Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
aelita spune:
lili habar nu am sa iti du un sfat la problema ta ...imi pare rau ca ai probleme.sper sa iti treaca si sa nu fie hemoroizi.
hehe,m-ai distrat cu naparlitul lui Adam!
loremunteanu,felicitari pt botez,sa fie intr-un ceas bun!
SA CREASCA MARI !:
Serban (ralu74)
Ayleen Alexandra (adinush)
Eva Florina )mihacarm)
Matei (megbeng)
S.
eli1977 spune:
am pus pozicile in semnatura la ultima pagina si in albumul comun...hehe, cata treaba am facut.Acum sa incerc sa le pun cub un cuvant, cum m-a invatat Alinuk..
Lore, sa va fie intr-un ceas bun botezul, sa-ti traiasca micuta crestina!!
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
aelita spune:
eli da copy la tot ce e aici aici :
[ url="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ]poze[ /url ]
si apropii cele patru paranteze drepte,ca eu am lasat spatiu ca sa poti copia.
apoi mergi si dai PASTE la profilul tau la semnatura,asa cum ai facut pana acum.
S.
eli1977 spune:
Aelita, m-ai scos din umbra, asa am facut, ia sa vad daca a mers
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
kateryna spune:
Eli, foarte frumoase pozele. Sunteti o familie superba.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Daconst spune:
Elli,vazut pozele...esti o frumoasa fata...iar pisoiul e un dragalas.Spune-mi,te rog,cu ce te vopsesti?Ca eu tot in cautarea blondului ideal sunt.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
eli1977 spune:
Multumim, Kate, nici cu voi nu mi-e rusine!
Aelita, sar'na!
pisoiul meu drag
Daconst spune:
Messo,mi-am amintit acum,ce spuneai de fata ta?Ca muta jucaria dintr-o mana in alta?Si-isi pune cercul bratara???
Al meu abia tine ceva in manuta,dar nu se poate controla inca sa le manuiasca.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
eli1977 spune:
Danuta, multumesc mult.Nu detin un blond perfect, din cauza ca am lasat radacinile fff mult sa creasca si sunt cam tricolora in cap, dar imi revin la sf lunii, asa mi-a promis coafeza.Ma vopsesc cu Loreal Profesional, in salon, ca eu nu sunt in stare, nu ma pricep.
pisoiul meu drag
kateryna spune:
Uitati-va si voi www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070409&ctime=013540" target="_blank">cum ii place lui ANelin sa stea cu manutele. Daca tot l-am prins am zis sa-l dau de gol. Ca si la botez a stat numai asa cu mainile in decolteul nasei (si ma oftic ptr ca nu am nici o poza ca sa-i arat peste cativa ani ce prostioare facea el la botez), cand sta la cineva in brate la fel cauta decolteul ca sa bage mainile acolo...Oare o fi rau?
Inceputul e promitator.
Care ziceati ca aveti fete?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George