Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Am vazut niste poze misto cu Kate si familia!

si noi avem oElla cu outz
si o poza cu mami la plimbare

la fete! noi mergem sa ne luam haine de botez.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kateryna,vai ce poze frumoase ati facut !!!! cu oua si toti trei !! bravo !
eu nici poze nu am facut ...atata aglomerare a fost pe aici....

ivona
,super ideea cu poza cu oul in brate !! ar trebui s afacem toate asa,sa avem amintire de la primul lor pasti.

pisica....
fetelor,multumesc tuturor pt sfaturi ! am cantarit pe toate partile,azi noapte numai cu gandul la ea stateam,nu a mancat ,baut,doar incepuse sa se mai miste prin baie,i-am dat caloriferul si mai tare ca sa ii fie cald ,i-am pus de toate pe acolo sa nu doarma pe gresie...
In final,dimineata cand eu si fii-mea dormeam ca am dormit de am rupt amandoua,am pus-o cu mine in pat cand s-a trezit tati,si acolo a supt si dormit asa in nestire.Ei,in timpul asta,tati a dus pisica la protectia animalelor,asa rau mi-a parut ca nici macar nu m-am despartit de ea!! a dus-o cu masina,a zis ca a stat cuminte cand a luat-o in brte,doar in masina miorlaia,saraca,o fi zis ca cine stie unde o duce.acolo a luat-o o femeie,care a vorbit foarte frumos cu pisica,din frumoasa nu ascos-o,si au intrebat unde am gasit-o ca sa stie zona inc are ii cauta stapanul.acolo cred ca va fi ingrijita si dusa la medic si tot.
asta e,imi pare rau...
cum zicea si ivona..daca as lua un sanimal ar trebui sa fie totusi mititel,ca sa il pot invata cu copilul.
dar inca nu pot cu alergia asta...
desi nu am pus mana pe ea,aseara incepusem sa simt as aun pic,cred ca maimult autosugestia...
plus ca a mai fost si trei zile catelul mamei in casa si ii cade parul in nestire,si cand se scutura simteam ca e tot parul pe mine.
ce naiba sa fac...asa tare mult as vrea sa mai pot lua o pisica sau un catelus in brate ca pe vremuri,sa imi bag fatza in balnitza lor..ceea ce acum e exclus..
fosta mea pisica ,sugea in aprul meu.pt ca o gasisem mica in burlan.si crescuse mare mare ,manca peste crud de rupea,si soricei ,si pasarici ,si tot sugea la mine in par ca o drogata.in rest nu statea la mangaiat,ma rugam de ea sa stea la mine in brate si nu voia decat daca o lasam in par la supt.erau unicele momente cand ea torcea...
mi-a fost asa dor de ea,si m-am simtit asa vinovata ca eu cand am plecat din romania ea in loc sa stea unde o dusesem,a fugit de acolo si probabil m-a cautat si asteptat...
am gasit-o printre blocuri,si probabil tot pe acolo a murit...
imi vine sa plang rau cand imi amntesc de ea..
si uite ca acum nu sunt in stare sa mai cresc alta..

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

lilisor,foarte frumos ai pus pozele tuturor acolo!!!
multumim!
super idee ai avut!!

fetele,uitati-va la semnatura lui lili!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

aelita- multumesc, ma bucur ca si tie iti place filmuletul. M-am gandit sa "montez" evolutia bebeilor si bine am facut... cat despre fete-s-au delectat deja cu el ca e de joi pe forum...asteptam sa revina si celelalte mamici de prin concediul de Paste si dupa intregirea gastii, punem filmuletul pe prima pagina alaturi de cel al Gabrielei.

ivona- amandoua sunteti niste frumoase!

In alta ordine de idei, iar am nevoie de ajutor! De vreo 2 saptamani m-am pricopsit de niste fisuri anale, in ciuda a 3-4 litri bauti zilnic, sau a ciorbelor nelipsite din alimentatie. Am scaune zilnice (nu imi ies ochii) deci n-as zice ca sunt constipata. NU am hemoroizi- or fi pe interior?! Totusi cum fac sa scap ca doare tare rau...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am uitat sa va spun ca Adam e intocmai ca si cainele din povestirile aelitei - adica naparleste! Mereu schimb alezele de sub capul lui caci sunt pline de par! Atentie mare unde cade suzeta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Aelita asa e, am o amintire frumoasa, plus ca poza am trimis-o mesaj de Paste la cunostinte pe mail, in loc de poze cu iepurasi...

Lili, multumim pentru compliment! Si eu am avut problema ta, folosesc Procto-glyvenol, dar nu stiu daca e indicata pentru mame care alapteaza. ( mi l-a adus mama din ro) Spalat de fiecare data cand mergi la baie si pus cremuta, are un aplicator special, mie mi-a trecut in 2-3 zile. Poti sa intrebi si la farmacie,mai bine, de obicei se da tratament local.
Pentru durere, pune gheata invelita intr-o punguta sau o carpa ( depinde cat de rece suporti), nu tine prea mult timp sa nu dai in infectie urinara.

Si Ella naparleste, are cheliuta la spate...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare mamicute! Hristos a inviat!
Multumim pt urari. Spunem si noi la mai multe lunisoare sarbatoritilor de ieri si de azi, in special Lidiei (bebelusa de Nadia).
Noi ieri ne-am botezat. Am fost foarte cuminte. N-am plans deloc. Ne-a placut foarte tare. Afara a fost foarte cald si am facut nanita la soare; azi noapte am facut nani de la 23.30 si pana dimineata la 8.30. O sa punem poze zilele astea. Azi ne face nasa baita...
Sunt destul de suparata ca nu prea mai vrea san. De cand am venit acasa face scandal la titi. Partea frumoasa e ca nu mi-am luat pompa si a trebuit sa ma mulg cu mana . Maine ne intoarcem in Bucuresti; sper sa-si revina...
Deocamdata atat. Sa va bucurati de Pasti in continuare.

Pup fete dragi si bebici.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Dupa o minivacanta la bunici, ne-am intors acasica.

LA MULTE LUNITE SI DE LA NOI, pentru

ANDREI DAVID, bb de Wannajo
Cristina , bb de MCbEAL
Lidiuta, bb de Nadiutapm
Cristina, bb de Amaya
Roni CRISTIAN, bb de LORE
Serban, bb de Ralu74,
Ayleen, bb de Adinush,
Eva, bb de Mihacarm
Matei, bb de Megbeng

am avut cateva zile la bunici suuuper.Pisoiul meu a fost un cuminte, a dormit tun in masina si la dus si la intors, l-am plimbat pe faleza si in padure si pe la rude, n-a zis nici miau..a papat, a dormit, de-ale lui, de bb cuminte.A trecut cu brio si de puhoiul de rude si prieteni care l-au vizitat, a fost taaare bun, mi-a fost un pic teama ca se va agita la schimbarea de peisaj dar am trecut cu bine, mancal-ar mama.Am facut pozici, sa ma apuc sa le descarc, sa va arat.
Lili,, da cu Proctoglyvenol si pune si supozitoare, la fel se numesc, sper sa-ti treaca repejor, stiu cat de neplacut e.

pupici

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hristos a inviat!

In sfarsit apucam sa mai scriem si noi.Am avut niste zile pline,cu musafiri si excursia programata.Bb s-a comportat tare bine,desi a mers cu trenul,metroul si apoi toata ziua pe drum.A dormit in carucior si cind am vizitat Allianz Arena din München a stat bine mersi in marsupiu.A papat si el lapticul cind mancam noi,iar de schimbat avem noroc ca nemtii s-au gindit la bb-i si peste tot in restaurante la toalete sunt si sali amenajate pentru ei.Asa poti sa-i schimbi pampersul si sa nu trebuiasca sa-l lasi ud.
Astazi am fost din nou la restaurant si bb a dormit cit am mancat noi.Zici ca stia momentele importante.Ce mai a fost super,super.I-am promis ca de acum il tin in brate cit vrea si-i face mami toate voile la cit a fost de cumintel.

Ivona,super poza voastra...trebuie sa-i fac si eu la Lucas asa ca nu mi-a dat prin cap pina acum.

Messa,frumusel foc iepurasul vostru,pupalash.

Alinuk,frumoase mamici iar de bb-ii nu mai vorbim.Bb Margica face turul fetelor...smecherash de mic.

Marina,ce poze cu bandana ai facut?Sau n-am inteles eu bine?
Iar masina de paine mi se pare grozav de scumpa.Eu mi-am luat cu 20€,doar ca nu prea o folosesc din pacate.

Mai aveam ceva de scris,dar am uitat.O sa revin,ca se trezeste sheful.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput