Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iulia iesi din butoi ca acum vin la tine si te caftesc.
Toate am trecut prin asta si pe toate ne-a durut la fel de tare ,asa ca te rog sa iti revii ca ai treaba,trebuie sa faci un bb si ptr asta ai nevoie de toata energia.Te pup.

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Iulia, fruntea sus! nu se poate sa te lasi prada disperarii...trebuie sa treci peste toate! curaj! ai toata sustinerea noastra

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Iulia te inteleg perfect, de cate ori am trecut si noi prin astfel de intrebari stanjenitoare si nepotrivite...Dar exista oameni care parca nu au altceva ce sa ii intereseze decat cand f...m noi (scuza-mi expresia, dar asta simt)si cand facem copii, ca parca ii facem din plastelina...De cateva zile si eu am cazut in depresie, imi vine sa plang mereu...

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alinutzo vezi ca vin si dpa tine cu bata

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iulia te intelegem toate f bine, trecem de multe ori prin aceleasi momente, plin de butoaie peste tot dar nu ajuta la nimic, nimic.
Stiu ca e usot sa zici :fii optimista ca bebe vine cand vrea el, dar putem doar spera ca va veni in curand. Suntem cu tine!

http://tt.lilypie.com/ukWup2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

stiu,fetelor,ca nu sunt singura care trece sau a trecut prin astfel de momente cand iti vine sa-ti iei campii,dar,repet,v-am spus voua ce am pe suflet ca voi ma intelegeti cel mai bine,stiti cum e.
ca si tine,ALINA,si pe mine ma tine de vreo cateva zile starea asta,mai bine zis de cand l-am vazut pe nepotelul meu de numai 2 luni(un bebelus perfect e putin spus).el s-a nascut mai mult sau mai putin dintr-o greseala(cumnatii mei si-au propus un bebe,dar nu CHIAR acum).stiti ce zice inca al meu 'scump'cumnat de fecior-su:"ca nu era inca timpul pentru bebe".sa-i arunc cu sare in ochi,nu alta.
de atunci sunt eu asa rascolita.altii nu si-i doresc si-i au(si sanatosi,frumosi)si noi......

vine bebe?

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

sper ca nu am stricat tuturor dupa-amiaza cu melancoliile mele.imi pare rau daca am fost putin egoista si v-am intristat sau v-am adus aminte de chestii neplacute.
va multumesc ca sunteti aici si ca exista acest forum!

vine bebe?

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Pe mine m-a apucat in ajunul Invierii, cand am aflat de o prietena (care inca nu se pregatise de bb) ca este gravi...de atunci parca sunt batuta in cap tot mi se umplu ochi de lacrimi...

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Iulia si Kalosina fruntea sus!ca altfel va dam bataita
pe mine cel mai tare m-au enervat nsite prieteni apropiati carora le-am spsu ca vrem bebe dar ca nu ne ieise deocamdata, fara prea multa amanunte. si exact cand eram eu mai dezamagita de asta imi zice tipa: da chiar, voi cand aveti de gand sa faceti un copil?. si i-am zis fata, stii ce, nu ai ce ma intreba?fa tu intai ca esti mai tanara si apoi fac si eu.oameni tampiti la cap. nimeni nu intelege ce greu e sa faci un copil pana nu trece prin asta. eu nu am chef sa zic nimanui de problemele pe care le am, decat pritenilor f apropiati. poate nu vreau sa fac copii, nu?si daca ar fi asa care ar fi problema

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va imbratisez pe toate !!!!!
Iulia toate trecem prin fazele astea.
Totul e sa gasim resurse sa mergem mai departe.
Am sunat la Medlife si mia zis ca nu e gata, ca maine dimineata......operatoarea nu stiu ce a vrut sa zica ca sa stau linistita ''nu stiu daca ma intelegeti dar e bine'';probabil ca valoarea e zero si ea saraca vrea sa ma linisteasca fara sa stie cat imi doresc eu sa nu fie zero......
Fac si eu galerie pt Alexa si Kory

http://tt.lilypie.com/cSQhp3.png

Mergi la inceput