Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
gabdyd spune:
Crina, cred ca este bine. Si la noi au fost vineri 120, si dr a spus ca e bine, desi mie mi se parea putin. Oricum trebuie sa scada pana la nastere.
Noapte buna si de la mine!
Diana
38 fix, mami de Julie
14.11.2003
gabdyd spune:
ei, se pare ca mi s-a rupt apa....
plec la spital,
tineti-mi pumnii sa dau de dr. 
Diana
38 fix, mami de Julie
14.11.2003
roxanici spune:

Haai Gabdyd!!!

sa nasti usor si repede.
Crina, trimite mesaj linistita, cum sa ma supar?! 
si io vreau praji, orice, numa praji sa fie, mai aveti??
io am inceput sa fac proba cantarului.... sa stiu si io cat baga individu meu...
roxana, mamica de Rares Teodor
Krissy spune:
Vin si eu cu alaiul de majorete sa mai incurajem putin fetele! Asadar:
* haideti Dianele!

* hai Crina! 

* hai Laura! 

,
cat si pentru surprize: 

Jaana draga, nu mai ai timp de noi deloc! Te asteptam cu vesti despre bebelusa si in primul rand cu numele fetitei!
Sori, trebuie ca ai nascut dar inca nici o veste... Poate reusesti sa intri sa ne spui ca sunteti bine si acasa!
O sa mai scriu zilele astea, noi suntem bine, fara probleme speciale. Sa aveti cu toatele un sfarsit de saptamana (mai) linistit
!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
kisstherain999 spune:
HAI FETELOR!!! 

kiss 
40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
loradin spune:
Neata fetelor!
Va scriu dupa doua zile absolut groaznice! Nu stiu ce are fetita asta a mea.Ma depaseste deja.De doua zile plange dupa ce ii dau sa manance si nu-mi doarme mai deloc!Ne-a terminat! Nu este vorba ca suntem obositi ci faptul ca nu stim ce are,ce o chinuie.Oare doar fata mea face asa?Este normal? Sa fie doar agitata? Sunt intrebari pe care le punem din 10 in 10 minute!Imi este extraordinar de mila de ea.Este atat de mica si sufera atat de tare.O grija in plus o am cu ,cantitatea de lapte(de la san) pe care o mananca.Ieri de exemplu nu a mancat decat 570g toata ziua(la o luna si trei saptamani cat are ea acum)Am citit in mama si copilul , la varsta asta ar trebui sa manance 800g pe zi.Am facut tot ce s-a putut!M-am muls(am zis ca poate este prea puturoasa)si nimic nu a vrut biberonul,i-am facut pentru prima data completare cu BIO PRE 0 ,nici nu a vrut sa-l miroasa.Deci am concluzionat ca nu foamea ii provoaca plansul!Dar ce? O sa albim de tot pana mai creste.Oare asa s-a chinuit si mama cu noi?suntem patru frati)Voi treceti prin asa ceva sau are feta mea ceva!Credeti ca trebuie sa ma duc cu ea la Budimex?
Cu iesitul afara(la kk ma refer) nimic.I-am dat la indicatia medicului ceai de musetel.A baut mititica aproape 100 ml ! Degeaba! Unde mai pui ca se stramba saraca de zici ca-i dau sa bea otet.Cu termometrul nu vrea sa faca iar cand ii pun supozitor plange de zici ca i-am pus ardei iute.
Urata saptamana! De cand am nascut-o nu am avut asa zile groaznice.
Pentru Tzuna- iti multumesc mult pentru raspuns.Mi-am notat.Cred ca nici eu nu o sa iau cruciulite la botez! Despre cat ai voie sa stai cu micuta afara am sa-ti spun ce mi-a zis mie doctorita care este super buna(asa zice lumea)"Doamna,daca se poate sa o aduceti acasa doar cand trebuie sa-i dati sa manance,in rest AFARA cu ea!Deci se pare ca le prieste foarte tare statul afara.Sincera sa fiu TZUNA ,la ce fete agitate avem(si a mea este argint viu)cred ca este singurul loc unde dorm:AFARA. Lasa TZUNA ,nu fi suparata,asa am zis si eu"Oare am cel mai agitat si plangacios copil?Dar ai sa vezi ce fete super destepte si energice o sa avem! Eu una asa mi-am dorit!Sa am un copil cu multa personalitate ,ager si zambaret.Este adevarat ca nu am comandat si plansul in program dar...!!!!!! Iti doresc multa ,multa rabdare in continuare!!!
loradin
Kitty spune:
loradin si eu am plans la un moment dat cu Giulia in brate, plangeam amandoua si nu stiam ce sa mai fac cu ea. Am sunat o prietena care e medic pediatru si m-a intrebat daca a facut febra si daca a mancat si spunea ca daca ar fi ceva grav nu ar manca. Si eu am ajuns sa ma intreb ce faceau mamele mai demult cand nu erau nici scutece de unica folosinta si nici masini de spalat automate, si mai si aveau mai multi copii. Eu ma simt cateodata depasita de situatie si asa, cu Raul in clasa I si cu micuta, ma ingrozesc ca imediat am si licenta. Curaj, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca nu a mancat chiar cat scrie in carte.
As avea si eu o intrebare la fetele care scot bebeii afara. Cum ii imbracati? Ca ieri erau 20 C dar batea putin vantul, eu eram in tricou si si Raul si ma gandeam ca pe Giulia am imbracat-o prea gros.
Era cu body, cu un costumas nu prea gros cu care o tin in casa, pantalonasi de catifea si o hainuta tricotata nu prea groasa si sapcuta in cap. Si ma uitam la ea si ma gandeam ca e cam imbracata, dar nu-mi dau seama daca la o luna pot sa o scot afara imbracata mai subtire de atat. Si cand putem renunta la caciulita. Binenteles ca in casa nu-i dau, numai o ora dupa baie, dar afara cand putem sa-i scoatem cu capul gol?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Val_ spune:
In primul rand majorete pentru fetele care sunt aproape de marele moment. 

Vad ca vorbiti despre starile neplacute pe care le aveti acum, cand mai este asa putin pana la nastere. Ma inscriu si eu, cu tot cortegiul de chestii obiective neplacute (dureri diverse, edeme etc.) la care se adauga vise-cosmaruri, spaime, si in general, o stare low-down, aproape permanenta.
Trebuie sa incercam sa facem aceste cateva zile care au mai ramas pana la nastere, in cazul meu 10, cat mai suportabile. Iar asta insemnand si sa nu ne mai gandim atat de mult la momentul nasterii, care evident ca ne speerie pentru ca este o mare necunoscuta, chiar si in cazul fetelor care au mai nascut, si sa ne concentram eventual pe momentele de dupa, cand o sa ne tinem minunile in brate. Aviz si mie!
Pupici 
Valentina 36+ cu bebe Mariuca

arianna