praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 17
oanademunck spune:
Saliu si bine v-am regasit!
Ne-am intors dar inca nu ne-am revenit!A fost atat de superb si frumos si extraordinar incat nu am cuvinte sa exprim. A fost un vis care a durat 5 zile si vorba lor, au plecat 8 belgieni spre Romania, 8 belgieni care nu stiau la ce sa se astepte si s-au intors 8 belgieni care nu stiau ce 'i-a lovit'(chiar cuvintele lor). Am fost prin Bucuresti si am primit praline la o nunta desi habar nu aveau cine suntem, au ramas cu gura cascata in Casa Poporului si muti de uimire la Muzeul Satului, apoi noaptea dansau pe mese in Plantters, au facut sute de poze la Babele si omul sau Bran sau Vama Veche, dansau pe strada prin Lipscani si nu se mai lasau dusi de la restaurant unde ziceau mai vrem misi in loc de mici. I-am dus la bunici pe langa Dunare si la plecare aveau toti lacrimi in ochi, i-am dus la ciresarii unde am lucrat eu si plangeam toti cand au inceput copiii sa cante asa frumos pentru noi, a fost ata de emotionant totul si atat de frumos incat la sfrasit in aeroport la plecare cineva a zis ce gandeam toti si adica -'Uneori viatza iti arata ca merita traita'............
Am sa va povestesc mai multe cand ne vedem;am pus cateva poze in contul meu va trimit linkul pe offline
Va pupic!
zmuahhh
ardeiash spune:
oana: mie-mi dau lacrimile! mai ales c-al meu e in romania si nu a vrut sa ne ia si pe noi.. si mi-e un dooooor de te-nvidiez ca ai fost acas;;;
ma bucur ca le-a placut belgienilor tarisoara noastra bella... si ca i-au luat pulsul alaturi de-o romanca adevarata .. patrioata ca o ploiesteaca.. de revolutionara ce e!!! ! si sper sa transmita bataile inimilor noastre tuturor flamandezilor astia ...sa nu pronunt injurii ... si sa le arate ca nu stiu sa se distreze sau sa simta un pic de viata ....
sunt mandra de tine ca le-ai aratat un munte adevarat si-o mare frumoasa... off... ce satisfactie am!!!
sunt sigura ca cei 8 belgieni vor disemina aventura traita la alti cel putin 8 belgieni ... care la randul lor vor trasimte la alti 8 belgieni.... si uite-asa nene... o sa vad si io unul care se uita la mine cu invidie: asta e romanca!
iti doresc sa reusesti sa duci in romania la anul alti colegi... si la anul alti colegi: arata-le la toti... mama lor! ca mor cand ii vad ce civilizati sunt!
off... hai ca iar plang! Doamne ce dor imi e de cer... de mare.... de munte ... de campie.. de mushtele de romania !
ma duc sa-mi innec amarul intr-un pinche.. sau cum s-o scrie... si sper sa visez la noapte ca sunt in august
si ca-mi ingrop picioarele-n nisipul fierbinte de acasa... tolanita intr-un hamac la apus de soare... rosu sange cum numai marea neagra stie sa verse.....
si ca miros alge sarate de constanta ++... ahhhh sa-mi umplu plamanii pentru un an intreg! cel putin!
si ca plutesc in marea calda..... uitandu-ma la un cer albastru cum nu am mai vazut niciunde .... si apoi sa ma las impinsa de spuma unei creste albe ... catifelate.... la mal ...
sa simt nisipul in maini si sa fac castele pe care mi le darama valul
si s-o iau de la capat.... offff
tare mi mai lipseste marea cu pescarusii ei!!! stancile cele frumoase de pe care m-aruncam in apa cu inconstienta in copilarie si adolescenta!
offf.. chiar plang... asa ca ma opresc!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
by the wway: bine ai revenit in belgia oana! sper ca ne-ai adus o galeata de aer romanesc, nu?
oanademunck spune:
V-am adus nu doar o galeata de aer romanesc ci si sute de emotii, bucurie si nostalgie, dor si sperantza, amintiri din iuresul masinii in zori de zi sau in prag de noapte, crampeiuri de imagini in sute de poze, apa de mare in parul meu pe care nu il spal pana nu ma fortzeaza cineva, nisip de vama in pantofi si parfum de flori de tei de herastrau, o moneda de 10 bani ratacita intr-un buzunar, tigari romanesti la 16 euro cartusul, chek galben de oua de tzara de la bunica,un capac de bere ursus da-i cel mai valoros ca-i din Laptarie, praf de bucuresti si ozon de munte in plamanii astia romanesti ai mei, lacrimi uscate in batista si un zambet larg in coltul gurii....Cat ma bucur ca m-am mai putut bucura o data de vantule de la motoare, de sunetul haotic al claxoanelor si traficul haios din Bucuresti, de casa mamei si mancarea mamei, de glasul mamei si lacrimile mamei cu acre nu am avut ocazia sa voresc decat atat de putin sia sta realizand abia pe scara aviounului, fiind ultima care urcam pe scara aia ruginita privind in spate orasul meu natal ametit de dimineatza de galagie, lasand iar in urma atatia oameni dragi dar venind catre a doua mea tzara cu 8 prieteni de suflet.....
ardeiash spune:
da chiar: promite-mi ca nu te speli pe par .. lasa-ma sa ti-l miros.... nu ma dau la tine!!! pe bune!
miroase a sare de mare, sper!!! ??? hi hi
si zici ca herastraul miroase-a tei... ?? offf... aici nu miroase ca la noi.... de ce? e asa de nedrept! ce n-as da sa-mi inund si io plamanii -acum cu tei si liliac!!
ce de cadouri ne-ai adus!!!! imi ard ochii care vor sa citeasca, imi ard urechile care vor sa auda .... imi ard plamanii care vor sa respire .... cate ceva de-acasa ... no... de cate ori te-ntorci de-acas.. incep cu baliverne!!
edit:
no.... in alta ordine de idei: am fost si io la parliament.... si la consiliul europei... la comisie era o coada!!!! asteptam de mult sa vad si eu cum e...
frate! ce de bani au investit astia.n hartoage! erau munti de materiale informative... maculatura la greu! unii chiar le aruncau la gunoi.. asa de interesante erau:
se dadeau gratuit ,, de toate-am constatat: de la pixuri si sepci la mingii si tricouri.. de la sacose si brelocuri la post-ituri si bomboane ... de toate erau gratuit... unele chestii nici acum n.am inteles ce reprezinta.n spatiu! am iesit multicolori de,-acolo: baloane intr.o veselie: si ce frumos era!
am dat interviuri si.am vorbit in plina sala ,, unde numa sefii de state vorbesc... m.au filmat toate camerele si am aparut pe toate monitoarele!! importanta m.am mai simtit! m.am hlizit in sala cea mare a parlamentului si am facut poze la masa de lucru a romaniei: si ce mandra mai eram! am stat in sala de presa... hi hi .... si nu,mi venea a crede!
ma plimbam pe coridoare si ce ma mai minunam!
ha ha ... am facut o poza cu chirac si una cu base... cand le dadeam mana.. sper sa fi iesit bine!
traiasca europa!
relateaza o gura cascata... de la bruxelles!
carmita_baby spune:
Salutare dragelor,
Oana iarta-ma ca nu am intrat pe net asa cum am promis sa mai vorbim, insa pe bune singurul site pe care pot intra e Desprecopii. Fac astia de unde iau eu netu` niste lucrari. Cica maine seara va fi totul ok. Trimite-mi pe mail programu` tau de la munca, ca sa stiu cand vei fi online.
Am uitat sa iti spun ca ai scris tare frumos :-)
Taniuca m-am intalnit azi cu baiatul tau si am luat cartile. Ai un baiat sa iti traiasca, seamana cu mama lui. Cu asta am zis totul :-)
Va pup
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Multumim Ardeiash, si noi te pupam
Fetelor ce ziceti cand o mai punem de un karaoke, ca acum sper sa poata veni si Oana sa o facem si mai lata...
Lucica numai 4 poze facuram noi data trecuta?
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
carmita: am retinut io bine.. sau tu te-ntorci pe 20? daca punem de-un karaoke ... haideti sane pregatim... : ce cantam?
am gasit cuvintele aici
http://www.popular-lyrics.com/a-z-music-song-lyrics/lirics.htm
http://www.lyrics.com/
iar asta: http://www.viewvideomusic.com e minunat.... gasesti si versurile.. .si linkuri catre songs.. in cazul in care nu -l are direct pe site..
hai ca.l caut pe ramazzotti.. "imnul" nostru
mama cate are: http://www.autolyrics.com/lyrics/find/e/page/9
http://www.autolyrics.com/lyrics/by/Eros%20Ramazzotti/page/1
si
http://www.youtube.com/results?search_query=eros+ramazzotti si
ardeiash spune:
fete,, atentie!
imi permit sa redau aici un mesaj important de pe prima pagina rombel...
si le multumim moderatorilor de acolo pentru avertisment: iata:
Atentie sporita la emailurile pe care le primiti, de la aparent societati bancare sau alti operatori cunoscuti de tranzactii bancare pe internet,in care sunteti anuntati ca din anumite motive trebuie sa reintroduceti codurile de acces pentru tranzactii.
Dupa o discutie cu responsabili locali de la Fortis Bank va pot transmite ca nici o societate bancara din Belgia nu trimite mesaje email catre clienti,orice modificare majora(in afara de cele pe care le puteti efectua singuri accesand pc banking personal) efectuandu-se la ghiseele bancilor respective,cu cartea de identitate in mana.
In ultima vreme circula emailuri de la cunoscuta Pay PAll,insa cei ce trimit astfel de mesaje sunt in realitate hackers ce se vor folosi de datele introduse de dumneavoastra pentru a va lasa fara fara bani in conturi.
Un astfel de mesaj care circula pe net,ce trebuie ignorat si sters pe loc arata in felul urmator:
Unlock your account at PayPal
--------------------------------------------------------------------------------
Your account has been temporarily limited
We are hereby notifying you that, after a recent review of your account activity, it has been determined that you are in violation of PayPal's Acceptable Use Policy. Therefore, your account has been temporarily limited for: ISPQ.com cam shows We must properly verify your account again.
--------------------------------------------------------------------------------
Tips to unlock your PayPal account. - It's Easy
Here's how to get started:
Log in to your PayPal account
Follow the steps to update your personal records and you will not run into any future problems with the online service.
Once you have completed these steps, we will send you an email notifying that your account is available again.
Please allow (3) three business days for processing.