Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
Messa spune:
Dana, pai daca-si trage bibiroiul e clar ca baietul stie ce vrea, nu pierde vremea cu prostii si cerculetze ca a mea! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Mamicile spune:
Am pus citeva link-uri utile la inceput.Sa va uitati peste ele si daca mai aveti altele sa le adaugam pe prima pagina sa le vada toata lumea.
Daconst
gio spune:
Revenim,
Vazut poze cu bbi haiosi! dar v-ati intrecut la pozat, nu gluma!!!
am citit tot, sa vedem daca mai stiu ce si cui sa raspund:
monu, roandre, imi pare rau ca v-ati imbolnavit toti. multa sanatate!!
monu sa stii ca in colectivitate se va imbolnavi; insa a mea se imbolnaveste in acelasi ritm si acasa, vorba mihaelei. poate incercati niste siropele pt imunitate sau ceva asemanator. eu am trecut maimutzica mare pe tratament homeopat si la ultima raceala nici nu s-a cunoscut ca e, si eva n-a avut timp sa ia ca a trecut ff repede. plus ca o tin cu masca in primele 3 zile de la debut. si in general, o izolez cum dau primii mucisori, si stranuta, pt ca atunci e cea mai contagioasa.
messa, fetitza ta e precoaca rau cu cerculetele! sa-i fie de bine!
alinuk, sa stii ca si taisia are lego asa si se joaca cu el de la un an jumatate si pana in prezent. e f fain.
felicitari pt bblusii botezati! ne vine si noua randul, dar pe 21 aprilie.
alinatxa, n-am reusit sa vad pozele cu voi in parc,imi da nu stiu ce eroare.
daca aveti vreo solutie pt trecut astenia de primavara spuneti...
eu ma cam oftic cu laptele asta praf, am renuntat la ha ca ma albise si nu-l manca...de la asta normal face moale, cu mucus, ma rog. acum am cumparat topfer sa dau copchilul peste cap de tot daca tot m-am apucat :D. dar am tot intrebat si nu e singura care nu tolereaza humana asa ca renuntam, cu parere de rau.
Ne vedeti si pe noi aici si o sa mai punem poze, speram.
aelita spune:
dianamizzi,aoleeeu cat de frumoase sunteti amandoua!!!!
catalina,nu te panica,parca vad ca astia vad suflu sistolic in tot.stai cuminte pana iti spuen cardiologul.mi se pare cam pripit diagnosticul!
cat despre diversificare,eu am tot spus,voi faceti ce vreti,ca in romania vad ca e la moda sa se inceapa mult prea devreme.daca voi credeti ca e mai importanta diversificarea decat ficatelul si rinichiul lui nedezvoltata,cum vreti.nu e critica,pt ca stiu ca asa sunteti sfatuite si probabil asa as fi facut si eu daca as fi trai unde toata lumea in jur da mancare la copii sub 4 luni.dar peste tot am citit ca noile investigatii(si noi nu inseamna anul 2000,ci muuult mai demult,dar la romania va trece suta de ani pana ajunge) spun ca nu e voie mancare pana la 4 luni.normal pana la 6,dar se mai dau la 4 luni cereale.etc..in diferite situatii.
de ce ii luati asa repede laptele si ii bagati mere?chiar credeti ca merele si morcovii astia fac asa minuni? o sa aiba timp toata viata sa roiada la ele,pe cand cu laptele nu se maiintalneste.
si ,peste toate,v-am zis,sunt in pericol rinichii si ficatelul si stomacul inca nedezvoltate pe deplin!
nu te supara pemine,ca in niciun caz nu e o critica la adresa ta,stii ca nu,e la adresa pediatrilor ,si un apel catre voi ,mamici,nu sa ma credeti pe mine,ci sa investigati.cautati carti straine,sau sa va mai spuna mamicile din afara ce si cum.
de ce sa riscam sa iivedem acum frumosi si grasunei si cand vor fi mari sa aiba probleme cu una cu alta? cum ii alimentam acum se va vedea cand vor avea si ei varsta noastra.
si iarasi amintesc,NU OU PANA PE LA 9 LUNI !! ca e iarasi o practica binecunoscuta in romania.
valabil si pt adela,marinar ce am scris mai sus.
vedeti ca a pus si daconst link cu divesificarea! vad ca si in romania ce si ce se cunoaste.nu inteleg de ce pediatrii nu sunt toti de aceeasi parere si fac tot de capul lor ca de obicei cu toate.
o sa pun si eu la semnatura,dana,linkul ala sa il vada toate fetele .
monu,multa sanatate lui bebe!!! sa va faceti repede bine!
dianamizzi,aiai toata lume incepe cu cereale,si daca exista copii carora nu le plac legumele e pt ca asa sunt ei,nu din cauza cerealelor.se incepe cu cereale,dar cele fara gluten.pt ca ele sunt suportate intai de organism,stomac,rinichi..legume mai tarziu,ia-te dupa cum iti spun medicii de acolo !
CAPRARU ALA E NEBUN! Numai aberatii am auzit despre el si cartea lui.in ce an e scrisa cartea aia? sa-i dea foc si sa se mai documenteze ca e in urma rau cu investigatiile in medicina,saracul.
roandre,wow ce grasunel e bebe brava!!
mady hehe eu manac mereu dulciuri,prajituri,inseamna ca de-aia nu o fi constipata .doar de doua ori s-a intamplat in 3 luni.
eli hahaa nu stiam ce vacuta ne arati!! haha ce misto e!1
vad ca si la romaria,prin canada,diversificarea se face tot dupa 6 luni.
mai fetelor,chiar asa tampoiti nu or fi astia toti.nu inseamna ca ii copiem ,dar aia au facut niste investoigatii,probabil in romania nu au avut bani sa le faca,se stie de ce,dar macar sa caste ochii si pediatrii astia la noile descoperiri.
www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.
aelita spune:
romaria ti-am vazut minunea de fetita cu puiul galben!! e scumpa foc !
uite aici ca sa iti apara si la tine la semnatura intr-un cuvant,care sa conduca la poze,copiaza ce e mai jos,dar apropii cele 4 paranteze drepte pe care eu le pun acum cu spatiu ca sa poti copia :
[ url="http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0" ] Rianna[ /url ]
apoi dai PASTE la semnatura de la profil,asa cum ai facut pana acum.
www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.
sraluca spune:
HRISTOA A INVIAT!!!
Ne-am intors si noi. Acum fug la bibe. Va mai scriu
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
marinar spune:
neata
alinuk eu m-am muls ieri si am fost ff dezamagita: am scos 90 ml din ambii sani. si ce ma enerveaza e ca dimineata sunt ca niste mingi si am si noduli si ma si dor. ma gandesc ziua oare cat am? oricum eu ii mai dau emmei completare cam 100 ml. intr-o sapt a luat doar 100 g. am cantarit-o ieri si avea 5600 g. sper sa fie ok.
aaaaa, ff frumase cadourile. si noi am cumparat ieri. trebuie sa merg eu sa-mi iau de imbracat si nu stiu ce, inand cont de faptul ca sut cat o balena.
dana asa am patit si eu. inainte imi faceam pr ca papa prea mult, iar ieri i-am lasat bibe cu 210 ml cat am fost nli plecati, de papat a papat tot, dar a vomitat toata seara cate putin.
LA MULTE LUNISOARE:
Eva Sofia bb de laura_ionescu
Adriana Maria bb de gabriela_s
Iarina Elisa bb de anis
Lizuca bb de Miciurin
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Neata fetelor. Capul meu deja se invarteste si nu e decat 7 jumate dimineata. Am citit pe aici atatea pareri ca nici nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa il tin pe lapte pana la 18 ani. Multe dintre voi zic sa ii diluez sucul de mere. Capraru zice ca numai daca copilul nu primeste. Asistenta nu mi-a zis nimic (si in general ce mi-a zis ea asa a fost, v-am zis ca am incredere in asistenta mai mult decat in dra). Dupa cum v-am zis, am de gand sa ma iau dupa asistenta pentru ca daca e ceva in neregula cu Matei, pe ea o sun.
Oricum, am reusit sa gasesc la CMU programare pt azi asa ca ... sa vedem ce ne zice si asta. E alta decat tuta aia de am mers data trecuta si ma punea sa il umplu cu ceai.
In alta ordine de idei, aseara am plans si eu si ta'su la masaj. URLA! Si apoi ma cearta din urlete asa, e nashpa rau. Imi e o mila de el, ceva de speriat. Dar ma gandesc ca e spre binele lui. Mi-a aratat dna asistenta si cum sa ii fac gimnastica cu mainile. Sus jos, si din picioare. Le respect acum cu sfintenie, ca abia astept sa stiu ca i-a trecut.
Cristiana, si fetele, ca tot vb de tinut in fundulet: asistenta de la policlinica mi-a spus ca acum este etapa cand copilul da sa ridice capul si umerii dar sub nici o forma sa nu il tin in fund. Acum ... fiecare cum crede, eu nu il mai tin in fund.Bine, il tineam de umeri dar ... .
Cristiana, daca se trezeste noaptea poate nu ii mai ajunge laptele, tu ii dai san ca nu mai tin minte. Daca ii dai bibe, vb cu dra ta, poate tre sa il schimbi cu unul mai consistent. V-am zis ca mi-e mi-a zis asistenta sa ii dau cereale NUMAI daca incepe sa se trezeasca noaptea.
Alinuk, intr-adevar, peste tot scrie ca daca alaptezi, nu e nevoie de diversificare pana la 6 luni. Am citit si in Capraru.
Aelita, nu i-am luat laptele, am bagat mere pe langa. Si consider, in prostia mea personala ca "nu se mai intalneste cu laptele" daca tu ca parinte favorizezi asta.
Mai fetelor, va admir ca puteti emite atatea teorii pe care le-ati studiat, cu atata siguranta. Recunosc cu rusine ca nu am facut asta, probabil a fost prostie din partea mea, dar aici in Romania asta inapoiata eu consider ca tre sa fac asa cum imi zice medicul. Asa cum ziceam mai sus, mai ales avand in vedere ca la ea ma duc cand o sa aiba ceva. Eu nu ma consider destul de invatata ca sa refac eu regulile ce mi se dau si nici sa emit altele. Tot ca inapoiata si ca proasta ma intreb, oare de ce nu suntem o tara de handicapati fizic daca tot e asa nashpa si cedeaza toate organele cand introducem alt aliment? Sa nu imi ziceti ca sunt spitalele pline. Asta e pt ca isi sparg ficatii cu mancari, bautura si altele cand sunt mari. Dar din nou ... cum suntem cu o suta de ani in urma ... asteptam strainatatea si studiile alea facute de medicii americani sa ne spuna daca o fi cum cred eu sau nu. Pana atunci ...
Aelita, probabil ca nu ai intentionat o critica la adresa mea dar sincer tonul m-a facut sa ma simt ca un rahat din Romania care nu stie de capul lui. Dar lucrand cu strainii ar fi trebuit sa ma obisnuiesc deja ... ce o fi in capul meu.
Sincer in ultimele zile pt mine forumul a fost destul de distructiv pt moral. Atatea pareri si atatea argumente pro si contra acelasi lucru ca pur si simplu mi se invarteste capul. Stiu ca fiecare tre sa faca ce si cum crede pt copilul lui dar ... Stiti si voi ca atunci cand auzi atatea incepi sa iti pui tot mai multe intrebari. As vrea sa am tone de timp sa studiez. Sincer, ieri am facut un dush in 5 min. Cand sa am timp sa stau la birou pe net?
Probabil ca am nevoie de o pauza.
Hai sa fiti sanatoase si voi si bebeii.