ce faci daca dragostea...trece

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

salut, fetelor! Fiecare are o definitie proprie pentru 'dragoste conjugala' si 'fericire conjugala'. Uneori inseamna "stabilitate" alteori "schimbare". Asta ca preambul.
Intrebarea mea este urmatoarea: prietena Elisei (salutari Bblisei!) este indiferenta fata de propriul consort sau fata de orice fel de persoana masculina (indiferent de culoare, lungime, varsta, tescherea etc)? Poate ca e preocupata de un anume segment din viata ei si nu poate sa se ocupe de el pentru ca are o bila legata de picior, bila care se numeste "nu ma mai iubesc cu sotul meu ca pe vremuri".
Recunosc, si mie imi lipsesc (cateodata rau de tot!) fluturii din stomac si siropul din cap de la inceputul istoriei noastre.

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ioana, nu-l mai iubeste pe el, a spus ca ei chiar ii lipseste sentimentul ca e parte a unui cuplu...deci nu cred ca n-o intereseaza barbatii, in general. Si ea se simte foarte singura, deci nu-i convine situatia creata, dar a zis ca, pur si simplu, sentimentele fata de barbatu-sau...au disparut.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Intr-o isttorie a unei relatii, sentimentele tind sa se transforme, nu sa dispara. Educatia si cultura nu ne lasa sa constientizam frustarea, greata, penibilul, dezamagirea - trairi care ne provoaca mult mai multa durere decat "disparitia" sentimentelor. Faptul ca se simte singura in relatia ei inseamna ca exista alte trairi si ganduri, poate amintiri, mai dureroase, mai putin constientizate. Intreab-o ce ar insemna pentru ea sa nu mai fie singura, sa descrie in cat mai multe cuvinte aceasta "non-singuratate".

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by ymcar

Iar un amant nu inseamna doar sex, nu inseamna neaparat doar doua ore pe saptamana. si nu inseamna neaparat zburat din floare in floare, pot fi si relatii mai de suflet si mai de durata. Oricum, si doua ore pe saptamana daca ar fi sunt doua ore de fericire (in loc de zero) si ceva la care sa visezi restul saptamanii, astfel incat sa poti trai cu zambetul pe buze stiind ca mai e un pic pana la intalnirea viitoare.

My life smells acceptable

si dupa aia se spala si se duce la barba-su, cumintica hai ca sugestia asta cu amantul e jalnica, acum nu-l iubeste, dar dupa aia nici macar in ochi nu i se va putea uita, nici intr-ai lui, nici in ai copilului, care oricum intelege sau va intelege schema.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ioanaalice imi place rationamentul tau!
ai studii sau preocupari pentru psihologie?

Never say NEVER.

Mergi la inceput

ileanna, am un hobby.

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua dragelor.

Va citesc de multa vreme,dar n-am crezut vreodata ca voi scrie la aceasta sectiune.Acum sunt putin socata si nu stiu cum sa incep.
Avem 3ani si 2 luni de cand suntem impreuna siavem o minune de printesa de 2 ani.Pot sa spun c-a fost dragoste la prima vedere (desi nu credeam asa ceva).Eu n-am mai fost casatorita,el este la a 2 casnicie.Ne intelegem foarte bine,ma ajuta si la treburile casei, ne completam reciproc. Este topit dupa fetita noastra si ea este topita dupa el.Nu bea, nu lipseste de acasa (se para ca-i barbatul ideal) dar, deci exista un "dar" fara sa vreau am gasit ID-ul lui pe un site. Nu ma deranja ,dar acolo spunea ca este liber si in cautare de partenera.
Intrebarea mea este ce sa fac, cum sa procedez?
N-am observat nimic schimbat la el, nu ne umblam in telefoane, nu ne citim mailurile (n-a fost cazul pana acum).

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

pana una alta imi sar in ochi 2 intrebari:
1 - esti sigura ca e el?! totusi in situatia asta nu isi da nimeni numele real si nici macar o porecla cunoscuta!
2 - ce.... cautai TU pe acel site?! Cautai acul in carul cu fan, fara motiv?! Activai si tu acolo (caz in care nu vad ce ii poti reprosa lui)?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Toate incep de la o intimplare.Ori renunti sa mai cauti ceva,ignori pur si simplu si-ti vezi doar de viata voastra impreuna,ori deocamdata ai rabdare,nu pomeni nimic despre ceea ce ai descoperit,poarta-te firesc ca sa nu banuiasca ca stii ceva si urmareste mai atent ce se intimpla iar la momentul propice poti pune intrebari,aducind si dovezi bineinteles,altfel nu vei primi nici un raspuns.Depinde cum esti tu ca persoana.Eu,de exemplu,nu m-am putut abtine,am mers pina la capat pentru aflarea adevarului.Ce-i drept,imi cam ajunsese cutitul la os,cum se spune pe romaneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by ymcar

pana una alta imi sar in ochi 2 intrebari:
1 - esti sigura ca e el?! totusi in situatia asta nu isi da nimeni numele real si nici macar o porecla cunoscuta!
2 - ce.... cautai TU pe acel site?! Cautai acul in carul cu fan, fara motiv?! Activai si tu acolo (caz in care nu vad ce ii poti reprosa lui)?!

My life smells acceptable

eu zic ca nu fii asa de sigur.
Si barbatu-meu acu' ceva timp si-a dat si numele, si poza, ambele foarte reale, si era tot foarte sigur, foarte liber, si foarte in cautarea sufletului pereche.

Si eu, personal, pe el il cautam, ca nu intelegeam cum creste asa exponential nt. tipelor cu care discuta pe mess si tel. :)
Si, daca tot am intrat, am gasit si citiva colegi de-ai mei zimbind fericiti in niste poze pe acolo, cu nume cu tot, cit de poate de reali si de casatoriti. Si, daca mai cautam, probabil mai gaseam cunoscuti...so... gradina e mare, si nu tine de logica neaparat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput