dupa cat timp..in pat?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Nu stiu cum e normal, da' io pe primul iubit (si actualul sot) l-am pus sa astepte aproape doi ani

Si el ce-a facut in tot timpul asta?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:
Originally posted by ruxij

Nu stiu cum e normal, da' io pe primul iubit (si actualul sot) l-am pus sa astepte aproape doi ani

Si el ce-a facut in tot timpul asta?

Elle_seb

Hai, poate acum ne lamurim si cu treaba asta: ce presupuneti ca face el in asteptare? Toti cu Manuela?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

"isi gaseste alte preocupari" (intelectuale, presupun)

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

...sau poate doarme ( adica hiberneaza ca ursu'sa fie somnul mai lung ) si cand se trezeste ... SURPRIZA !....are chef partenera de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Sunt o proapata mamica, pana in gat in pampers, jumatate depresionata , la care i-ati facut un bine!!!! Ca de mult nu m-am mai distrat asa. Fetelor sunteti mortale!

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

El trebuie s-o adore, sa nu se gandeasca decat la ea si sa se calugareasca... poate-i trece de tot si se rezolva, toata lumea fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Citez:" Da-mi (...), o fata cuminte pe care s-o curtez, una mai putin cuminte cu care sa-ma distrez si viata mea este perfecta..."(Pe aripile vantului- Margaret Mitchel)
Asta este explicatia plimbarilor de mana, flori, ciocolata si intregul arsenal de curtare a unei fete. Datorita acestui lucru era posibil ca barbatii sa astepte luni , ani de logodna absolut rabdatori si cuminti.

"...si te-ai dus dulce speranta/ si-a pierit iubirea noastra..." (citat aproximativ)

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by andrath

Citez:" Da-mi (...), o fata cuminte pe care s-o curtez, una mai putin cuminte cu care sa-ma distrez si viata mea este perfecta..."(Pe aripile vantului- Margaret Mitchel)

Banuiesc ca stii si ca actiunea se petrecea pe la 1860, nu?

Nu militez pentru saritul in pat in prima seara, dar nici pentru asteptatul unui n numar de luni (unde n este raportat la cat de femeie usoara esti sau nu) doar pentru ca asa se cuvine.

Cred ca d'asta am evoluat ca specie, sa ne ascultam sufletul si sa ne asumam si consecintele. Eu una n-am intrebat pe nimeni cand s-o fac si de ce. Cu tatal fiului meu m-am culcat dupa vreo 5 luni din considerente de ce zice lumea si sa-i dovedesc eu lui ca desi nu mai eram virgina eram fata cuminte, ne-am despartit dupa 5 ani si un copil (ce zici Flaviutza am asteptat regulamentar, l-am cunoscut cica, am urmat regulile jocului descris de tine si tot m-am trezit cu cupilu' in brate) cu actualul sot m-am culcat dupa trei zile caci altfel pleca din tara si mai aveam ocazia s-o facem dupa vreo 3 luni cand ne mai vedeam si uite ca m-a "luat" cu tot cu copilul altuia pe care il adora de zici ca e al lui bucatica rupta, insa cine stie ce aduce viata, poate m-oi trezi cu doi copii in brate plangandu-ma pe DC. Acu' ce sa fac daca se intampla, s-o sigilez? Despartirile pe motive de sex prea repede sau prea tarziu au loc cred doar pe la vreo 18 ani, de la o anumita varsta nimeni nu o mai asteapta pe Maica Tereza in pat pana se hotaraste ea si nici nu o mai judeca atat de simplu.

Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Cu tatal fiului meu m-am culcat dupa vreo 5 luni din considerente de ce zice lumea si sa-i dovedesc eu lui ca desi nu mai eram virgina eram fata cuminte, ne-am despartit dupa 5 ani si un copil (ce zici Flaviutza am asteptat regulamentar, l-am cunoscut cica, am urmat regulile jocului descris de tine si tot m-am trezit cu cupilu'

noup, n-ai asteptat regulamentar.. conform cu teoriile flaviutzei tr sa astepti de la 8 luni in sus (mie asa imi iese calculul dupa prima ei postare: vara ei e de 4 luni cu respectivul si flaviutza o sfatuieste sa mai astepte inca vreo 3-4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

quote:
Originally posted by Luna1

Cu tatal fiului meu m-am culcat dupa vreo 5 luni din considerente de ce zice lumea si sa-i dovedesc eu lui ca desi nu mai eram virgina eram fata cuminte, ne-am despartit dupa 5 ani si un copil (ce zici Flaviutza am asteptat regulamentar, l-am cunoscut cica, am urmat regulile jocului descris de tine si tot m-am trezit cu cupilu'

noup, n-ai asteptat regulamentar.. conform cu teoriile flaviutzei tr sa astepti de la 8 luni in sus (mie asa imi iese calculul dupa prima ei postare: vara ei e de 4 luni cu respectivul si flaviutza o sfatuieste sa mai astepte inca vreo 3-4 luni)

Ptiu, gata, mersi, m-am prins. Deci d'asta ne-am despartit! Acu abia dupa atatia ani mi-am dat seama.

Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput