Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

asa lili, mai zi, ca aproape m-ai convins sa fac bb2, indiferent cat de greu pare.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Hop si eu.

Diversificarea: la Alex am inceput la 5 luni cu supita de morcov, pentru ca avea diaree si nu ma puteam risca la suculet. Pe ala l-am bagat ulterior. Alex era grasut si cereale nu prea a pupat deloc, dar nici nu le voia pentru ca nu voia nici laptele praf. I-am dat cu tipul covrigi sa rontaie, biscuiti, ii puneam cereale de orez in piureul de morcovi. Stiam pe vreamea aia o gramada de chestii, am cam uitat- asa ca acum o sa ma gandesc din nou. Dar nu ma grabesc: la copilul alaptat exclusiv nu este nici o mare graba sa treci la diversificare in prim ele luni. Totusi, s-ar putea sa-i dau o lingurita de suc de portocale, nu dati cu piatra, pentru ca pediatra mi-a zis ca pot sa incerc pentru a combate constipatia.Nu cred ca dintr-o lingurita se va intampla mare chestie, dupa cum nu cred nici in chestia ca introducerea devreme a altor alimente da efectele alea pe termen lung: cred ca efectele sunt in primul rand pe termen scurt - alergii si dureri de burtica. Daca copilul primeste fara a fi fortat si nu are tulburari digestive sau alergie, eu cred ca este ok.

cand il cresteam pe Alex citeam o carte americana de crescut copii unde nenea respectiv (doctor pediatru si tata a multi copii - vreo 7) spunea ca este timpul sa introduci alte alimente la BB cand se uita curios cand te vede pe tine mancand si daca intersul se mentine dupa ce ii dai sa se joace cu o lingurita. Ma rog ,mai sunt si alte conditii: reflexul de a scoate cu limba mancarea sa se fi diminuat, sa stea cat de cat in fund si sa apuce cate ceva cu mana.

Concluzia: flexibilitate. Puteti aplica orice carte, dar urmariti si reactia copilului.

Livia, mami de Alex (10.11.2002)si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lili draga nu stiu cum rezisti dar pe mine m-au lasat nervii. Alexia e virusata de joi si ne-a dat si mie si la bb. de atunci este absolut infioratoare. Nu te intelegi cu ea. Bb e pe Augmentin, Alexia pe Klacid.
Cat despre diversificare intrati pe contul comun ca va pun o carte de diversificare cu retete pe care am primit-o de la o mami de mai iunie 2005.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by kateryna

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070410&ctime=225442" target="_blank">Mi-am schimbat coafura. Va place?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Kate e vreo aluzie fina la subiectul "cazutul parului" ...vad ca se plang fetele pe aici de asta... hai ma kate ca n-om raman chiar chele chele...sa ne punem peruci

Mie inca nu-mi cade, desi am un par sensibilos - v-am mai zis ca am folosit preventiv o crema de la Plafar "Crema contra caderii parului"

In alta ordine de idei, sunt convinsa ca atat Aelita cat si Adinsuh sunt fete prea dashtepte incat sa nu inteleaga si sa nu accepte ca putem avea si pareri diferite...
Eu nu m-am simtit jignita citind mesajul aelitei pe de o parte iar pe de alta inteleg si problema si starea delicata a Catalinei

Si apoi parca aveam o conventie...cine se supi i se taie nasul!!!

Io va iubesc pe toate asa cum sunteti!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Alinuk

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

AM pus citeva poze cu

PRINTESA MEA DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

KATE, ce haios e Anelin!hahaa

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cleopiciu, Daria e scumpa tare, ce mot are!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cleo, Anelin a zis ca s-a hotarat. Se insoara cu Daria.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

multumim ELI!!!

KATE ,ce dulci e Anelin ,UN PUPIC DE LA DARIA

Mergi la inceput