Soacra-mea crede ca sunt o sclava!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Antonia aici exagerezi enorm de mult

m-ar scuti de imensa placere de a calatori seara tarziu cu mijloacele de transport si de a-mi fii frica ca o sa ma atace cineva pe strazile din Brooklyn sau Queens)

Sint cartiere absolut superbe si mult mai "safe" decit Manhattan in Queens sau Brooklyn...Forest Hills, Park Slope, Glendale, Rego Park sint mult mai elegante, curate si pline de verdeata. Si eu merg cu trenul in fiecare seara si nu este cu mult mai periculos decit mersul cu masina.

Nu este nevoie sa fii atit de suparata pe socrii tai, poate si ei reactioneaza la ceva anume din atitudinea ta. Nu e o nenorocire sa muncesti in facultate in nici un caz...majoritatea din studenti fac asta. Tu zici ca esti proaspat graduate...ai noroc, anul acesta este cel mai benefic cu privire la salariu si "perks" pentru proaspetii graduates.

Mult noroc si fericire...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Poi a venit" printeza la america "si trebuie soacra sa ii ofere toata agonisirea ei de o viatza ca asa se cuvine.
Imi pare rau dar nu pot sa ma abtin cand vad toate fetele astea care se plang de soacre (ca nu mi-a dat ca nu mi-a ingrijit copilul), dar nu va ganditi ca o fi ceva gresit cu voi si nu or fi numai ele de vina.
Acum toate suntem femei mai devreme sau mai tarziu toate o sa fim soacre ,bune , rele depinde numai de mentalitate si de cat egoism exista in fiecare dintre noi.
Dar Antonia se gandeste numai la ea!!!!!!(Ii trebuie haine,ii trebuie cursul , nu poate sa mearga cu trenul ca alte milioane de persoane totul ii se cuvine si baba cloantza e rea crede ca e o sclava!!!!!! of of of la munca fat-o nu la intis mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Poi a venit" printeza la america "si trebuie soacra sa ii ofere toata agonisirea ei de o viatza ca asa se cuvine.
Imi pare rau dar nu pot sa ma abtin cand vad toate fetele astea care se plang de soacre (ca nu mi-a dat ca nu mi-a ingrijit copilul), dar nu va ganditi ca o fi ceva gresit cu voi si nu or fi numai ele de vina.
Acum toate suntem femei mai devreme sau mai tarziu toate o sa fim soacre ,bune , rele depinde numai de mentalitate si de cat egoism exista in fiecare dintre noi.
Dar Antonia se gandeste numai la ea!!!!!!(Ii trebuie haine,ii trebuie cursul , nu poate sa mearga cu trenul ca alte milioane de persoane totul ii se cuvine si baba cloantza e rea crede ca e o sclava!!!!!! of of of la munca fat-o nu la intis mana!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Nu-mi vine sa cred!!! Nu este adevarat!!! O soacra adevarata ai sa fii!

Deci, Antonia, fata draga, treci la munca, lasa cursurile si tzoalele!!! Ce mama ma-sii de treaba?! Pune mina si, pe linga serviciul ala al tau, mai fa si ceva de noapte: spala bude, vase, pe jos, dar ceva sa semene a munca, nu stat la birou cum presupun ca faci la serviciul tau!!!

Doamne, incredibil! Antonia, cred ca esti un pic dezorientata acum, dar o sa iesiti voi la liman! Si noi sintem oricum aici, sa te sfatuiesti cu noi sau macar sa te plingi noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Da' ce m-am mai distrat de faza cu "printesa venita la America!"Cele venite in America , acum 20 de ani , nu ati fost in situatia Antoniei?Sau toate ati facut parte din nobilimea scapatata in Romania dar cu grase conturi prin Elvetia sau rude cu aristocratia rusa?Sau , de fapt , solutia este , pt. Antonia -du-te , fata , acasa la tine , in Romania , ca n-avem nevoie de o imigranta care sa ocupe joburile copiilor nostri ,sotii fetelor noastre si locurile de parcare sau visele rezervate doar primilor veniti?????*****Dupa cate am inteles , fata asta chiar munceste , nu s-a casatorit cu un miliardar din America , i-a turnat copii si sta acasa cu pretentii de printesa...Ati fi chiar surprinse ( pt. cele din diaspora) cate fete in Romania apeleaza la aceasta metoda oarecum convenabila , prin care isi asigura un trai decent si o viata lipsita de griji... Dar fata asta a ales calea cea mai grea , de a-si fauri o cariera , de a-si ajuta sotul sa-si implineasca un vis , dar ce conteaza?-daca-i din Romania , nu-i de-a americanilor... deci e cam pretentioasa pt. unele gusturi...Pai , sincer , n-ar trebui ea sa stea in banca ei si sa pupe picioarele americanilor care au acceptat ca ea sa se casatoreasca acolo , cu un cetatean american?Ce conteaza ca ea o fi ajuns acolo cu bursa de merit , ca e desteapta , harnica , amuzanta si frumoasa , trece interviurile de angajare cu punctaj maxim etc,... da' de fapt , ia sa nu uite ea ce tara scrie pe certificatul de nastere................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

ntz ntz ntz!!! rautatea si invidia nu au limite. Si ptr. ca tot s-a inceput cu proverbe si zicatori pe la alt subiect, iata si aici unul: "NU vorbi decatdaca poti imbunatati tacerea!"
Lemoni, m-ai uimit!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

E desigur nedrept, avand in vedere ca pe fata a ajutat-o. Daca nu ar fi ajutat pe niciunul era altceva. Eu iti sugerez sa tai relatiile cu soacra, sa va luati un apartament in New Jersey si sa faci naveta in NY City ca toata lumea. E mai greu, dar e mai demn si nu are apoi soacra cu ce iti scoate ochii! Vei reusi si vei fi mandra de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Lemoni, nu cumva esti soacra ? Ca vorbele tare au iz de poama acra...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Stiam ca o sa iau pietre asa ca m-am gandit mult daca sa scriu sau nu, nu sunt soacra inca , dar voi fi in cativa ani poate de aceea gandesc ca una si incerc sa le iau apararea .
Mie una mi s-a parut numai egoism in mesajele Antoniei "doarme pana la 10 si inca e obosita"( nu vreau sa caut inapoi sa va dau exact exprimarea ei "Nu-mi mai ramane nimic pt. haine "sora-sa lui sotu-meu s-a maritat si ca dar de nunta parintii i-au daruit un apartament complet renovat si mobilat" "ai puzderie de bani, vile in California, apartamente, etc., sa fii atat de ticalos s-o lasi pe nevasta lui fiu-tau sa duca greul din punct de vedere financiar."
Invidia e mare aici numai cateva din frazele astea ma-u convins .
Asa ca imi pare rau daca am suparat pe cineva dar asta e adevarul prea multa invidie si probabil oameni si-au dat seama tocmai de aceea au schimbat promisiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lemoni, tot in acelasi fel vorbesc si eu despre scorpia de soacra-mea. Nu are sens sa insir iar tot ce mi-a facut, mie sau familiei mele. Dar asta este adevarul: bea de la 8 dimineata, fumeaza pachete intregi pe zi, trage targa pe uscat, are apt. mare de vinzare, de ar putea sa se descurce cu banii de pe el, apoi se plinge de greutati si mai face si cite o mica pareza. Asa, de intimidarea feciorului, sa-i trimita dracului bani din America, ca doar de ce s-o dus acolo, nu s-o slugareasca pe ea?!?!? Zi-mi si mie unde e invidia aici.

Mergi la inceput