Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna dimineata (la mine cel putin e dimineata, ca abia m-am trezit, dar vad ca nu si la voi),

In primul rand majoreta pentru Gabi. Aseara am crezut ca ati trecut toate la somnic si am plecat si eu. Sper ca pana la ora asta ai scapat si ne trimiti in curand mesaj. Sa ai nastere usoara si bebelina sanatoasa, isteata si papacioasa.

loradin – hai ca m-ai hacut sa rad cu “comandat si plansul in program”. Ce bin ar fi sa avem parte numai de ce ne dorim. Dar asa cum ai zis si tu, o sa ai mai tarziu o fetita plina de personalitate si isteata, chiar daca acum iti da bataie de cap cu plansul.

Cria tu ce faci?? Nici un semn de viata?? Sper ca stai cumnintica in pat si te relaxezi.

Val – trec si starile astea, mai avem numai putin pana la marea intalnire. Incerc sa nu intru in panica, sa nu ma gandesc prea mult la ziua de vineri si mai mult la momentele de dupa. Deocamdata tine, dar sa ma vad mai miercuri, joi in ce stare sunt. Asta in cazul in care nu avem vre-o surpriza. Bebelusii nostri vor fi berbecuti, asa ca... vor face cum vor ei nu cum vrem noi sau medicii nostri.

Crina 39+ Maria Stefania
au mai ramas 5 zile

Mergi la inceput

Roxanici mai am praji destule. Sotul meu a plecat spre Rucar (wk. asta am sarit plimbarea, am zis ca poate e prea mult) si cum mi-au iesit multe am trimis si ptr. mama. Bv. e aproape de Rucar, nu-ti iei feciorul la o plimbare si va serveste mama cu bunatate de ecleuri.

Crina 39+ Maria Stefania
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

A nascut Gabdyd:

"Am nascut la 9.05 o fetita de 4150gr si 51cm. Pupici. Roxi, am patit cam ca tine."

Eu sper ca s-au petrecut repede lucrurile de zice ca a patit ca mine....nu ca nu si-a gasit dr, ca mine

Daca stie cineva numele bebelinei lui Gabi sa zica sa o trec in listuta.

Crina, abia iesim pana in parcul central cu bebe, ce sa zic de Rucar....imi cumpar un elcer si ma gandesc ca e de la tine ;)

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Baravo Gabi.

Sa-ti traiasca bebelina (e mult mai mare decat iti spunea medicul, de asta a vrut sa iasa asa repede) sa fiti sanatoase si sa va bucurati impreuna de tot ce va va oferi viata mai bun. Speram sa te refaci trepede si sa ne povestesti cum a fost.
Roxanici eu chiar nu tin minte daca Gabi ne-a zis numele printesei ei. Plimbare placuta prin parc cu printisorul tau.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

de emotii fac si greseli. Evident am vrut sa scriu:
BRAVO GABI

Crina 39+ Maria Stefania
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI GABDYD

Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea,refacere usoara.

laura40+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitary Gabdyd!

Si o bebelina asa cum ti-o doresti tu!

Eu m-am trezit tare amuzata... am visat ca am uitat sa merg la spital cand eram programata... si chiar cand mi-a adus aminte cineva, as fi facut orice numai sa nu ma duc Deci nu-s chiar asa de viteaza pe cat m-am crezut pana acuma

M-ati dat gata si pe mine cu prajiturile, cred ca dau si eu o fuga imediat sa imi iau ceva

Pun la treaba si niste majorete, poate bebeii mai lenesi se hotarasc totusi sa vina:

Azi mai lenevesc, de maine ma apuc de spalat si calcat lucrurile lui bebe... abia astept

Sa aveti o duminica excelenta!

Edit: a mai trecut o z...

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru
AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Mai fetelor, pe GABDYD o cheama Diana, daca va uitati la semnatura, si nu Gabi...

Asa ca felicitari DIANA, si indiferent de motivul neplacerilor, totul e bine cand se termina cu bine! Sa iti traiasca fetita si sa va intoarceti acasa cat mai curand!

Sa aveti o duminica frumoasa!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Ai dreptate Krissy. Bine ca a trecut Pastele si am scapat sa-i dam cate un miel. Cred ca nu e prima data cand eu ii zic Gabi.

Asa ca felicitari Diana, sa-ti traiasca printesica, sa fiti sanatoase amandoua.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari, gabdyd, sa-ti traiasca!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput