Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 29
gio spune:
da cristiana, am trecut pe ha din motive de colici/gaze/mucus...ha nu manca prea mult dar macar nu mai avea probleme, acum am revenit la humana 1 si au reaparut problemele. de mancat nu mai vrea lapte praf oricare ar fi el - cred ca a asociat bibe cu scarbosenia de ha. acum incerc topfer
....
Daconst spune:
Gio,dar borcanasele ce au?Ca eu nu gatesc cu drag si nici n-am de gind sa chinui copilul cu talentele mele din bucatarie.Asa ca votez borcanasul.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
borcanasele pt mine sunt super ok. dar cine ma aude....ma considera mama denaturata
. eu si pt primul am folosit la greu si am fost f multumita.
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Gio,dar borcanasele ce au?Ca eu nu gatesc cu drag si nici n-am de gind sa chinui copilul cu talentele mele din bucatarie.Asa ca votez borcanasul.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

sunt intru totul de acord cu tine.GIO, David n-a avut mucus, gaze ca toata lumea (
, sa vezi ce gaze are de la HA ca-mi cade nasul, si ma uit sa vad daca n-au tras cainii vanturile cu pricina!), dar pediatra a decis ca din cauza formulei are colici, iar colicii au continuat bien merci si dupa trecerea la HA. Acum cred ca a fost doar o toana a doctorei, m-am luat dupa ea o luna, suficient. Petele rosii de pe ceafa le are si acum, alte bube n-a avut nici inainte si n-are nici acum.DANA, AI INDRAZNIT SA SCOTI COPILU FARA CACIULTZA? Treci la consiliu de familie si cartier!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Cristiana,pai cred ca daca-i dadeam caciula se uita lumea ca la urs la noi.Si asa m-am simtit vinovata ca i-am dat strampi pe sub pantaloni.Lumea toata era in maneca scurta si astia aici isi lasa si copii mai dezbracati.L-am mai dus doar cu gluga de la geaca in cap si acum am prins curaj de-l las fara nimic.![]()
Abia astept sa-l pot lasa cu piciorusele goale...asa sunt de frumosi bb-ii fara ciorapi.Eu ii ador.
In we vom avea 27°,deci va dati seama ca venim de la botez in camasuta.Partea naspa e ca speram sa pot sta cu sacoul pe mine sa mai maschez una,alta,dar n-am sanse.Trebuie sa ma reorientez.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Cristiana,pai cred ca daca-i dadeam caciula se uita lumea ca la urs la noi.Si asa m-am simtit vinovata ca i-am dat strampi pe sub pantaloni.Lumea toata era in maneca scurta si astia aici isi lasa si copii mai dezbracati.L-am mai dus doar cu gluga de la geaca in cap si acum am prins curaj de-l las fara nimic.
Abia astept sa-l pot lasa cu piciorusele goale...asa sunt de frumosi bb-ii fara ciorapi.Eu ii ador.
In we vom avea 27°,deci va dati seama ca venim de la botez in camasuta.Partea naspa e ca speram sa pot sta cu sacoul pe mine sa mai maschez una,alta,dar n-am sanse.Trebuie sa ma reorientez.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
Stiu, mama, am glumit, acum dincolo de disputa fetele din Ro vs. cele de afara, doar la noi se traieste cu teroarea congelarii! Si eu astept cu nerabdare calura, i-am luat niste salopetele cu pantaloni scurti, abia astept sa-l las cu piciorusele la soare!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
mihacarm2002 spune:
Despre cure de slabire, azi dimineata, la radio (Romantic) a spus ca cercetarile au demonstrat ca niciuna nu este eficienta, ca cine urmeaza una se va ingrasa mai mult in urmatorii 5 ani si alte bla, bla, bla.
Singura cale de a slabi e sa ti o dieta echilibrata + sport.
Tind sa le dau dreptate pt ca asa am patit in liceu cand am slabit f. mult in urma unui regim drastic ca anul umator sa ajung la cat am acum! Insa, cand am intrat in campul muncii si somnul era mai dulce decat orice prajitura am ajuns la greutatea mea dinaintea oricarui regim. Apoi iar am slabit (de, dragostea), ca sa ajung iar la greutatea mea standard (53-55kg) cand am luat antibaby.
Concluzia: sper ca usor, usor, mancand echilibarat ("cu o prajitura in fiecare mana"
) sa imi recapat formele initiale (nici prea prea, nici foarte, foarte)
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
adinush spune:
Si noi am iesit ieri cu capul gol,in rochita si ciorapei.Si am o mamaie la mine in bloc,la vreo 80 de ani asa,cam senila saraca..nu prea aude bine si nici nu tine minte de azi pe maine,mereu ma intreaba ce face baiatul
eeeei si mamaie toata ziua isi ia scaunul si sta in fata blocului..va dati seama ca de fiecare data cand vin sau plec ma opreste sa-mi spuna sa am grija ca uite ce dezbracata e fata,sa-i trag caciula mai pe ochi,cum? n-are caciula?, acoper-o mai bine ca bate vantul
Si eu sunt de acord cu borcanasele dar o sa folosesc mancare facuta de mine :)))) Adik teoretic sunt de acord cu ele dar mie chiar imi place sa gatesc si pot sa-mi procur alimente prosapete de la tara.Daca ar trebui sa le cumpar din supermarket nu vad cu ce ar fi mai bune decat borcanasele de mancare.Cel putin borcanele alea sunt mai atent verificate decat legumele.Borcansele am sa le folosec daca sunt plecata pe undeva sau dk mi-e foarte lene![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
fete, nu va mai suparati, ca punratustelesa va pape nasucul!
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Daconst spune:
Hihihi ce frumoase sunt ratustele,Eli.Ca de pisoi nu mai zic nimic,e un scump.
Mihacarm,e adevarat oarecum asta cu dietele.Si eu m-am ingrasat la loc,ba am pus mai mult cind am tinut diete drastice.In schimb de cind mananc echilibrat dupa WW ma pot mentine si sa mai bag si dulciuri citeodata,dar nu prea des.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)