Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe luni:

Eva Sofia de laura_ionescu

Adriana Maria de gabriela_s

Iarina Elisa de anis

Lizuca de Miciurin

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna fetili!

Raportam o noapte dormita de la 22 pina la 7.
Nu l-am mai trezit la 5 sa manance si a dormit bine mersi pina dimineata.Acum a halit 140ml si l-am pus in patut.Culmea e ca adoarme singur dimineata,dar seara trebuie tinut in brate neaparat.
Asta e,cite un pas in fiecare zi si e bine.

Vad ca diversificarea e subiectul zilei.Eu subscriu la ce-a spus Aelita,e mult prea devreme acum.Sunt inca in faza de documentare,dar pina la 4 luni n-am de gind sa-i dau nimic pe linga lapte.Urmeaza sa intreb moasa si va mai scriu pe urma.
La cele care alaptati,se stie ca pina la 6 luni nu se da nimic altceva,iar la cele cu formula intre 4 si 5 luni se incepe treptat.Dar fiecare face cum crede si decide pentru puiul ei.

Romaria,vazut pozele cu printesica ta...e o dulcica cu palariuta roz,iar in rochita e superba.Un pupic de la Lucas...si de la ma-sa ca nu ma pot abtine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

HRISTOS A INVIAT!

fetelor cine ma ajuta si pe mine , ce trebui sa contina adeverinta data de angajator
pentru depunerea dosarului de indemnizatie ptr. cresterea copilului ca astia nu stiu sa mi-o
faca si cred ca ma duc degeaba cu dosarul , cererea mea catre ei am facut-o , dar stiu
ca trebui sa mi se dea o adev. de la servici ........cine a depus ma ajuta si pe mine va rog

pup fetele

Mergi la inceput

Eli, frumoasa "vacuta".
Legat de diversificare, eu o sa aplic in mare aceasi schema ca si Adinush. O sa incep mai intai cu legumele tot pe principiul ca pe urma s-ar putea ca dupa fructe sa refuze legumele. Oricum, noi incepem diversificarea in iunie-iulie (adica la 5-6 luni). Pana atunci papam laptic.
Alinuk, frumoase cadouri ati luat pentru nasi. Scoica, noua ne-a ramas mica de ceva timp, dar cum noi nu mergem prea mult cu masina nu ne grabim sa luam alta. Oricum, am zis ca o sa luam un scaun de masina grupa 0+ parca ( de la 0 la 13 kg-se regleaza spatarul.
Dana, pai sunt putin mai mari ca sa-i purtam macar 3 luni. Ca astia sunt cam pana la 6 lunisoare.
Gio, ingerash am inteles ca e, dar cu semne din astea obscene de acum? Al meu asa tinea intr-o vreme degetele cand mergeam pe strada si se uitau oamenii ciudat la noi.
Romaria, ce palariutza mamoasa aveti. Si Rianna e o dulce.
Sraluca, bine ai revenit!

Si ...www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070410&ctime=183223" target="_blank">asa o topesc eu pe mami cand imi arat dintisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Hristos a inviat!

Am intrat repede sa va spun ca avem poze in vacanta la bunici, botez si la scaldat

La mai multe lunite la fetite, Eva Sofia, Adriana Maria, Iarina Eliza si Eliza Ioana!

Am o gramada de treaba asa ca mai vb zilele urmatoare.

Va pupic!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Monykk, e un formular standard pe care il iei de la serviciu alocatii si il completeaza la tine la servici.

Mergi la inceput

Monykk, uite www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-indemnizatie.PDF" target="_blank">aici adeverinta tipizata pentru completat de catre angajator.

Mergi la inceput

Si pentru cine mai are nevoie www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49" target="_blank">aici gasiti diferite formulare ptr cerere alocatie, trusou, indemnizatie, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, iar te ineci in autocritica, iubita, si nu e cazul. Nu cred ca gandeste cineva rau despre tine, iar faptul ca avem privilegiul de a ne avea una pe alta pentru a discuta lucrurile care ne preocupa ne da posibilitati in plus de a afla raspunsuri la intrebarile noastre.

Masajul n-o sa-i placa lui Matei o buna bucata de vreme, nu te astepta sa-ti zambeasca fericit in timp ce tu ii indrepti gatul. Daca crezi ca te ajuta, apeleaza la un profesionist, care in cateva sedinte il va familiariza pe Matei cu miscarea, si te va invata si pe tine cum sa faci.

Eu nu mai alaptez de multa vreme, dar totusi David e inca micut, teoretic el acum implineste doua luni, asa ca arte dreptul sa ceara de mancare.

AELITA, eu nu am de ce sa ma precipit cu diversificarea. Am intrebat de cateva ori, si nimeni nu mi-a raspuns, tin cont de varsta lui reala (3 luni si jumatate) sau de varsta lui ca dezvoltare (2 luni)? Ca sa impac capra si varza, noi o sa incepem cu cerealele pe la 6 luni, adica 4 luni si jumatate varsta echivalata.

ALINUK, frumoase cadourile si felicitarea, noi am brodit-o cu nasii acum, de Pasti, le-am luat o planta pe care si-o doreau de multa vreme. Ar fi costat 200 RON, dar doamna de la la firma, care e aici la doi pasi de casa noastra, mi-a zis ca poate sa negocieze, si s-o lase la 150. Am batut palma.

Cu scoica nu stiu ce sa-ti spun, eu vreau sa-i iau mai incolo lui David un scaun de 0-18 kg, merge pana la 4 ani si e mai confortabil decat scoica. Ma atrag modelele de la Kids-im-sitz, binenteles ca mor dupa modelul cu Ferrari!

GIO, noi ne mai chinuim cu laptele HA pret de doua cutii pe care le am pe stoc, dupa care ne intoarcem la formula normala. Eu sunt multumita de felul in care evolueaza cu NAN, copilul nu e deloc "pufos" si are un tonus nemaipomenit.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Apropo de diversificare, eu o sa am in primul rand de luptat cu familionul, mai ales cu soacra-mea cea inteligenta, care refuza sa bage la bibilica ca laptele de vaca nu e varianta optima pentru copil. Imi vine sa mor, ori de cate ori vine, isi da ochii peste cap si-mi spune cu ce si-a hranit copilul care acum nu mananca nici o leguma gen mazare, fasole verde, gulie.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput