Prietenii adevarate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

MultumimMihai s-a acomodat bine , mai putin sistemul lui imunitar...Suntem la a doua adeno-amigdalita intr-o luna si jumatate...Dar o sa trecem noi si peste perioada asta grea si o sa ne fie si bine....Acum ma apuc si eu de curatenie, alea, alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bine ati venit!ce faceti azi?eu cu treburile casei!Va doresc un weekend cat mai placut!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Redi, Magnolia, bine ati venit ! Kitzy, ieri am fost la Cluj, ne-am distrat foarte bine, pacat ca a fost vremea tare urata...
Mihaela, tare rau imi pare ca nu poti veni la Bucuresti ! Da' vreau sa stiu cu cine ma intalnesc din toate fetele care au postat la topicul asta - ziceti, care dintre voi vine la intalnirea DC din Bucuresti ? Jesia, ai avut o rochita de mireasa foarte frumoasa, dar nu mai frumoasa decat mireasa...Fetelor, spor la curatenie si mai vorbim ! Si nu uitati sa-mi raspundeti la ce v-am intrebat !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Va urez la toate o duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Mai este un loc si pentru mine??
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

sileriki, bine ai venit ! Te rugam sa ne spui cateva lucruri despre tine.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor
Va citesc mereu chiar daca pe fuga, sunt alaturi de voi insa din lipsa de timp liber o sa raspund mai rar....DAR sunt aici, langa voi. O saptamana linistita si usoara sa aveti.

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Bine ma numesc Eva sunt din Oradea am 34 de ani si sunt mama unui baietel de 7 anisori aproape , sotiorul in USA , in rest numai stiu ce sa scriu mai intrebati ma si va raspund
numai bine Tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna eva!bine ai venit printre noi!fetelor cum ati petrecut week-end-ul?
noi ne-am cam facut de cap,sambata am fost la cheile dobrogei,iar duminica am iesit la padure la un gratar...a fost frumos,si placut,mai ales pt mihaita care a zburdat ca iedut...jesia te asteptam sa ne povestesti cum a fost si week-end-ul tau...biine?va urez o saptamana buna!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor.........
Weekendul meu a fost obositor dar a meritat, am sarbatorit , sarbatorit ....sarbatorit
Ne-am distrat super, chiar daca sambata a fost o caldura infernala si l-a un moment dat mi s-a cam facut rau ( am luat o pastiluta si a trecut), dar iata ca a venit si ziua de luni pe care o urasc si care sper sa treaca cat mai repede
pe voi va pup pe toate si va doresc o zi buna si usoara
bun venit fetelor noi

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput