va naste cineva la Bega in Timisoara?
buna,
sunt insarcinata in 37 saptamani si voi avea o fetita. Voi naste la TM la maternitatea Bega. Astept detalii de la cele ce au nascut acolo...cum e, conditiile din spital, personalul medical.
Nastere usoara la toate gravidutele
Raspunsuri
karra80 spune:
Buna si felicitari....in primul rand...sa te innarnmezi cu rabdare si multe bancnote de 5ron si 10ron.......in rest ce sa-ti zic...fata de anul trecut cand am fost cu o prietena care a nascut si am stat cu ea conditiile sunt mult mai bune.....eu am avut bafta si am stat in salon de 4 paturi doar 2...era salon pt cezariene....neavand in altul loc cand am nascut eu.....si am fost doar doua....initial eram 3 dar o fata a plecat dupa o zi...e supr ok ca acuma iti lasa bebelusul cu tine non stop....adica ti-l aduce dimineata la 6 il i-a la 8 pt vizita si apoi la 9:30 il aduce din nou si-l lasa pana seara la 6 cand ii ia pt baitza si la 91 ti-l aduce si-l tine pana la 24.....diminetza la 5:30 te trez asistentele sa faca toaleta locala celor care au nascut normal....cam asta e programul...in rest la toaleata coditiile sunt chiar bune...sunt renovate si este curat si sunt si dusuri...ceea ce anul trecut lipsea.......daca nasti natural indiferent daca vine medicul tau sau nu sfatul meu e sa-i dai bani si moasei ca ea face toata treaba....eu am stat in travaliu de la 22 pana dimineata la 6 doctoul meu a venit si la internare si la ora 23 si a dat si un tel la 1 dar moasa care era de garda a fost acolo cu mine si s-a purtat fffff bine....si am avut ocazia dimineata sa o vad si pe cealalta ca la 7 se schimba tura si se purta ok cu celelelte fete deci nu e cum am auz ca personalul e naspa....eu moasei i-am dat bnii dupa..si s-a purtat ok cu mine....bine acuma se zice ca depinde si rel care o are mdicul tau cu ele adica moasele si asistentele...asta e cine stie.....daca nasti natural sa ai la tine fiole de diclofenac pt durerile de dupa....pe care le vei avea jos, se pare ca astia nu prea au in spital...si sa dai cate 5 ron la asistentele care iti fac...daca dai mai iti face si altata data daca nu stai si astepti...
La asistentele de la bebelusi eu le dadeam cate 10 ron la alea care-i luau seara la 12 ca ramnea noaptea cu ele si la alea care-i luau la baitza sa se poarte frumos cu ea....am avut noroc si am cunoscut o asistenta fosta colega a sotzului care m-a ajutat enorm...ca am facut furia laptelui....si a fost groaznic ca eu nu stiam sa ma mulg defapt cand ma durea si duraeu sanii tare eu nu ma mulgeam tare si aveam canalele infundate...... si m-aa mai ajutata o asistenmta fff dragutza brunetica si mai micutza de statura tunsa scurt...ea m-a muls cel mai bine si a reusit sa-mi desfunde canalele.....daca vrei sa-i faci gaurele pt cercei in ultima zi vb cu asistenta care o i-a la vacin sii-i dai 10 ron si se rezolva treaba....
Cam atat daca te mai pot ajuta cu alte info te astept
Bafta multa si nastere cat mai usoara
Apropo daca faci peridurala incearca sa o faci cat mai tarziu....adica pe la dilatatie 6-7 rezista cat poti....asa am facut eu...am facut-o la dilatatie 7 si dupa in juma de ora am ajuns la dilatatie max si am si nascut....am reusit sa am fortza pe masa sa imping ca daca nu facaeam anestezia nu stiu cum rezistam pe masa si la contractii si la durearea care o simti cand iese bebelul...de ce am zis cat mai tarziu pt ca am vaz o fata care a fcut-o imediata cum a ajuns adica la dilatatie 2 si i-a lungit travaliul la 12-14 ore chit ca era la a doaua nastere......si fetitza ei a avut si probleme din cauza travaliului prelungit.....pe langa faptul ca la sf de la dilattatie 7 incolo nu-i mai prindea anestezia....adica partea mai usoara a trecut-o cu anestezie si ce era mai greu fara....
deci multa bafta si sper ca nu te-am speriat prea tare.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
aari_si_sara spune:
multumesc mult pt tot ceea ce mi-ai scris. M-am mai linistit acum.
oricum,eu am vb cu dr cu care voi naste sa ma programeze la saloanele acelea private, dar totul depinde de cat de norocoasa esti...he he he , pt ca chiar daca ai programare si este alticineva acolo cand nasti nu pot sa o scoata din salon ca sa intru eu...asa ca...vom vedea. Eu auzisem o gramada de lucruri rele despre asistentele de la neonatologie ... sper sa fie ok...
In mod normal dupa DPN ar trebui sa nasc in 27 aprilie...dar nu cred ca voi sta atata.. mai am un baietel de 2 anisori pe care l-am nascut la 38 saptamani..asa ca ..eu sunt pregatita...he he he
Oana_13 spune:
Buna, eu voi deveni mamica in martie 2008. Voi naste la Bega cu dr. Craina. Care mai sunt conditiile de acolo? La saloanele private se poate ajunge cumva?
Nastere usoara si bb sanatosi si frumosi
pussi spune:
poate sunteti interesate de subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104923
GRAVIDUTE SI MAMICI DE TIMISOARA!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele