Aradence minunate! (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Niko, m-am uitat pe pozele tale. Auzi da Cipri de cand are paru lung?? Era sa nu-l mai recunosc. Nu l-am mai vazut de vreo 2 ani (cred) si n-am stiut ca are paru lung
M-am uitat mai bine la poze si Maia e leita Cipri. E superba pitica voastra

Moni, hai ca m-am distrat de Diana ta Ce dansatoare ai
Auzi daca ai sufletul tanar ce mai conteaza anii?!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

De doi ani!

Mergi la inceput

Moni si eu sunt de acord cu Clau . Si la 37 de ani esti chiar in floarea varstei.

Mergi la inceput

Uau era sa uit Clau. De aseaara tot vreau sa-ti zic . Si eu vreau la iarba verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor eu am vorbit azi cu Clau si el e de acord sa ne intalnim cu totii intr-o zi la un gratar. E minune mare ca al meu a acceptat atat de usor. Mi-a zis ca iar face mare placere sa va cunoasca. Haideti repede propuneti o zi si sa facem planul
Noi doar acum am venit de la socrela, Raulica saracu a adormit imediat. Nu ne-am dat seama ca a trecut de mult ora lui de somn asta e, se intampla o data in an.

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Niko, ma bucur ca ai reusit pana la urma.

Gabi, Ioana, Miha, Ildi, Alina M si restul fetelor ce nu mai zicetzi nimik, voi ce faceti?

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Nu am mai apucat sa intru ca ieri am fost plecati toata ziua iar seara am avut musafiri. Azi am fost la iarba verde unde am mancat ca o sparta si acum stau sa pocnesc.
Carmen tare scumpa Mela. Cum a reusit sa isi inroseasca nasul? In sfarsit te mai vede omu si pe tine in poze! Sunteti frumosi toti 3. Ce nedumerita e Timi ca i-a luat Mela caruciorul
Ada ce rochie incendiara ai. Imi place tare mult! cat a costat?
Nico am vazut si pozele voastre. Frumusica foc Maia
Flavia tot fara simptome Ioana. miine sper sa reusesc sa-i recoltez urina pentru urocultura.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia si eu l-am dus pe Alex la biserica duminica,dar nu a vrut sa ia cuminecatura,asa ca a ramas doar miruit.
Ada,super pozele!
Nico,le-am vazut si pe ale tale,cu bombonica dulce.Felicitari ca ai reusit sa ni le impartasesti si noua.
Merg sa fac un si revin mai tarziu,sa vad cat mai reusiti sa scrieti,ca aveti o viteza...

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, 320 am dat pe rochie, putzin zic eu. Imi place mult culoarea, e chiar ce voiam. Chiar asa, cum o sa-i recoltezi Ioanei urina? Destul de grea misiune ai. Si eu am mancat zilele astea cam mult, si incep sa imi pierd sperantza ca mai slabesc pana la nunta, adica de sambata intr-o sapt.

Azi l-am tuns pe Vladutz, si n-a fost deloc usor, ca nu mai sta cum statea inainte. Uite babarutzu tuns. La mijlocul tunsului mi s-au terminat bateriile la masina de tuns, deci asa a ramas.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ada ce mutrita de:"uite si la astia cum m-au lasat" are Vlad E putin cat ai dat pe rochie si e faina.Pe mine nu ma prea avantajeaza modelul respectiv.
Gabi , multumim de aprecieri, mai apar si eu pt ca s-a nimerit cineva prin preajma (avizat ca de obicei ba n-avem picioare ba capul e pe jumate)ca sa ne faca la toti poza.Sunt curioasa cum vei reusi cu Ioana.
Clau am vazut blondul care e un fel de aluna?!Oricum la ochiitai superbi si mai ales ca esti tunsa scurt poti sa-ti faci ce culore vrei.Cred ca numai aten inchis si negru nu te avantajeaza foarte mult , in rest....Eu te vad cu un coniac .Era un film cu Rene Russo(asa se scrie?)si ceva tablouri furate , ea era agent FBI si avea asa un coniac in par.Maaaaaaaaaaaaaama ce mi-a placut, dar numai daca-mi pun lentile de contact.
Moni ai o dansatoare, vorba lui Gabi .Si Mel avea cand era de varsta lui Diana carucior de plastic.L-a plimbat toata primavara-vara-toamna trecuta.cu el a invatat sa urce si sa coboare scarile.
Flavia zici ca pe net nu ai gasit?Astia de la Regalo sunt nesimtiti , nu-ti dau garantie nici macar o luna la el

Mai , imi sta pe limba sa intreb de cineva, dar mai bine tac la fel ca si voi

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput