Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Pupicei pentru Anelin si Lucas de la Rihanna.
Elli iti imprumut palariutza.:)))
Katy misto freza:)))Aveti dinisori deja???

Imi pare rau ca de la mesajul meu s-au iscat atatea discutii, am vrut doar sa va spun cand incep ei si eu cu diversificarea, nu m-am referit la nimic altceva. Eu cred ca fiecare copil este unic . Cum spunea si Catalina o sa-mi ascult pediatra ca ea urmareste evolutia copilului.
Pupici la mamici,

Poze noi

Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

rali, stiam ca pana la 4 luni nu te poti pronunta daca unui bb ii fuge sau nu vreun ochisor. Asa ca stai calma. Si sotul crede ca Evei ii fuge un ochisor, dar pediatra l-a linistit.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetili pupici
raport
am fost la dr. pentru ca mata mea nu mananca. adica noaptea nu mai cere, dimineata la 9 baga 100 ml, apoi pe la 4 dupa masa cu chiu cu vai inca 100, iar seara dupa baie inca poate tot asa.... mi s-a parut prea putin, chiar e prea putin , si asa e de 2 zile, am suspectat dinti apoi gatu rosu, am zis ca macar 4 mese cate 150 sa fie, dar nu chiar asa... in rest e vesela, vioaie, doarme bine..... asa ca am ajuns la dr. care spre surprinderea mea a zis ca are copilul arsuri, asa ca am ajuns la Maalox , cica asa fac copii care au trecut prin alergie (ceea ce este valabil pentru noi) si eu un fel de reflux mai putin periculos, adica nu ajunge sa vomite.

asta e.

ai da ce dracu va certarati voi pe aici si a naibii exact in lipsa mea ca mie imi place sa intru in dispute din astea dupa care fiecare ramane cu parerea lui....
alo nu va mai suparati ca oricum fiecare face cum vrea, unii cu tot cu acces la informatie face cum ii tuna, sau cum ii permite starea financiara sau starea de sanatate... asa ca nu mai fiti rele fetelor si nu interpretati gresit, ca si eu uneori ziceam ceva mai mult din gluma si a fost caz cand cineva a crezut ca e serios... hai ma ca nu avem de facut copii impreuna, doar de crescut... si de stat la barfa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, iti spun cum incerca mama sa ma incurajeze cand m-am speriat cu icterul Evei: gandeste-te ca acest copil e un dar de la Dumnezeu, asa ca bucura-te de fiecare clipa. Pe mine mai mult ma enerva atunci, dar acum ma simt un pic rusinata.
Cine m-a speriat? Tot netul unde aflasem ca daca nivelul bilirubinei e mai mare de 4 e grav si daca atinge 10 lasa copilul cu sechele (ca se declanseaza cel nuclear). Imagineaza/ti panica mea cand Evei i-a iesit 9,4! Ulterior, pediatra mi-a explicat ca la niv 4 al bilir se cunoaste icterul la copil (se ingalbeneste), iar cel nuclear se declanseaza la 15 sau 20 la prematuri.

Tot asa cu eruptia de pe fata fetei: pediatra mi-a spus ca e dermatita atopica, iar 4 zile dupa, cand am ajuns la dermatolog (dar fata nu mai avea nimic), dermat. mi-a spus ca nu ar fi trecut asa de repede daca era dermatita atopica si mi-a recomandat sa gandesc pozitiv!
De ce ma panicasem? Pt ca tot pe net citisem ca dermatita atopica nu trece niciodata si mi se rupea sufletul cand imi vedeam fetita plina de bubite.

E tare greu sa ti piept atator prejudecati, cand la tot pasul te intreaba cate o vecina, mama de viitoare cumnata (asistenta medicala) daca i-ai dat suc de portocale copilului, de ce nu ii dai ceai de musetel sau sa nu cumva sa ii dai musetel, ci ceai de chimen, imbraca copilul bine, trage-i caciula pe ochi, mai pune-i una ca prea bate vantul, fa-i baie cu apa fiarta sa iasa rosu ca racul etc.

Si eu am de gand sa merg pe mana pediatrei privind diversificarea. Cel putin, nu o sa imi pot reprosa ca "am facut experimente pe propriul copil" (mama)

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aaaa si inscrieti-ma si la cazutul parului... e toata casa numai par... sant disperata, am zis ca ma duc sa-mi iau ceva vitamine ca raman cheala....

ylilimic te ador... nu stiu cum dracu faci ca eu cred ca eram la nebuni... a mea doarme toata nopatea si eu tot ma plang si ma rog sa ma vad macar la 5 luni ca parca atunci viata e miere si lapte... dar la tine.... moama lasa-ma ca mor!

bai si apropo de romania inapoiata... hai ca fetele din romania au fost cele mai fericite cand fiind gravide vedeau copiii fiecare saptamana la eco, pe cand cele din afara nici macar duphaston nu luau pentru ca nu le baga nimeni in seama pana la nu stiu cate saptamani, asta e selectia, adica daca tine sarcina e bine, daca nu - nu era samanta buna.... deci atunci noi cele din roamania eram fericite ca vedeam copii la eco, iar cele din afara nici nu visau la asa ceva.... fiecare are avantaje si dezavantaje... si recunosc ca chiar santem in urma in multe privinte, in alte privinte - nu dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam noi intre noi, ce mai... o sa traiasca copii nostri in dezvoltare... noi... traim asa cum am prins si noi vremurile si pe unde le-am prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MIHA, imi vine sa rad cand citesc ultimul tau paragraf... Ieri ajung acasa cu David din oras, il dau jos cu scoica din masina ca ma gandeam ca mai plecam undeva si nu bag masina in curte si, hop, trei vecine. Era o caldura de groaza (acum bate vantul, s-a mai temperat) dar vecinele de peste drum nu-mi dadeau pace, ca de ce nu pun copilului caciula in cap, ca raceste, bla bla bla. Le-am ascultat, le-am spus ca lui bebe ii e foame, si am intrat in casa. Ce sa le explic ca daca transpira ii e si mai rau? Ca doar is femei cu experienta, ma pun eu cu ele? La noi astai-i refrenul: "imbraca-l bine, sa nu raceasca" si "indoapa-l bine, sa nu moara de foame".

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele!

Kateryna, e haios tareeeeeeeeeeeee Anelin!!

Acum vad ditamai discutia cu diversificarea (apropo catalina, eu inteleg de ce te-a deranjat mesajul aelitei - si eu am simtit cam aceleasi lucruri citindu-l). Sa va propun un alt "subect" de controverse - veti da borcanase???? Ca noi vom incepe la 4 luni, si in lipsa de alimente bio vom da intre 4-6 luni exclusiv borcanase. Sa vedem ce ziceti de asta.

Apoi, Shine, Capraru e si reeditata si modificata. El scrie intre 3-4 luni de diversificare dar mentioneaza si ca tendintele actuale sunt de a incepe diversificarea dupa 4 luni.

Eli
, noi avem, leagan Primii Pasi, suntem multumiti, dar cred ca bb nu va sta prea mult in el pt ca nu va putea sta in fundulet (am pus fetita unei prietene de 9 luni si nu-i placea in pozitia aceea de scoica).

Legat de scoica, noi dupa 4 luni vom folosi scaunul vechi al Taisiei de 0-18 kg care are si pozitii intermediare.

Ioanaradu
, noi vom face acum trecerea pe Topfer. Pt ca e dezastru cu Humana - au reaparut colicii, face kk cu mucus, are gaze.

Adela
, te inteleg f bine cu garderoba...eu la botez m-as infasura intr-o patura, sa nu0mi vada nimeni suncile. Ma simt groaznic, ma uit in oglinda si nu ma recunosc. Unde n-am fost grasa in viata mea acum m-a luat una bucata depresie..si cu alaptatul asta nu pot tine nici regim iar Eva e disperata dupa titi. Cum laptele praf il refuza chiar nu-i pot taia ratia de lapte de la mine.

Lili
, si eu ma intreb cum l-am facut pe bb2 cu duracell 1 in dotare. dar uite ca l-am facut si in cu totul alte circumstante l-as face si pe al treilea. sunt defectaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

va pup

Mergi la inceput

LIUDA, fetelor, fie vorba intre noi, eu as fi preferat sa nasc afara, la minunata experienta de cinci ***** stele (cu minus) pe care am avut-o in maternitate. Iar mai mult de cinci ecografe n-am facut, hi hi, ca pe ultimul nici nu l-am platit ca am taiat-o in spital sa nasc! Atata paguba sa aiba doctorul ala, daca tot m-a lasat cu ochii-n soare!

CATALINA, din pacate mult te amarasti singura. Stiu, caci si eu am zile de-astea, in care am senzatia ca toate se prabusesc pe mine, ca totul se duce de rapa, ca nu mai vad nici un viitor, nici ca familie, nici ca si cariera. Si d cele mai multe ori toate astea sunt doar in mintea mea.

Doamne, bine ca macar barbatii nu sufera de PMS, ca pe mine, una, ma termina!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gio

Adela
, te inteleg f bine cu garderoba...eu la botez m-as infasura intr-o patura, sa nu0mi vada nimeni suncile. Ma simt groaznic, ma uit in oglinda si nu ma recunosc. Unde n-am fost grasa in viata mea acum m-a luat una bucata depresie..si cu alaptatul asta nu pot tine nici regim iar Eva e disperata dupa titi. Cum laptele praf il refuza chiar nu-i pot taia ratia de lapte de la mine.

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Na, poftim, alt motiv de depresie si suparare care ne bantuie pe toate! Shuncile!

GIO, micuta a fost pe Humana HA? Inainte avea colici si gaze de la Humana 1? Eu ti-am mai scris, mai am doua cutii de HA si ma intorc la Nan 1, apoi 2. Reactii a avut si cand am trecut de la 1 la HA, asa ca ma astept si la viceversa, om trai si om vedea.

Cat despre borcanase, dati cu roshii, ridichi si ceapa verde (vreau salata deseara) dar eu am sa-i dau borcanase, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,si eu l-am scos azi pe al meu fara caciula...si tare mult i-a placut.

Marina,tu te plingi de 90ml?Si la mine e cam pe duca,am scos mai nou doar 50ml.Macar bine ca am avut pina la 3 luni sa-i dau ca altfel ma simteam vinovata ca nu am incercat.

Cleopiciu
,e o frumoasa Daria cu mot in frunte.

Liudo,ma gindeam eu ca e putin totusi 4 mese de 150ml.Al meu baga mai nou 5 de 150ml,deci e ok,zic eu.Si eu il cam suspectez de reflux,dar n-am vrut sa merg acum la dr ca mi s-a parut o perioada cam rea...adica cam multi bb-i cu probleme.Simteam ca imi spune ceva de rau si am zis ca mai bine merg saptamana viitoare.Acum parca nici nu mai vomita asa rau.Control ii fac oricum,sa stau linistita.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput