Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Katink refacere rapida si laptic sa se faca Carla grasunica.
Tzuna iti urez si eu sa ai o petrecere frumoasa azi la botez si sa nu planga prea mult Maria.
Magda iti tinem pumnii se apropie momentul

Cria37+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Diana in primul ran dbine ai revenit acasa.....

Si a mea e la fel...si cate 4:30 doarme si din maternitate fac e la fel...doarme legat cate 4 ore...si la fel ne-a zis si noua la spital sa nu trezim copilul....daca doarme bine inseamna ca s-a saturat....a mea de ex intr-o noapte a supt doar dintr-un san, a adormit si nu am reusit nicicum sa o trezesc si dupa 2 ore jumate era treaza deci nu se saturase....asa ca ei srtiu cel mai bine ce si cat au nevoi....si eu eram stresata dar m-a linisttit pediatra.....deci stai linistita si sa-ti traiasac printesa

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aari_si_sara spune:

buna,
sunt insarcinata in 37 saptamani si voi avea o fetita. DPN este 27 aprilie. Mai am un baietel de 2 anisori pe care l-am nascut la 38 saptamani, asa ca incerc sa fiu pregatita in orice moment

nastere usoara la toate gravidutele si felicitari pt prospetele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Karla!
Felicitari Katink!

Curaj Magdutah!

Si petrecere frumoasa tzuna!

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele multumesc de raspunsuri....acum s-a mai linistit si bebelina,nu ma mai inteapa jos,park a mai urcat si ea,deci ink mai sta in burtik...abia astept sa ajung la doc!

Felicitari celor care au nascut!

si punem fetele la treaba pt urmatoarele

Mady 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Hristos a inviat!
Felicitari Karla, Katink, Magdutah, Bianca, Stefaniya ,
aspteptam curand povestioarele cu nasterile din zilele de Pasti.
Si eu am tot avut contractii, mai ales noaptea, iar ieri dimineata erau pe la 7 minute dar nu dureau cine stie ce. Am luat gynipral si vad ca inca rezist. O sa vina bb cand vrea ea, se pare. Marea mea grija era ca nu as putea da de dr in zilele astea de sarbatoare si este f important sa fie ea la nastere pentru ca altii pe aici nu cred ca stiu sau nu ar vrea sa faca prelevarea de sange din cordonul ombilical.
Am exagerat putin cu mancarea zilele astea si m-am deranjat la stomac, alt motiv sa cred ca se apropie minunea, dar se pare ca a fost doar atat.
Si ca sa intru la banuieli de tot, aseara printesa nu a vrut sa se culce la ai mei, nu imi mai dadea drumul deloc. A trebuit sa o luam cu noi acasa si am trimis-o azi dimineata cu tacsu inapoi la ei, ca sa stea in vacanta. Daca nu nasc, macar trebuie sa profit de saptamana asta sa lucrez cat mai mult la referatul pe care trebuie sa il predau in mai.
Va si
pentru fetele care urmeaza sa nasca zilele astea,

Diana 37+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Magda!!!

Katink felicitari pentru pitica!!! sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Karla felicitari! ai un bebe special venit in ziua de Paste care sigur iti va lumina toata viata. Sanatate si noroc

Tzuna, petrecere faina si sa fie intr-un ceas bun..

Am vazut poze cu bebei, tare dragalasi sunt cu totii. Magdalena, tu ai intrebat...fain Vladut ai facut si asa paros cum imi plac mie bebelusii

la toata lumea si o zi linistita

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Scuze Magda, sunt asa de adormita incat nici nu am vazut bine ce citesc. Tinem pumnii pentru marea intalnire!

Tzuna distractie placuta la botez, frumoasa zi ati ales!

Elyanne , ti-am citit povestile, foarte haioase! Mai ales partea cu nunta cand erai insarcinata cu Elena si ai fi preferat sa stie lumea ca esti insarcinata decat sa creada ca esti grasa.
Si eu eram insarcinata in vreo 4 luni la nunta. Numai ca la mine a tocmai tati (adica tatal meu !!!) a avut amabilitatea sa spulbere toate indoileile cand a anuntat a microfon ca o sa il fac si bunic !!!
Wow, a fost cea mai mare surpriza, nu credeam vreodata ca tati al nostru (mai am o sora), foarte atasat si posesiv in felul cel bun cu fetele lui, ar putea sa recunoasca in public ca fata lui ...
Asa ca nu au existat nici un fel de indoieli asupra dimensiunilor mele si tot asa nu se vedea burtica inca.
Dupa ce nasc, de-abia astept botezul sa ii dedic sotului melodia aia cu fetele lu' tata, ca si el e innebunit dupa fie-sa. Cand or fi amandoua o sa-i manance urechile .

Diana 37+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

paste fericit!
hristos a inviat!

petrecere frumoasa, tzuna!
felicitari proaspetelor mamici! sa va traiasca puii!

o intrebare pt. mamici: ce remedii aveti pt. colici? a facut si puiul meu si i-am dat ceiutz baby drink, dar parca tot se chinuie. si seara ii dau espumisan, medicament contra colicilor.
mi se rupe inima cand il vad cum plange de durere.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sherbi noi incercasem cu sab simplex si nu a prea mers. Baby drink ii dam si noi ,dar inre mese cand pare sa-i fie mai mult sete decat foame. Si pediatra ne-a dat Bonisan 5 pic de 3 ori pe zi. Mie mi se pare tare bun si face si pofta de mancare.

Ela, mamica de Theodora Ioana

Mergi la inceput