Aradence minunate! (67)
Raspunsuri - Pagina 8
adablackcat spune:
Alina.a eu am incheiat de mult, dar...asta e.
Paste Fericit si tie! Tu cand ar trebui sa nasti? Iunie sau iulie?
poze
Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)
llory spune:
Eu am incheiat inaintea ta, sa sti Alina, cerindu-mi scuze, dar tu ai inceput din nou, credeam ca cerindu-mi scuze poate ,poate ne lipim , dar vad ca nu a fost asa.
monica70 spune:
... femeie de FRAIER
P.S.Cand va lipiti,faceti o poza si puneti-o sa vedem si noi
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
llory spune:
Scuza-ma dar pe lista nr 1. nu ai zis ca nu si sa deschizi sub. nou, ci ai zis foarte clar ca NU TI-AI PERMIS! Ca si cum vezi doamne eu mi-am permis sa scriu pe lista 21. Nu te-ai exprimat corect, si atunci e normal sa cred ca lovesti in mine, ai fi procedat la fel crede-ma, dar inca o data iti spun MI-AM CERUT SCUZE IN SPECIAL TIE! nu am vrum sa iasa deloc asa dar....nu trebuia sa ti-o iei in cap sa ma ameninti. sau nici acum nu am dreptate? hai nu fi suparat-a, de ce trebuie sa ne comportam asa?
cristinacsa spune:
PASTE FERICIT va dorim si noi.Diana, si noi tot la bisericuta mergem, fetele poate merg in Gradiste, nu stiu daca merg si la Inviere, poate da ca acum dorm...
Clau, iti sta bine, chiar daca nu esti blonda. Alexandra e ok, dar tot mai tuseste...Faine ouale.
Eu zic sa nu va mai certati, avind in vedere ca e Pastele.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
adablackcat spune:
Eu nu sunt suparata. Doar ca m-am enervat destul de tare, ca nu facusem nici o referire la nimeni cu nimik in mesajul ala!
poze
adablackcat spune:
Deci...puteti vedea rochia = http://good-times.webshots.com/photo/2180004230100410979DNvkzS aici, doar ca nu e strans corsetul si n-am cap.
nu stiu ce gresesc. Help!
adablackcat spune:
Nu stiu ce gresesc dar acolo sunt rochia de nasa si Iulia cum a pictat azi oua.[q]
poze
Claudelu spune:
Acest mesaj e dedicat in mod special lu' Llori.
Draga mea, eu am incetat sa te inteleg dar te rog din suflet, daca nu esti capabila sa nu jignesti, sa nu interpretezi gresit fiecare vorba a noastra, daca nu esti capabila sa nu jignesti, te rog, dar te rog din tot sufletu meu, nu mai intra pe acest topic!
Daca tot doresti sa stai alaturi de noi atunci schimba-ti atitudinea!
Nu intereseaza pe nimeni a cui sotie esti, cine esti si ce faci, ne intereseaza sa fi om, sa dai dovada de dai dovada de multa intelegere si dorinta de interactiune cu alte persoane!
Te rog a mia oara, nu ne strica topicul, nu strica ceea ce noi, de cativa ani buni am facut. Ceea ce faci e ca si cum te-ai baga intr-o firma si ai da totul peste cap, ai duce-o la faliment!
Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun!