Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
aelita spune:
vesti !
a venit acum 5 minute stapana pisicii!! a gasit-o nepoata-mea prin cartier si a adus-o la mine .a venit cu un catelus latos caruia nu i se vedeau ochii.
mi-a spus ca e f batrana pisica si ca a cazut de la etajul 2.nu prea am inteles cand .
i-am dat adresa adapostului de animale,si s-a dus dupa ea ,e aici aproape.
pana la urma,s-a grabit barbatu-meu sa o duca.sper sa i-o dea inapoi.daca stiam...
dar ieri a intrebat nepoata-mea peste tot,prin blocurile vecine.
mi-a spus o chestie: ea sta tot la et 2 ca si mine,si are usa pozitionata LA FEL.de-aia biata pisica se asejase la mine p epres cu asa incredre,si de-aia nu se speria de catelul car eo latra pe sub usa,o fi zis ca e ala mic al lor.
pt ca eu nu am priceput de ce s-a asezat chiar pe presul meu,de ce pe niciun pres .
saracuta,cred ca o sa se bucure tare cand o sa-si vada stapana.
totusi,cam neingrijita pisicuta...
si catelusul era cam murdarel...
S.
mihacarm2002 spune:
Multumim pentru urari! Azi avem 2 luni!
Serban (ralu74)
Ayleen-Alexandra (adinush)
Mateir (megbeng)
Oare ce mai face megbeng? Mereu intreb de ea pt ca m-a ajutat de multe ori cu sfaturi cand eram gravida. Nu imi amintesc sa mai fi postat dupa ce a nascut? Oare o fi reinceput serviciul?
Noi, duminica am fost la parintii sotului unde Eva a tzocait la greu din suzeta cu ochii cat cepele. Iar seara mi-a scuipat de 2 ori laptele.
Acum m-am prins ca dupa ce tzocaie suzeta trebuie sa ii scot aerul si apoi sa ii dau sa suga ca sa nu mai vomite.
Azi am fost la mama pe jos cu carutul. Adica am mers 1 h si am descoperit ca trotoarele sunt de/a dreptul impracticabile. Iar uneori nici nu ai loc pe ele de masinile parcate.
A batut si ceva vant insa Eva a dormit pana am ajuns la mama. Acolo a papat, a mai dormit nitel, apoi a stat cuminte in bratele bunicii, a mastuselor (am 2 surori) si a nepotelului care ar vrea sa o ia la ei acasa
Am vazut pozele! Ce frumusei bebelusi avem! Sa ne traiasca!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Catalina, ai dreptate cu mesajele stas, dar duminica, cum am primit primul mesaj l-am si trimis la aproape toate nr din agenda. Mi-e mai usor asa decat la telefon. Poate era mai bine daca as fi scris simplu: Hristos a-nviat!
Culmea e ca nici macar nu am citit mesajul pe care l-am trimis!
Si pentru ca se poarta ochelari la bb (sunt ai verisorului Andrei care i-a rupt deja). Iar aici puteti vedea ce
ce mult se iubesc verisorii
Mihaela si
Eva~Florina
cristiana70 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele, va doresc o primavara frumoasa alaturi de partenerii si copilasii vostri!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
buna seara
am revent si noi de la plimbari...o sa zic si pe unde am bananait dar acum vreau sa recuperez ce ati scris si sa raspund unde e cazul
roandre sanatate multa si tie si alexiei!
catalina pai tinerii de la biserica pleaca la club...cam asa e acum
. cat despre mesaje la duzina...si eu mai prestez cand nu am timp sa scriu altceva.
aelita nu stiu ce sa te sfatuiec cu pisica.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
vaaaai ce ranjeste ella cu outzul in poala!
si anelin e un frumos!
dana bandana e cu steaua...pt ca "dl marinar" e stelist.
eli si voi sunteti niste frumosi.
kate hahaha...stie anelin ce stie!
mihacarm ce haioasa e bebelina cu ochelari!
LA MULTE LUNISOARE
ANDREI DAVID bb de Wannajo
Cristina bb de MCbEAL
Lidiuta bb de Nadiutapm
Cristina bb de Amaya
Roni CRISTIAN bb de LORE
Serban bb de Ralu74,
Ayleen bb de Adinush,
Eva bb de Mihacarm
Matei bb de Megbeng
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
Buna seara si voua!
Ca tot v-ati laudat cu fel de fel de poze avem si noi ceva mai proaspat:
sa nu ziceti ca io n-am fetitza
Adam si freza lui
iubire de frate
POate maine am timp sa punem si noi ceva de sezon, Paste pardon.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
Fete cucuiete,
Va pupik si ne-a fost dor de voi!!
Iata ca a trecut si primul Pastic din viata bebelushilor nostri.
La noi a fost minunat: cu mamici, tatici, bunici, pisici si alte acareturi...
Margelutza s-a acomodat nevoie mare si facea tur din bratze in brate.
Aelita cu pisoiashul cred ca ai facut ce a fost mai bine pentru toti. ..acum vad ca s-a rezolvat problema si cu stapana de pisoiash Bravo!! Nus tiu sa a spun de ce dar eu personal parca sufar cumva mai ascutzit cand vad un animal nacajit decat un om....pt om pana la urma ar sta in putinta lui sa schimbe ceva (exceptand cazurile de dizabilitatzi...
Eli faine pozici... ce mafiotzi acolo mami si pisoiashul ei...
Messa fatou da precoaca mai e Arrienutza... vezi poa incepe sa-ti fure cerceii si margelele sa le prestidigiteze ea acolo...
Kate tare shemcher Anelinul....Auzi da ochelarii aia sunt de bb???
beeeeiiiiiiiiiii am vaz't o poza criminaliera al cui e gupil acela???... ca nu-mi dau seama fiind undercover, cam asa ceva...
oki ..citit mai departe si vazut ca era bb de Mihacarm tare de tot!!! pacat ca i-a rupt!
Lilicutza ...hih ti-ai facut baietul fetitza??? E un scump!! Da cine zice mamik ca nu ai fetitza, las acolo
multe putzulici.. ft dragutzi picii tai!!
Apropos te laudai
cu ceva activitati de sezon fara post????
Primul Paste de Margelutza:
outze, iepurici, mamici si margici
soare luminat de Pasti
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
mihacarm2002 spune:
Liliana, tare frumusei sunt baieteii tai! Cand ii vezi, iti vine o pofta sa faci copii... Greul nu se vede in poze.
Asa imi imaginam eu viata de mamica: o papusa pe care sa o imbrac frumos, sa ii dau sa pape, sa o plimb, sa ii fac baie, masaj, sa ii cumpar jucarele si sa ii citesc povesti. Ei bine, uneori sa mai si planga!
Sotul ma intreba pana zilele trecute daca imi imaginam ca va fi asa de greu. Adica, pur si simplu, nu am timp de nimic decat de stat cu fata. Cand va aud cata treaba faceti voi parca ma uit la filme SF.
Mihaela si
Eva~Florina
anis spune:
CE FACETI FETELOR?
Tot la cozonaci...eu am potolit fetele si m-am delectat cu ceva poze de la voi...super..si am vizionat ceva...si la marinar si la alinuk ,lili, mihacarm si la multe dinre voi..care gaseam ceva la semnatura...
LA Breaza e superb, eu sunt acum afara sub o umbrela de gaz care imi face caldurica si am o priveliste de pe terasa de ma topesc
pupici
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."