea, Regele Mihai, Constantin Balaceanu Stolnici. asta-i gustul meu ptr modele, ptr oameni publici sau oameni politici. va mpumpez. viva la revolucion ... care este.
itsme spune:
Carmen, imi pare rau, condoleante :-(((
liris, eu una am declarat din capul locului ca sunt depasita de evenimente si am cam pierdut legatura cu pulsul politic al tarii muma, dar totusi, dupa aceste precizari (si disclaimers) trebuie sa-ti raspund :-)
iti inteleg dezgustul, dar din cate vad eu de aici optiunile reale ale electoratului sunt ingrijorator de limitate (lasand pentru moment si de dragul argumentului persoanele decedate afara din discutie). Asa ca daca se pune problema ca tara sa fie condusa (in intregime) din nou de PSD-isti si la parlament si in rolul presedintelui, pe mine personal ma ia cu greata si mai mare si mi se pare o profanare si mai si! Ca se aduna niste oameni care vor sa apere o institutie a statului si pe presedintele ales in (orice) piatza mi se pare chiar un exercitiu democratic si de bun simt, indiferent ce istorie are piatza respectiva. Alternativele la presedentie despre care am mai auzit eu aici, de gen Becali et Co sunt dupa parerea mea de nepus in balanta cu Basescu, indiferent cat de (im)pur si ne-imaculat ar fi acesta din urma. Alternativa sa ne luam toti greatza si jucariile si sa ne ascundem iar nu merge, ca daca nu noi cine, si daca nu acum, cand? Asa ca adoptand un punct de vedere pragmatic, s-a petrecut o magarie si un abuz de putere dupa parerea mea, si cel mai putin vinovat ar trebui sa castige! Just my 2 cents!
Dar revenind la cei decedati, n-ai tu idee rea, probabil ca asta e singura salvare a Romanei, sa aleaga un mort in functia de presedinte. Ala ar fi desigur necorupt, n-ar face nici un rau economiei care in mod paradoxal merge in ciuda incapacitatii de guvernare a celor alesi, asa ca da! Sunt pentru! Daca nu Basescu, un mort !!! :-)
doruletz spune:
muhahhahaha itsme, buna ideea cu presedintele post-mortem da' vez ca-l trecusi si pe Mihaitza a lu Hohenzollern in randu decedatilor si din pacate pentru noi ala inca mai misca (sper insa ca nu destul ca sa ajunga pân' la Cotroceni )
In rest, sunt perfect de acord cu tine, in primu rand e vorba de niste lichele ce s-au erijat in 'vocea poporului' si au suspendat fara motiv un presedinte ales anuland votul a milioane de oameni. Si in al doilea ca , asa cum bine zisesi, daca e sa aleg mai tarziu intre Geoana, Gusa, Voiculescu, Becali, Vadim sau Basescu, nu am sa ezit nici macar o fractiune de nanosecunda cand o sa pun stampila.
Iar io tocmai imi refacui pasaportu romanesc odata cu certificatu de nastere (tot romanesc) al piticei asa ca ma voi duce sa-l votez pe Base cu amandoua mainile!
Deocamdata ma duc la o sedinta da' mai viu io
tata lu Toma spune:
hmmm, interesanta ideea cu mortu' ... poate ca asa ma invrednicesc si io sa votez ...
v
ps.Bleah, mi-e asa o sila de politicieni romani !!!
_
Take me home, country roads
iileana spune:
uf, nu stiu cum s-o spun sa nu sune rau, dar ma tem ca nu-s adepta parerii majoritare de aici. Imi cer scuze anticipat.
Nu ma bucura situatia creata, n-am nici cea mai mica satisfactie personala, dimpotriva, dar nu gasesc ccc ca ar nici inafara legii, nici un capat de tara. Cumplite cu adevarat au fost alte momente ale istoriei noastre recente.
Am pus stampila pe Basescu ori de cite ori a fost posibil, insa consider ca a esuat in "job"-ul de presedinte si nu a reusit decit sa intepeneasca rotitele statului, bagind in ele bete dupa bete, de cele mai multe ori nejustificate, ba chiar de prost gust. Blocajul in care se ajunsese in functionarea institutiilor (pe care poate nu l-ati sesizat) a dus in mod logic la acest deznodamint.
Aveam mari asteptari de la el, care nu s-au implinit. Nu a scuturat tara ca pe-un pres, cum isi propusese, nu a "decapitat" nici o mafie, a incercat doar sa si-o impuna pe a sa. Si-a urmarit vendetele personale, de ex. cea impotriva PNL-ului, pe care a incercat sa-l desfiinteze prin absorbtia in PD, mai apoi prin confectionarea PLD-ului (proiect strict prezidential). A renuntat, pe rind, la toti oamenii de calitate care-l inconjurau, pastrindu-si alaturi personaje de tot risul. Practic, in loc sa descurce lucrurile, mai mult le-a incurcat.
Bine, poate ca e si vorba si de limitele mele personale: ma umfla risul la ideea de "om providential", de "tatucul patriei", de fara prinhana menit sa scoata tara asta din... .
Partea cu adevarat nashpa e ca nici asa nu se va debloca criza.
Liris, nu ar trebui sa te supere manifestatia de aseara, acela este un loc viu al orasului, care este adjudecat, pe rind si in functie de imprejurare, de varii categorii de locuitori ai urbei. Si e foarte bine ca e asa. Pentru sufletul meu acela e "Km 0", pentru un suporter al nationalei locul are alta insemnatate, marcheaza o alta traire/bucurie, si tot asa. E firesc.
Acuma ce sa mai zic, si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details