Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 18
Viriniana spune:
Ce faci Anca? Nu ne mai pui o poza mai recenta?
burtica
http://tt.lilypie.com/63gDp2.png
ancadragoman spune:
Am facut o poza pe la 8 saptamani dar nu am apucat sa o descarc,o sa fac alta acum ca se vede mai bine si pana vineri sper sa reusesc ,o sa pun si poza de la eco de joi.Tu ce faci?
anca 9+
vine bebe....
poze
ramona_jianu spune:
FETELOR EU MA DUC LA NANIC.
Va pup pe toate.
http://new.photos.yahoo.com/jianumona/albums/
http://tt.lilypie.com/kmHEp2.png
Viriniana spune:
Noapte buna Ramo!
Anca - atunci ashtept(am) cu interes poza
Eu...nu am cu ce sa ma laud...
http://tt.lilypie.com/63gDp2.png
elara spune:
Salutare, fetelor!
Adevarat a inviat! (ca nu zisese nimeni inca )
Noi am fost in vizite.
Sambata am facut treaba (sotul mai mult cu curatenia si eu cu mancarica). Azi am inceput seviciul.
Ma bucur sa aflu vesti bune, ca apar noi gravidutze.
Ramona, felicitari! Nu am auzit de teste fals negative, decat daca sunt citite dupa primele 5 minute sau daca ai luat nush ce medicamente...parca pregnyl??? Sau ceva de genul...
Elaa, abia astept sa aflam o veste buna.
Alexa, maine toate vom astepta rezultatul tau. Nu ca noi nu suntem deja convinse ca ai bebe, dar vrem sa te vedem si pe tine convinsa.
Pana acum esti cea mai sceptica gravidutza ce am vazut-o. Pai eu de la primul test cred ca as zburda, dar la 3 teste pozitive!!!
Dar...zic eu..., numai ca realitatea nu se potriveste cu ce ne imaginam noi. Imi amintesc ce spunea Iubissimo, parca ea, nu? Ca de 4 ani asteapta acest bebe si cand a aparut a doua liniuta dupa atatea alte zeci de teste cu doar o liniuta...nu-i venea a crede.
Hai sa dau si eu raportul:
Eu sunt Z21 si nu cred ca s-a prins ceva.
Daca ma iau dupa graficul cu TB ce mi l-am facut eu, as zice ca am ovulat pe 2 aprilie, daca e sa ma iau dupa secretie, ar fi pe 4 aprilie asa cum iese si la jumatatea unui CM de 28 Z (calculat asa: de cand am renuntat la AC, o luna a fost de 29 de zile si urmatoarea de 27, asa ca am facut media).
"Activitate" am avut pe 1 aprilie, ca dupa aceea am intrat in Saptamana Mare si am vrut sa tinem post.
Asa ca nu am sperante. Mai ales ca sanii sunt f linistiti si micutzi... Spre deosebire de luna trecuta cand m-au durut zile in sir si erau tensionati.
TB e maricica... dar incep sa cred ca asa e felul meu. Luna trecuta am luat-o doar cu 2 zile inainte de CM si a fost 37,1 si apoi 36,9 cand a venit CM. Dar eram si racita asa ca am zis ca de asta am av valori mari.
Luna asta am inceput sa o iau abia din Z9 si a fost asa:
Z09- 36,7
Z10- 36,7
Z11- 37.00 (dar am luat-o mai tarziu cu 3 ore, ca m-am trezit mai tarziu, deci probabil ca tr sa fie tot 36,7)
Z12- 36,7 (1 aprilie)
Z13-36,6 (2 aprilie)- as zice eu ca e ziua ov fiindca e ziua in care a scazut dupa care a crescut.
Z14-36,8 (3 aprilie)
Z15-36,8 (4 aprilie)
Z16-37.00
Z17-36,9
Z18-37,1
Z19-37,1
Z20-37.0
Z21-37,1
Ei...cam asta e situatia mea. Eu abia astept sa vina mai repede CM-ul ca sa pot sa prestez serios.
Ca in prima luna nu prea era sotul decis..si in perioada cea mai buna ne-am protejat, iar luna asta a picat in Saptamana Mare.
Va pup pe toate si va astept pe cat mai multe cu vesti despre bebei, ca tare ma mai emotioneaza astfel de vesti. Si asaaa de muuuult imi place sa ma visez in locul vostruuuu
Si voi, gravidutzelor, Anca, Ramo, Bb yasmin, tare multe ne bucuratzi cand ne vizitati.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
P.S.
Ce ma bucur ca nu s-a scris mult, ca sa va pot prinde din urma.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alexa.1983 spune:
Buna seara-Neatza Din cate se poate observa nu am somn...hmmmm.....In primul rand felicitari Ramonei noua gravidutza ...... In al doilea rand saru'mana de grija....Sunteti primele pe care va anunt vestile maine.....barbati-miu la urma Va pupic pe toate
teomaria spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
De sambata n-am mai intrat, dar n-am pierdut prea multe!
Eu azi Z1, dupa 2 zile in care TB a fost 36,5 si un test negativ facut ieri.Ma doare spatele de mor de ieri seara; n-am mai avut dureri dintr-astea de multe luni.Practic ar fi trebuit sa vina luni, duminica (Z13) 36,9 , iar luni 36,5.Cred ca duphastonul a mai prelungit "agonia" 2 zile. Asta e....Singurul lucru care ma bucura e ca am putut sa asist in toate 3 zilele la slujba in Biserica
Ramona, felicitari si sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!
Alexa, sa vii cu vesti bune!!
Elara, dupa TB si eu zic ca in Z13 ai ovulat.Tin pumnii sa se prinda!
Elaa, poate ai ovulat mai tarziu si de aceea ies negative testele.Eu am ovulat in Z24, iar azi e Z16 DPO, deci luna sta a fost de 40zile
Fetelor, poate ma ajutati si pe mine sa inteleg ceva :daca faza a2a e de 14-16zile oare mai am nevoie de duphaston, adica am lipsa de progesteron? (teoria zice ca doar o perioada mai mica de 10 zile ar indica deficiente de progesteron)...si cum sa fac sa-mi reglez prima faza, sa ovulez si eu in Z14-16, nu Z25-30...Plizz, dati-mi si mie un sfat....
Va pupic dulce pe toate si s-aveti numai vesti bune!!
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
winter spune:
Hristos a inviat!
Ramona felicitari si sarcina usoara!
Teomaria imi pare rau pt Z1 dar trebuie sa luptam in continuare...
Eu sunt in Z17 ,ma dor ovarele cred ca se apropie ovulatia. TB era 36,6.
Va si va doresc o zi buna!
http://tt.lilypie.com/mUp7p3.png"
baby_r7 spune:
neata'
eu intru un pic sa va dau niste si fug la servici............
intru mai incolo sa citesc ce scrieti acum.....
eu azi z8......fara luat TB.........asteptam perioada fertila si sa vadem ce o iesi..
TEO nu stiu ce sa iti zic, eu nu sunt adepta medicamentelor si am luat foarte rar.
le las pe fete sa iti raspunda, oricum imi pare rau pt. z1...
ANCUTA aseara am fost obosita si m-am culcat devreme...,ce face bebelina?
ALEXA te astept azi cu testul.....
fetele toate si vorbim mai incolo!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA