idei cadou fetita 7 ani

idei cadou fetita 7 ani | Autor: fannna2003

Link direct la acest mesaj

baietelul meu e invitat maine la ziua unei colege...oare ce cadou ar fi nimerit pentru o fetita de 7 ani?...eu am numai baieti,nepoatele mele sunt mai mici...jucarii,hainute nu consider ca ar fi potrivit...as vrea ceva sa-i ramana...aveti ceva idei???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Eu i-as face cadou o carte specifica varstei, desigur. Cartea e un prieten care nu o va dezamagi niciodata. Si distractie placuta baietelului tau !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Oana a primit: "Cum sa devii o printesa adevarata in numai 7 zile" pe care a citit-o singura si repede. Apoi mai sunt si enciclopediile cu poze multe si groase in functie de buget.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

multumesc de raspunsuri
am fost aseara la petrecere..pana la urma am luat o gentuta sub forma de catel...stiti voi din alea pufoase si molcute pentru copii...de fapt am vazut si la adolescente, niste brizbrizuri ptr par si o felicitare...vreau sa va spun ca a fost super incantata...de e domnisorica
va si va multumesc de idei...vazusem o enciclopedie dar era scumputa 60 ron...si mai am de sarbatorit...vineri cel mare are un maojorat,duminica e ziua prietenului lui,pe 16 e ziua lui cel mare iar pe 24 ziua cumnatei...nu mai spun ca in mai iar vine avalansa...asa ca a trebuit sa ma limitez la mai putin
va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

tocmai am citit si vroiam sa propun o gentuta.

Mergi la inceput