Aradence minunate! (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Monica, comert cu amanuntul... iac...am tinut si eu la o librarie si am fost tare fericita cand am scapat de ea. le trebuia pe cineva acolo care sa le tina si gestiunea iar eu am refuzat, asa ca si-au gast pe altcineva.
Ada nsi eu am purtat lentile de contact 7 ani, dar m-am operat acum 2 ani. Tu nu le dai jos nici seara?
Clau si Tudor a sarit ieri peste somnul de amiaza ca am ajuns la 17 acasa. A dormit doar 20 min pe masina. Tu esti la lucru?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi da sunt la serviciu si sunt stresata la maxim. Sefu meu e in concediu si maine cica avem audit
Raul a dormit ieri de la 4 la 6. Saracu de el, era sa adoarma in drum spre casa, in brate la Clau.

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Avem poze noi aici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit....pentru vreo 2 zile!Ati stabilit intalnirea?(ca n-am apucat sa citesc din urma)

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey Gabi, noroc ca am mancat si eu gratare ieri ca altfel [pofticios].Ioiiiiiiiiiiiii ce cartabosi am vazut in poze , nu i-ati mancat inca ? iar Tudor e bun de insuratoare [amorezat].Treiningul de pe tine e de la Cristina?la Vladimirescu ati fost?
Ioana bine ati revenit! de ce numai 2 zile?

mami Carmen si Melania Ioana

poze

ASA DA-ASA NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vai Gabi ce scumpa e Ioana Ai copilasi tare fotogenici
Mi-e o foameeeee de gratare
Am vazut si operele lu Cipri si Tudor. Tare vesele sunt oo-le voastre

Ioana, bine ai revenit

Carmen, ASA DA, ASA NU

ce mai astepti??

Mergi la inceput

quote:
Treiningul de pe tine e de la Cristina?

Nu e de la Cristina. M-a tzepuit cu niste pantofi si m-am lecuit, nu mai cumpar nimic de la ei. Am luat anul trecut de la ea o pereche de papuci cu 140 lei , care mai tarziu i-am vazut la Belaggio cu 130 lei Si mi-a mai si zis cu tupeu ca ea nu castiga nimic la ei.
Da, la vladimirescu a fost.
Aaa...Ada ne primesti la petit? M-am uitat aseara pe pozele tale si a vazut-o Tudor pe Iulia si mi-a zis "mami, imi place de fetita asta"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cristos a inviat!!!

Mama ce de le-ati mai scris. Chear voi n-ati avut altceva de facut?

Eu n-am mai intrat ca m-au indispus total postarile dinainte de pasti, stiti voi la care ma refer. S-a facut liniste?

Matia e mai bine, de vineri seara a primit antibiotic , ca nu s-a putut altfel. Mai tuseste, dar e ok in general.

De inviere am fost numai eu cu Daria la bisericuta de pe Paroseni. Alex a adormit pe la 6 seara si n-am mai putut sa-l trezesc, asa ca partea masculina a familiei a stat acasa, iar noi femeile la inviere. A fost super, slujba frumoasa, nu foarte multa lume, dar n-am putut sta pana la capat ca mi s-a umflat o tzatza cat capul lui Bula. Abia am mai intors volanul masinii spre casa , a fost cumplit. Matia a mancat mai putin cred din cauza bolii asa ca abia am mai razbit cu laptele, l-am cooptat si pe sotu la supt si cu pompa, abia am scos-o la capat. Totusi nu inteleg de ce mi se umplu asa tare noaptea ( si azi noapte am avut aceeasi problema) ca doar Matia mai suge doar o data pe noapte pe la 3-4 si eu pe la 2 deja is cu ele ca bolovanii.
Deci dupa inviere m-am culcat pe la vreo 4 si m-am trezit la 7 dimineata in urletele pruncilor " A venit iepurasu". Asa ca de la 7 am avut timp suficient sa jucam cu veverita flamanda si Scrable si sa ne suparam de vreo 2 ori si iar sa ne impacam, pana am mers la biserica.
La biserica ne-am intalnit cu Flavia. Barbatii discutau de-o intalnire, dar numa ei fara prunci si fara neveste asa ca. Vezi Flavia ca al tau n-a spus tot Apoi am fost la mama la Masca unde am stat pana seara. Imi vine sa cand vad cat verde are mama acolo si ai mei prunci merg doar de vreo 4-5 ori pe an. Dar na asta e.
Luni am avut noi musafiri la masa apoi in vizita de lucru ( dupa cadouri) la buna-mea si la taica-meu. La buna-mea am tras o distractie pe cinste ca saraca nu si-a mai amintit unde a pus pachetele pentru copii..
Cam asta a fost la noi sarbatoarea, cam scurta dupa parerea mea. Putea sa tina macar pana la Craciun.

Plange Matia, revin mai incolo.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, eu sunt topita dupa Tudor!!! E un copil atat de frumos...si mi se pare atat de serios si de cuminte! Despre lentile...nu, nu le scot deloc ca-s pentru purtare permanenta. Au evoluat si astea foarte mult in ultima vreme. Unde te-ai operat si cum a fost? Sunt convinsa ca si pe alte fete le intereseaza, asa ca ...sa auzim povestea!

Cristinacsa...si Alex e un nume frumos...nici un bai!

Despre intalnire...noi facem inventar unui gestionar in weekendul asta iar in celalalt am nunta. Noi incercam sa venim...

Revin...s-a trezit Vladutz.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha...am ras cu lacrimi de postarea ta. E clar ca ai talent! "Cat capul lui Bula"

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput