Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,eu zic ca nu trebuie sa tii cont de varsta care ar fi trebuit s-o aibe daca se nastea normal.Acum are varsta care o are si gata.Poate la inceput,in prima luna sa fi contat ca era prematur,dar acum e un copil normal.Al meu e nascut dupa termen,dar nu il consider mai mare decit e.Data nasterii e una si in functie de aia evolueaza mai departe.Asta e parerea mea si din ce am mai citit pe aici.Altfel te zapacesti de cap cu atatea date.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Of, DANA, chiar ca sunt zapacita, dar sa stii ca nu pot spune ca a recuperat handicapul, totusi, sunt aproape doua luni!
Din pacate, nu a crescut ca Fat-Frumos. Ma duc, ca-mi cere biberon, sa vezi ce sunete scoate mai nou!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cristiana, uite aici ceva. Sper sa te ajute.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cristiana si eu cred ca trebuie sa iei in calcul data la care s-a nascut..desi in greutate o fi luat el mai putin in primele 2 luni organele lui s-au dezvoltat afara din burtica in perioada aia,intr-un alt ritm decat daca ar fi fost in burtica.Si trebuie sa te iei dupa gradul de dezvoltare,nu dupa numarul de kilograme.Ce eu daca am nascut la 4,5 kilograme ma apuc mai devreme ca suntem deja fete mari?
Aelita nu vreau sa creez o noua polemica dar cu parere de rau iti spun ca m-ai dezamagit.Ma asteptam la o reactie mult mai .."pacifista" din partea ta.Bune sau rele pana la urma sunt deciziile noastre si ale altor cateva milioane de romani si nu e frumos sa jignesti asa o tara intreaga ca suntem niste inapoiatiEu de ex mi-am permis sa petrec destul timp pe net si sa ma documentez,am o pediatra care a lucrat ceva vreme in Canada si se pregateste sa plece in vara in Franta,nu e chiar vreo baba ramasa cu idei de la 1900 toamna.
Iar studiile alea pe care le amintesti in primul rand nu pot fi 100% obiective..bolile ficatului/rinichilor vin c urmare intregului regim alimentar si e cam pretentios spus ca fix morcovul ala dat la 3-4 luni l-s imbolnavit.Poate la fel de bine sa fie oul de 7-8 luni sau ciocolata de la 1 an sau votca aia ieftina din clasa a 8-a in spatele scolii.
Iar in al doilea rand,asa cum remarca cineva pe for mai de mult..studiile difera de la regiune la regiune.Ca intr-adevar un strainez crescut numai cu produse verificate si rasverificate si care respecta toate normele posibile o sa se imbolnaveasca sigur cand o sa manance rosiile lu nea' Ion care a pus un sac de azot pe pamant ca "sa se faca mari" fara sa-i spuna nimeni ca trebuiesc respectate anumite doze.Nea Ion care le manananca in fiecare il doare in basca...organismul lui s-a obisnuit de mult cu ritmul asta de viata.Si-mi place sa cred ca nu suntem o tara de bolnavi/mutanti...asta e evolutia..de la un singur Adam crescut in conditii de mediu diferite au rezultat cateva miliarde de oameni fiecare cu particularitatile lui.

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Asa..si am mai gasit ceva interesant pe net. ca tot ziceati cat ar trebui sa ia bebeii nostrii in continuare. Aveti la fiecare luna, cate grame si cati cm ar trebui sa ia un bebe.

• Varsta (in luni)/ Cat castiga greutate pe luna/Cat castiga inaltime/luna

• Prima luna/750-1.000 g / 4 cm

• 2 luni/800-1.000 g/3 cm

• 3 luni/800-1.000 g/3 cm

• 4 luni/450-600 g/ 2 cm

• 5 luni/450-600 g/1 cm

• 6 luni /450-600 g/1 cm

• 7 luni/ 240-300 g/ 1 cm

• 8 luni/240-300 g/1 cm

• 9 luni/240-300 g/1 cm

• 10 luni/230-280 g/1 cm

• 11 luni/230-280 g/1 cm

• Un an/230-280 g/ 1 cm

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetele!

Bai v-am visat pe toate, se facea ca eram la o petrecere si eram toate cu bebei si tatici. Mai ales pe Liuda am visat-o, care a si luat-o pe fie-mea din carucior in brate!Liuda erai imbracata in verde mama.

Catalina eu zic ca nu are rost sa te stresezi, fiecare face cum crede mai bine pana la urma (chiar si tu). Sunt de acord cu Aelita si Dana totusi, si la mine in UK sunt procedee standard pentru orice si toti doctorii spun aceleasi lucruri. Mie mi se par utile sfaturile de pe forum.

Cristiana si eu ma gandeam ca tine,fata mea e mai mare cu doua saptamani de fapt! Ca a intarziat. De aia are 8 kile si ceva. Oricum nu pot sa incep diversificarea cel putin doua saptamani, am botezul sambata si saptamana viitoare doua vaccinuri asa ca nu vreau sa incep cand e stresata. Si cu soacra...zi ca ea si fa ca tine

Alinuk sunt frumoase cadourile, mi-ar placea sa primesc si eu asa ceva. Eu i-am luat nasei o poseta si un album foto (eu am doar nasa, sac!)

Acuma ma duc la blidele mele, vine diseara nasa din Romania! De fapt e prietena mea cea mai buna din facultate, am stat 3 ani in aceeasi camera la camin. Abia astept sa o vad.

Va pup, am gaina pe foc.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Va rog frumos sa nu va certati cat sunt eu plecata. Asta e un forum de discutii, toti ne punem parerea, si fiecare face cum crede. Deci sa fim de acord ca nu suntem de acord si gata!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata

La multi ani sarbatoritelor zilei

Eva Sofia, bb de Laura Ionescu

Adriana Maria, bb de Gabriela s

Iarina Elisa, bb de Anis

Lizuca, bb de Miciurin

Multumim fetelor, pt complimente.
Gio, chiar ma intrebam pe unde bananai ca nu -ti mai vazusem scrisul deloc.Ce insinueaza Eva cu degetelul ala?ingeras scump

Romaria, imi dai mie palarioara ei roz?

Lore, scumpic tare Roni, cum sta el la poza, m-a omorat.Acele albastru e un leagan?as vrea sa-i iau si lui pisoi , sunt in documentari, Roni sta in el, ii place?are mai multe feluri de leganat?

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da, desigur este un forum de discutii si de aceea si eu le-as vrea discutii nu indicatii pretioase pe care sa facem bine sa le urmam ca stie strainatatea mai bine. Zice bine Adriana, trebuie luata in calcul si zona unde creste copilul.
Nu demult citeam tot aici discutii despre Vigantol in care se vorbea ca s-au facut studii pt el in Germania si nu se aplica in Romania. Acum cum de merg alea din toata lumea in ceea ce priveste diversificarea?

Da, probabil ca sunt foarte autocritica. E singura critica pe care imi permit sa o fac.
Si cum probabil ati auzit si voi, tonul face muzica, pe mine asta m-a deranjat, nu ceea ce a spus sau face Aelita. Fiecare cu treaba lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
Incerc sa recuperez din urma ,noi ne-am simtit tare bine de Pasti am fost la bunici si la strabunici ,strabunica Dariei a vzut-o pt. prima data si a fost tare fericita ,are draguta de ea 97 de ani..
Ma bucur ca v-ati simtit bine de Pasti si bebici au fost cumintei ....,imi pare tare rau de bebici bolnaviori sa dea DOAMNE DOAMNE sa se insanatoseasca repede,ca este cel mai groaznic sa-ti vezi copilul bolnav..,am vazut poze sunt tare scumpi ,pupici la toti bebici si la mamici....
CRISTINA un copil nascut prematur nu este prematur toata viata ,el in citeva luni isi revine si Daria e nascut prematur ,37 saptamani dupa dr, dup mine si stiu sigur au fost 36 saptamani .intradevar la inceput papa mai putin ,nici acum nu papa cit ar trebui sa papa ca tot era vorba de mese ,are 5 mese de 150 ml,lasa copilul in pace si nu te mai gindi ca ar trebui sa aibe 2 luni,are ct are 3 jumate ,de 3 jumate el maninca nu papa de 2 luni (daca intelegi ce am spus),sper ca nu te-am suparat ...
Eu am vzut in spital copil care a papat lapte de vaca si era plin de bube ,saracutul ,facuse alergie ...deci spunei soacreui tale ca tu iti cresti copilul cum crezi tu ca-i mai bine si incerci sa-i dai ce-i mai bun ....
Am fugit ca plinge!!!!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260

Mergi la inceput